HCL.HR

Završene HS i LoL kvalifikacije za Zagreb Gaming Arenu, evo tko je prošao na veliko finale

Igor Belan 20.12.2016.   •   0 komentara


Pogledajte koji igrači i timovi su prošli na veliko finale Zagreb Gaming Arene gdje će se igrajući HS i LoL boriti za ukupni nagradni fond težak preko 15 000 eura.

ZGA625x387

S još samo dva tjedna do početka Zagreb Gaming Arene, prošlog vikenda dobili smo posljednje kvalificirane igrače za velike, više tisuća eura vrijedne turnire u Hearthstoneu i League of Legendsu.

HEARTHSTONE TURNIR

1200x628-HS07-ok

Na zadnji Hearthstone kvalifikacijski kup prošle subote prijavilo se najviše igrača do sada. Zabilježili smo ukupno 241 prijava i to iz dvadeset različitih država. Konkurencija je bila jača nego ikad i ovoga puta smo dobili samo jednog domaćeg predstavnika uz kvalifikante iz Francuske, Poljske i Mađarske. Na finale Hearthstone turnira u Areni Zagreb prolaze:

1. Odemian – Alexandre Leadley, Francuska
2. damaneks – Damian Wróblewski, Poljska
3. OneTrickPwny – Hajnal Áron, Mađarska
4. Kamikaza – Luka Ilić, Hrvatska

Tijekom posljednja tri tjedna, kroz tri kvalifikacijska turnira, 12 igrača zaslužilo je svoj nastup na velikom finalu uživo na Zagreb Gaming Areni, a pridružit će im se tamo i četiri pozvana igrača – Insane, Morreh, nuke i Soptrup, koji su se kroz prošlu godinu pokazali kao najuspješniji na našim popratnim turnirima u sklopu HCT evenata. Četvorica najboljih prolaze dalje na 2. dan natjecanja te igraju protiv četiri pozvana pro igrača i bore se za glavnu nagradu. Više detalja oko formata natjecanja i sve pojedinosti možete pronaći ovdje.

Svih 16 igrača koji nastupaju u prvom dijelu finalnog Hearthstone turnira su: Insane, Morreh, nuke, Spotrup, Iniven, GameKing, Wild, karlo1996, duck1e, travnoboyBBB, exigo, Dziany, Odemian, damaneks, OneTrickPwny, Kamikaza. Najbolja četvorica na velikom finalu, 3. siječnja susrest će četiri pro igrača na putu do nagrade: Lifecoach, Thijs, SuperJJ i RDU.

LEAGUE OF LEGENDS TURNIR

1200x628-LOL06-ok

U tri vikenda održavanja naših kvalifikacijskih kupova za LoL turnir Zagreb Gaming Arene privukli smo pažnju čak 900 igrača iz regije i šire. No naravno, samo 40 njih prošlo je na veliku završnicu u Zagrebu. U trećim i posljednjim kvalifikacijama dva zadnja tima koja su izborila svoj nastup na velikom finalu u Areni su naši mađarski susjedi iz timova: myRevenge Hungary e.V. i WiLD.CoolerMaster. Čestitamo!

Srpski tim x25 eSports, koji je osigurao svoj nastup na drugim online kvalifikacijama, odustao je od nastupa na završnici u Zagrebu, a njihovo mjesto će preuzeti mađarska ekipa Rift eSports koja je na istim kvalifikacijama osvojila četvrto mjesto. Prema tome, finalna lista timova koji su dobili pozivnicu na offline finale jest ovakva:

1. Mistiga Crew iz Hrvatske
2. Team Horizon Reapers iz Mađarske
3. w.I.w-GAMiNG iz Mađarske
4. RUR Gaming iz Srbije
5. Instinct Esports iz Srbije
6. Rift eSports iz Mađarske
7. myRevenge Hungary e.V. iz Mađarske
8. WiLD.CoolerMaster iz Mađarske

Pozivamo vas da im se pridružite u Areni te uz mnogobrojne giveawaye, cosplay, VR i ostalo te osjetite kako zapravo izgledaju veliki eSports događaji organizirani na ovakvoj razini. Ulaznice su u prodaji i možete ih pronaći na stranici eventa.

Svi detalji o eventu sa izgledom bracketa za timove, osobama koje će se tamo pojaviti te cjelokupnim rasporedom događanja biti će objavljeni u narednim danima. Samo nas nastavite pratiti.

 

Označeno sa:

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?