HCL.HR

Zatvorena beta Hearthstonea dobiva zadnju zakrpu

Renato Pedišić 15.01.2014.   •   2 komentara


Hearthstone u svojoj closed beta inačici uskoro će dobiti zadnji patch koji popravlja balans među kartama, što je naznaka kako nam se bliži period open beta testiranja te Blizzardove kartaške igre.

Posljednja zakrpa u zatvorenoj beti Hearthstonea usmjerena je ka rješavanju pitanja balansa nekih karata. Pyroblast i Defender of Argus su oslabljeni, poboljšana je efektivnost moći Unleash the Hounds i Abusive Sergeant, a ostatak nadogradnji i promjena možete provjeriti na službenoj stranici.

Blizzardov community manager Zeriyah putem svojega Twitter računa obznanio je kako bi patch trebao doći “tijekom ovoga tjedna”.

Kako se zatvorena beta bliži kraju, Blizzard je objasnio svoja očekivanja da će tijekom open beta perioda testiranja vrlo malo karata doživjeti izmjene. Prevedeno na običan jezik to znači kako Hearthstone neće doživjeti mnogo daljnjih izmjena te kako će ga biti vrlo lako pripremiti za izlazak.

Blizzardov planirani datum izlaska za Hearthstone se nalazi negdje unutar 2014. godine, a ciljane platforme su PC, Mac te iPad, čija će verzija ovog kartaškog fantasy hita ipak malo zakasniti za ostalima. Za iPad inačicom dodatno će kasniti verzije igre za Android te iPhone uređaje čiji datum izlaska također nije preciziran.

Kako se nama svidio Hearthstone u njegovoj zatvorenoj beti provjerite u sljedećem videu.

Komentari (2)

  • Black op

    15.01.2014 - 16:55

    Igrao i ne svidja mi se, matchmaking je dosta los tako da sa svojim pocetnickim deckom igram protiv nekoga sa duplo boljim kartama, takodje mi je zanimljivo da svaki put kada pobjedim sljedeci mec cu izgubiti i sve iznova.

    • Rogue

      @Black op, 16.01.2014 - 02:15

      istina , trenutno igrac previse ovisi o sreci.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?