HCL.HR

Zarepajte uz Kanyea u Kanye Quest 3030

Stjepan Fikter 25.07.2013.   •   2 komentara


Poznati reper i producent Kanye West našao se unutar digitalnog svijeta u Kanye Quest 3030, fan-made igri koja nas odvodi u budućnost gdje ćemo se sukobiti s klonovima poznatih hip-hop izvođača.

Fanovi Kanye Westa napokon su došli na svoje! Njihov najdraži umjetnik otišao je u digitalni svijet pomoću male i jeftine, fan-made igre. Ekipa koja stoji iza igre nazvane Kanye Quest 3030, opisuje ju kao znanstveno fantastični 2D RPG s hip-hop tematikom. Kad pogledate trailer, vidjet ćete da je opis savršeno pogođen.

Naime, jednog običnog dana dok je nevino iznosio smeće, Kanye je sasvim slučajno upao u crvotočinu koja ga odvodi u budućnost. Točnije, godina je 3030., a naša hip-hop zvijezda nalazi se distopijskom gradu kojeg nastanjuju klonovi drugih hip-hop zvijezda poput Tupaca, Jay Z-a, Snoop Liona, Ice Cubea, Dr. Drea i Eminema, a koji su pod kontrolom zlonamjernog diktatora. U svom tom futurističko-reperskom ludilu, naš Kanye morat će se boriti tako što će koristiti svoje reperske i producentske vještine.

Ako želite saznati iz prve ruke može li Kanye uspješno i sigurno odrepati nazad doma, preuzmite Kanye Quest 3030 besplatno sa službene stranice. No imajte na umu da prije igranja morate instalirati RPG Maker VX Ace Run Time Package kojeg možete preuzeti s ove poveznice. Trailer za igru obavezno pogledajte ispod.

Komentari (2)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?