HCL.HR

Zaigrajte Rocket League besplatno na Steamu ovog vikenda

Juraj Bevandić 05.05.2017.   •   4 komentara


Ako još niste zaigrali genijalni Rocket League ovog vam vikenda ponestaje izlika jer je besplatan na Steamu, a i na 30% popusta.

Rocket League besplatno

Potpuno vas razumijem ako još niste stigli zaigrati Rocket League. Meni se igra od same najave i izlaska sviđala, a zaigrao sam ju tek relativno nedavno kada sam sastavio novo računalo i sada mi je žao što nemam više vremena igrati ju, ali svako toliko bacim koju partiju za opuštanje. Za nešto stručnije mišljenje pročitajte našu recenziju u kojoj smo ju vrlo visoko ocijenili.

Ako ovog trenutka ili do kraja vikenda povirite na službenu Steam stranicu, moći ćete zaigrati Rocket League besplatno. Ako vas zarazi raketna groznica kao i većinu igrača, također do kraja ponedjeljka 8.5. ju možete kupiti na popustu od 30% za samo 14 eura. Ako pak imate još tri prijatelja s kojima želite igrati možete zajedno kupiti 4-pack po cijeni od 38 eura za četiri igre.

Komentari (4)

  • vragec25cro

    05.05.2017 - 20:23

    Prilika da probam iako me baš nešto ne privlači

  • marko1106

    05.05.2017 - 21:31

    instalirao sam…ali nevjerojatan problem mi se dogadja i nije mi jasno sta je uzrok…jednostavno nakon nekoliko minuta igranja laptop mi ode u sleep mode (jucer sam igrao i nije mi se to dogadjalo)…i to samo na Rocket Legue..i nije pregrijavanje, to sam i ja prvo pomislio,ali igram igrice zahtjevnije masu i ne gasi se…vidio sam po netu da ljudi imaju isti problem ali nitko nije ponudio nekakvo rjesenje osim pregrijavanja….znaci igram gta v,witcher,mass effect:A i ne gasi se….jednostavno laptop ode u sleep mode…prvi put ovako nest vidim

  • sedf

    08.05.2017 - 23:21

    Isteklo

  • Chica

    27.06.2017 - 14:57

    Kada je free weekend mozes igrati samo na vikend,i ja sam uzeo taj vikend igru ali sad sam je kupio,tojest juce.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?