HCL.HR

Završen Go4LoL Balkans #10, hrvatski tim Meta Breakers na vrhu

Igor Belan 15.02.2015.   •   0 komentara


Drugi ovomjesečni League of Legends kup za balkanske igrače je završio, a na prvom mjestu završio je hrvatski tim Meta Breakers. Pogledajte kako su ostali prošli!

Još jedan tjedni online susret balkanskih League of Legends timova je iza nas. Jučer navečer je završio drugi Go4LoL Balkans kup za ovaj mjesec, a nakon pet odigranih mečeva do vrha ljestvice kupa došao je hrvatski tim Meta Breakers.

Iako i dalje prevladavaju hrvatski timovi na ovim Go4LoL kupovima, bilo nam je drago vidjeti da se za ovaj kup prijavilo i nekoliko sprskih, crnogorskih i bosanskih ekipa, čak i jedna iz Makedonije. Naravno, nadamo se da će na sljedećem kupu biti još više ekipa iz ostalih balkanskih zemalja – na kraju krajeva, 250€ u RP nagradama nije za baciti, a dijelimo takve nagrade svake subote u mjesecu.

Naravno, četiri najbolje ekipe iz svakog tjednog turnira odlaze još i na mjesečno finale u kojem se ponovno bore za nagradni fond od 250€ i vječnu slavu. Evo koje četiri ekipe odlaze iz ovog kupa ravno na mjesečno finale za 2. mjesec:

1. mjesto (5×20€ u Riot Pointsima) – Meta Breakers (Hrvatska)
2. mjesto (5×15€ u Riot Pointsima) – Otpicki Kablovi (Hrvatska)
3. mjesto (5×10€ u Riot Pointsima) – SpongeBob Squad (Srbija)
4. mjesto (5×5€ u Riot Pointsima) – Rise of Adriatic (Crna Gora)

Svaka čast svim finalistima, no posebne čestitke idu ekipi Rise of Adriatic iz Crne Gore koja je pokazala da se trening i upornost isplate. Naime, prošli mjesec nisu dospjeli do mjesečnog finala, a ovaj mjesec kvalificirali su se za isto već na drugom tjednom kupu!

Kliknite ovdje i provjerite punu tablicu rezultata da vidite pun popis timova koji su sudjelovali na ovom kupu te s kojim su se timovima naši finalisti borili sve do prve četiri pozicije.

Sljedeći, treći kup za 2. mjesec je na rasporedu za subotu 21.02., a prijave za isti su već otvorene.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?