HCL.HR

Završen jesenski nagradni kviz HCL portala!

Igor Belan 09.11.2008.   •   8 komentara   •   HCL objave


Nakon mjesec dana krvave gamerske borbe na forumu, dobili smo konačne pobjednike našeg najnovijeg HCL kviza!

Nakon mjesec dana krvave gamerske borbe na forumu, dobili smo konačne pobjednike našeg najnovijeg HCL kviza! Kao i u dva prijašnja nagradna kviza kroz određeno vrijeme morali ste pokazati gamersko znanje prepoznavajući likove i igre sa određenih slika i audio isječaka. Ovaj put naš nagradni kviz trajao je najduže do sada, privukao najviše ljudi i tjednim mjenjanjem tematika postao i najinteresantniji do sada. Svaki dan trajanja kviza naši vrli forumaši natjecali su se u gamerskom znaju i skupljali bodove kako bi na kraju ispali pobjednici i osvojili vrijedne nagrade. Ovaj put nagrađivali smo vas sa Pro Evolution Soccerom 2009 ( sponzor: Crash.hr Game Shop ) u svojoj najskupljoj verziji, onoj za Playstation 3, kao i sa sveukupno pet utješnih nagrada za drugoplasiranog i trećeplasiranog natjecatelja ( sponzor: Technomatic Web Shop).

Glavnu nagradu, PES 2009, osvojio je naš forumaš Shimmy pomevši pritom konkurenciju sa 26 sveukupnih bodova. Na kraju zadnjeg dana natjecanja, nakon što su dugo vremena neki natjecatelji bili izjednačeni na drugom i trećem mjestu, konačno smo dobili drugog i trećeplasiranog natjecatelja.

Forumaš Gringo u zadnji čas dobio je presudna dva boda koji su njemu osigurali drugo mjesto sa 16 bodova, a forumašu Wekyu treće mjesto sa 14 bodova. Naš Weky pokazao je kolika je duša od čovjeka i svoju nagradu od dva budget naslova prepustio drugoplasiranom Gringu te tako Gringo odlazi kući sa svih 5 utješnih igara. Valja spomenuti kako su svi forumaši koji su točno odgovorili na barem jedno od pitanja kviza dobili plusiće na forumsku reputaciju, a ovim potezom velikodušnosti Wekyu smo uručili … sjedite?… dva plusića! Nego šta!

U svakom slučaju, čestitke pobjednicima! Bilo je napeto, bilo je zanimljivo i bit će toga još. Već planiramo neke sljedeće nagradne igre pa svakako ostanite uz HCL.

Komentari (8)

  • frusciante

    09.11.2008 - 23:28

    Zavrešn 🙂

  • Ementaler

    09.11.2008 - 23:45

    Eh, eto ispravljen typo. Bravo za pobjednike 😉

  • Seengeer

    10.11.2008 - 11:12

    Čestitam svima koji su bili na listu 😉 GG ljudi.

  • gta_fan

    10.11.2008 - 11:56

    Uh… Bilo je gusto ja šteta što ja nisam mogao da uhvatim vrijeme kviza ali ko da bi vas dobio eh…malo sutra.

  • Armor

    10.11.2008 - 12:11

    Čestitke svima koliko vas ima 🙂
    tj.bilo na listi

  • Hann

    10.11.2008 - 13:12

    Svaka cast na organizaciji i izvedbi. Samo pohvale od moje strane. Kao i crash shopu koji je sponzorirao ovu nagradnu igru 🙂

  • Protector

    10.11.2008 - 14:31

    gz svi. jel se to weky popravio ili? 🙂

  • Pi?kica

    10.11.2008 - 16:46

    LEWKA JE POKRADEN, UPRAVA ODLAZI :)))))

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?