HCL.HR

Započela Kickstarter kampanja za Grip, nasljednika Rollcagea

Stjepan Fikter 12.08.2015.   •   2 komentara


Sjećate se futurističkog utrkivanja po stropovima tunela u Rollcageu? Stiže njego spiritualni nasljednik i izgleda vrlo dobro – pogledajte video i podržite razvoj na Kickstarteru ako vam se svidi.

Baš kao što je bilo i najavljeno, futuristička racing igra Grip je stigla na Kickstarter gdje se s crowdfunding kampanjom obraća svim zainteresiranim da ožive duh Rollcage serijala.

Budući da developerski tim čine dva momka od kojih je jedan i radio na Rollcage naslovima, za njihov pothvat potrebne su financije koje baš i nije lagano za pribaviti. Stoga su se okrenuli najpoznatijoj crowdfunding platformi gdje traže 657,000 kanadskih dolara da bi Grip zaživio.

U slučaju da je netko propustio prvi trailer koji odlično prikazuje gameplay, riječ je o futurističkom utrkivanju i napucavanju gdje se specifično dizajnirane jurilice ne mogu prevrnuti na krivu stranu jer krive strane zapravo nema.

Developeri, osim što nas žele s ovim naslovom odvesti na nostalgično putovanje, najavljuju i da će nas lansirati u zabavnu budućnost. To će biti vidljivo zahvaljujući grafičkim mogućnostima Unreal Enginea 4 uz novi soundtrack i naravno, gameplay koji će biti brz, intenzivan te bombastičan.

Ako kampanja dostigne zadani cilj, Grip ćemo zaigrati na PC-ju i PlayStationu 4 u prosincu iduće godine, a tu su i dodatni ciljevi od kojih se izdvaja onaj za 670,000 kanadskih dolara – alati za modanje igre.

Komentari (2)

  • JeTaM555

    12.08.2015 - 12:50

    ovo je pree dobra igra možda ju i jednom zaigram

  • Adam Jensen

    12.08.2015 - 18:47

    Jedino i volim ovakve racing igre

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?