HCL.HR

Zatvoren Kojima Productions u Los Angelesu

Zoran Žalac 04.11.2015.   •   4 komentara   •   Zanimljivosti


Konami je potvrdio kako je ogranak Kojima Productionsa u SAD-u zatvoren te da se svi radovi na Metal Gear Onlineu sele u matičnu jedinicu u Japanu.

Još uvijek ne znamo je li se Hideo Kojima vratio s “godišnjeg odmora”, hoće li se više ikada vratiti u Konami ili hoće li se uopće imati čemu vratiti. No, barem za sada znamo kako buduće Metal Gear igre, ako ih bude, neće raditi ogranak Kojima Productionsa u Los Angelesu. Naime, taj je studio zatvoren nakon svega dvije godine, potvrdio je danas Konami.

Kojimin LA ogranak, koji je ove godine preimenovan u Konami Los Angeles, radio je isključivo na Metal Gear Online komponenti za MGS 5: The Phantom Pain. Istu je “dovršio” tek prošlog mjeseca – ali samo na konzolama. Online komponenta za PC verziju tek treba uslijediti, no spletom okolnosti nije isključeno to da se od nje na kraju odustane. Ipak, Konami navodi kako će sva podrška za MGO sada pripasti “centraliziranoj jedinici”, vješto izbjegavajući navod će to biti matični ured Kojima Productionsa u Japanu.

U bilo kojem slučaju, unatoč svim opovrgavanjima kako neće zapostaviti tržište igara za konzole, ovim potezom iz Konamija su jasno dali do znanja kojim bi se smjerom ubuduće trebala kretati njihova poslovna politika.

Komentari (4)

  • l)oolvl

    04.11.2015 - 17:28

    pa i treba zatvoriti za tako aljkav rad

    • Wingmaker

      @l)oolvl, 04.11.2015 - 21:08

      A da to odeš trolati negdje drugdje. Koliko te se sječam, a sječam jako dobro izbacili su te iz BUG Foruma, upravo zbog tog trolanja. ;P

    • l)oolvl

      @l)oolvl, 04.11.2015 - 22:20

      ako bi mogao razjasniti što je u mojemu komentaru trolanje ? Ako neki studio u 2 godine ne može napraviti kako treba samo online komponentu neke igre, zar nije to aljkavo ? što se tiče bug-a, imaš dobro pamćenje, svaka čast; samo što nije bilo zbog trolanja nego zato što glavni urednik tamo ne podnosi argumentiranu raspravu koja mu ne ide u prilog. ali drago mi je da sam tako nadaleko poznat makar i po "trolanju". i btw, piše se "sjećam".

    • Ipe77

      @l)oolvl, 04.11.2015 - 23:06

      slažem se s tobom ovo u vezi bug foruma…..tamo je hrpa djece i admin ne dopušta raspravu ako on nije upravu ali sam ga jednom prilikom dobro zgazio tako nakon što me bana me morao unbanat i još se ispričava i od tada ne ulazim u raspravu samo tu i tamo čitam komentare neke djece i smijem se kako 'dobrih' izjava ima

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?