HCL.HR

Zatvara se Go4LoL Balkans – upoznajte Adria Open!

Miroslav Pervan 30.04.2015.   •   0 komentara


Nakon što smo podijelili preko milijun Riot Pointsa u League of Legends turnirima za cijelu regiju, nastavljamo još jače i još bolje pod novim imenom – upoznajte Adria Open turnire!

Prvi League of Legends turnir na ESL Hrvatska u organizaciji naših ljudi s HCL-a održan je još prije četiri godine. U početku su ti turniri nazivani ‘Cro4LoL’ no u suradnji s Riotom naziv je promijenjen u ‘Go4LoL Croatia’. S vremenom smo proširili naše aktivnosti na regiju te smo prije gotovo dvije godine pokrenuli i ‘Go4LoL Balkans’ seriju turnira.

U četiri godine postojanja serije, održano je preko 50 Go4LoL Croatia i Go4LoL Balkans turnira gdje je ukupno podijeljenoj 1.500.000 (da, milijun i petsto tisuća) Riot Pointsa u protuvrijednosti od 12,500€. Naravno, osim Riot Pointsa u raznim turnirima podijelili smo i razne bundleove, champove i dodatne skinove.

Nakon četiri godine prepune aktivnostima, naši LoL kupovi se zajedno sa svim ostalim igrama opraštaju od stare ESL web stranice i sele se na brži, spretniji i po svemu bolji ESL Play! Osim nove stranice, ovu promjenu obilježiti će i novi nazivi turnira.

Sedam zemalja koje su se do sad okupljale na ESL Balkans, napokon dobivaju ime za svoju zajednicu – ESL Adria. Nazivi kupova također se mijenjaju tako da će do sada popularni Go4LoL Balkans postati Adria Open. Uz novi naziv dolaze i još neki noviteti poput novog sustava bodovanja koji će nam omogućiti praćenje poretka svakim kupom kroz svo vrijeme odvijanja Adria Open turnira, od samog početka do zadnjeg odigranog. Sustav bodovanja, osim za statistike, služiti će i za kvalifikacije u mjesečna finala i u neke dodatne turnire koje pripremamo.

Prvi kup iz Adria Open serije kreće već ovu subotu 02.05. s početkom u 14:00 sati.

Svi timovi trebali bi potvrditi svoj nastup 30 minuta prije početka turnira, odnosno u 13 i 30. Više informacija kao i popis nagrada možete pronaći na info stranici kupa.

Prijaviti se možete ovdje, a ukoliko vam nešto nije jasno oko pravila, prijava ili bilo čega drugog, pitanja nam postavite u komentarima ispod ovog članka.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?