HCL.HR

Zaigrajte Rainbow Six betu uz Humble Tom Clancy Bundle

Stjepan Fikter 02.09.2015.   •   0 komentara


Povratak u taktičku prošlost nikada nije bio jeftiniji uz Humble Tom Clancy Bundle, a uz to se dobije i pristup za nadolazeću Rainbow Six Siege multiplayer betu.

Iako nam je Ubisoft odgodio Rainbow Six Siege za prvi dan 12. mjeseca, uz novi Humble Bundle neće nam nedostajati Tom Clancy naslova dok čekamo izlazak igre.

Princip kupnje je već svima poznat, pa se za minimalnih jedan dolar možemo prisjetiti malo starijih i malo manje starijih igara poput: Tom Clancy’s Rainbow Six, Tom Clancy’s Rainbow Six 3 Gold, Tom Clancy’s Rainbow Six Vegas, Tom Clancy’s Splinter Cell Chaos Theory i Tom Clancy’s Ghost Recon. Da, sve to dobijete za samo 6 i pol kuna – no to nije sve! Mnogima bi moglo biti interesantno da se upravo i s minimalnom donacijom može osigurati pristup Tom Clancy’s Rainbow Six Siege – Multiplayer Beti koja je planirana za 24. rujna.

Oni koji odluče malo dublje posegnuti u novčanik i platiti više od 7.08 dolara, bit će bogatiji još za novije naslove Tom Clancy’s Rainbow Six Vegas 2, Tom Clancy’s Splinter Cell Conviction Deluxe Edition i Tom Clancy’s Splinter Cell uz još neotkrivene igre čije otkrivanje slijedi kasnije (platite više od navedenog iznosa sad i te dodatne igre također dobijete kad budu otkrivene). Za 10 i više dolara stižu još dva naslova – Tom Clancy’s Ghost Recon: Future Soldier i Tom Clancy’s Splinter Cell Blacklist uz sve prijašnje navedene igre, kao i one koje će tek biti otkrivene.

Za kraj, pripremljena je posebna ponuda koja se odnosi na već navedeni Siege gdje se uz prednarudžbu nove igre za 75 dolara dobije još ekskluzivna majica i kupon od 66% popusta na tri druge Ubisoftove igre u Humble Storeu s napomenom da se isti ne može iskoristiti za prednarudžbu.

Za kraj treba napomenuti kako je za igre potrebno imati Uplay račun budući da se vežu na njega.

Ako vas zanima kako izgleda Rainbow Six: Siege, mi smo prije nekoliko mjeseci dobili pristup ranoj alpha verziji i posnimili vam malo gameplaya u prekrasno fluidnih 60fps-a. Pogledajte kako je izgledala ta talačka situacija:

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?