HCL.HR

Završen Nvidia World of Tanks Balkans kup, evo tko je osvojio grafičke kartice!

Igor Belan 20.04.2015.   •   2 komentara


Nakon četiri tjedna tjedna eksplozivnih borbi i napetog finala, dobili smo pobjednike veliko Nvidia World of Tanks Balkans natjecanja za Srbiju i Hrvatsku. Pogledajte snimku finala!

Ovog vikenda odigralo se veliko finale Nvidia World of Tanks kupa, esports natjecanja koje je kroz četiri tjedna kvalifikacijskih borbi okupilo neke od najboljih igrača World of Tanksa iz Srbije i Hrvatske u borbi za vrijedne Geforce GTX 960 grafičke kartice iz Nvidije.

No nisu samo grafičke kartice za tri člana pobjedničkog tima bile u igri, ponos i slava se podrazumijevaju, no Nvidija je još spremila vrijedne poklon pakete za timove koji su završili na drugom i trećem mjestu.

Na strani Hrvatske, ovi su timovi kroz kvalifikacijske kupove osigurali svoje mjesto u finalnoj borbi:

OsvetniciDarkSoulsElite Squad 3v3ScorpsMemele 3on3Focus Fire NoobsBalkan Pro 3v3Poljaci

Nakon nekoliko užarenih borbi između ovih timova, najboljim taktičarima i najspretnijim tenkistima pokazali su se momci iz tima focus fire noobs! Nakon silnog in-game golda koji su osvojili kroz dobru igru u kvalifikacijskim kupovima, focus fireovci iz ovog natjecanja odlaze bogatiji za tri grafičke kartice.

Oni su u finalnoj borbi porazili tim Scorps, koji su otišli offline bogatiji za tri poklop paketa iz Nvidije, a kako je ta finalna borba izgledala možete provjeriti kroz snimku prijenosa na našem ESLhr Twitch kanalu.

U borbi za treće mjesto pobjedonosno su zapjevali Osvetnici (zapravo ne znamo ako su pjevali), koji su bili bolji od tima DarkSouls (četvrto mjesto). Pogledajte kako su se odvijali svi susreti u finalu kroz tablicu rezultata.

Na srpskoj strani također je bilo vruće. Ovi su se timovi kroz četiri tjedna kvalifikacija plasirali u veliko finale:

RED_S goin for NVIDIAB00TZ 3v3RED_S Serious HakleriEven Further Beyond3vs3 StronkkkkRED_S KlikeriFliiby.comRED_S Explicit Content

Kao što vidite, srpski klan Red Supreme uspio je plasirati četiri od svojih 8 pod-timova na ovo finale. Na kraju su na virtualnom pobjedničkom postolju srpskog kupa zasjali spretni tenkisti iz tima Fliiby.com! Dok oni uživaju u svojim novim grafičkim karticama, njihovi suparnici iz finala, momci iz tima EXPLICIT CONTENT morat će se zadovoljit drugim mjestom i Nvidijinim poklon paketom koji definitivno nije za baciti – te stvari se ne mogu kupiti!

Nešto manji poklon paket osvojili su i tenkisti iz tima Even Further Beyond, koji su veselo otplesali do trećeg mjesta. Pogledajte kako su se odvijali svi mečevi na tablici rezultata, a ako niste pratili naš livestream srpskog finala između Explicit Contenta i Fliiby.com, možete ga pogledati i sada na našem ESLhr Twitch kanalu.

Čestitamo svim pobjednicima! Bilo je uzbudljivo pratiti vaš razvoj preko kvalifikacijskih kupova sve do finala. Nadamo se da ćete te nove grafičke kartice iskoristiti za neku dobru svrhu – poput igranja još World of Tanksa.

Komentari (2)

  • kuky90

    21.04.2015 - 08:16

    Bilo bi krasno kad bi HCL nabavio nekoliko World of Warships keyeva. 🙂

    • cakebomb

      @kuky90, 21.04.2015 - 16:31

      Da bar

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?