HCL.HR

Završen Logitech Christmas event

Zvonimir Burazin 29.12.2015.   •   0 komentara


U nedjelju smo priveli kraju prvi iz serije evenata sa Logitech nagradama. Saznajte kako je bilo, tko su sretni i spretni dobitnici vrijednih nagrada i što nas čeka u budućnosti!

HCL_BANNER_ADRIA_CHRISTMAS_NEWS

Suradnjom HCL-a, ESL Adrie i Logitecha ovaj vikend održan je Logitech Christmas Event koji je okupio CS:GO, League of Legends i Hearthstone igrače iz cijele regije. Logitech je bio zadužen za nagrade: osigurali su tri Logitech G700s miša za najboljeg igrača iz svake igre, dok su naši dečki odradili logistiku i organizaciju samih kupova.

Natjecanja u sve tri igre organizirana su kao jedan-na-jedan online kupovi, na platformi ESL Adria. Kod Hearthstonea se igrao Conquest mod, kod League Of Legendsa se igrala mapa Howling Abyss (do Nexusa), a kod CS:GO-a 1on1 AIM mod, na jednoj od sedam dostupnih mapa.

Upravo tim redoslijedom krenuli su se odigravati kupovi u subotu popodne. Iako je ukupni broj prijavljenih igrača bio čak 640, bez većih kašnjenja u subotu navečer doznali smo četiri polufinalista iz sve tri igre. Za Hearthstone su to bili Xeroxis, marrr, Mist3rT i harma, u LoL natjecanju do polufinala su stigli PalaING, DoubleAiM, Cynful i Echy, a zadnji su odlučeni polufinalisti CS:GO kupa: NyX, revyy, rbfurious i ares. Tu smo se zaustavili te ostavili igračima malo vremena da se odmore i pripreme za završne mečeve u nedjelju.

Iako je ukupni broj prijavljenih igrača bio čak 640, bez većih kašnjenja u subotu navečer doznali smo četiri polufinalista iz sve tri igre

U nedjelju smo osim samih mečeva imali i stream završnice sva tri kupa, na kojem se izmijenilo mnoštvo lica i sve tri igre. Ponovno smo počeli s Hearthstone natjecanjem i to polufinalom Xeroxis – Marr, gdje je Marr bez većih problema odnio pobjedu. Tu negdje nam se uključio i „Veliki Urednik“ Igor Belan, te uveličao finale Hearthstone kupa između Mist3rT-a i Marrra. Mist3rT je na kraju izvukao pobjedu i osvojio prvi Logitech miš, a ključnu ulogu u finalu odigrao je i njegov zanimljiv Warlock deck.

Uslijedio je League Of Legends, a komentatorski duo Sa1na/Sacre objasnio je i najvećim LoL početnicima što se može očekivati od nadolazećih mečeva. Polufinale koje smo odlučili pratiti bilo je između PalaINGa i DoubleAiMa. PalaING je izgubio prvi meč, no vratio se u drugom te izborio finale pobjedom u spektakularnom mirror matchupu (Ryze vs Ryze). S takvom formom ušao je u finale i s lakoćom porazio Echya 2:0 te osvojio drugi Logitech g700s miš.

Kao šećer na kraju ostao je CS:GO, a komentirali su ga domaći Counter-Strike znalci s portala CSadria. Popratili smo polufinale Nyx – revyy, u kojem je Nyx praktički neokrznuto uzeo prvu mapu, dok se u drugoj mapi malo namučio te tek poslije produžetaka izborio finale. Uslijedio je dvoboj Nyx – furious, finale između dva šesnaestgodišnja igrača koji su također i bivši suigrači. U finalu smo vidjeli niz lijepih headshotova, no na kraju je hrvatski reprezentativac Nyx preko još par produžetaka izvukao pobjedu 2:0 te osvojio i treći Logitech G700s!

Jeste li popratili Logitech Christmass event, bilo kao igrač ili gledatelj? Ako jeste – kako vam se svidio? Ako niste – znajte da ste osim dobre akcije i zabave propustili i niz giveawaya koje smo organizirali za sve followere na našem Twitch kanalu ESL Adria.

Još sličnih natjecanja s vrijednim nagradama od Logitecha organiziramo već u sljedećem mjesecu, stoga pratite naš portal, kao i ESL Adria Facebook stranicu za obavijesti.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?