HCL.HR

Završile prve Nvidia World of Tanks kvalifikacije za Srbiju i Hrvatsku!

Igor Belan 30.03.2015.   •   0 komentara


Prošle subote odigrao se prvi Nvidia World of Tanks kvalifikacijski kup za Srbiju i Hrvatsku, pogledajte koje ekipe iz jedne i druge zemlje uz osvojeni gold idu u veliko finale!

Ovog vikenda na ESL-u organizirali smo prve po redu Nvidia World of Tanks kvalifikacijske kupove za Srbiju i Hrvatsku. Osim činjenice da dva najbolja tima iz tih kvalifikacija prolaze u finale turnira u borbu za vrijedne grafičke kartice iz Nvidije, igrači u prvih 16 timova u svakom kvalifikacijskom kupu osvojili su i mnogo in-game Golda.

Na prvim hrvatskim kvalifikacijama zaigralo je ukupno 18 timova s po tri igrača, dok je na srpskom kvalifikacijskom kupu sudjelovalo 25 timova. Oba kupa prošla su po planu i bez kašnjenja s velikom dozom fair playa, a jedini problemi koji su se znali javljati bili su povezani s novim igračima na ESL-u koji ili nisu pročitali pravila ili se prvi put susreću s ESL-om. Naravno, sasvim je razumljivo da neki od vas nemaju iskustva s ESL-om, a naš tim administratora je tu da vam pomogne kad god imate neka pitanja.

Najčešći problem bio je vezan uz poznavanje ESL Wirea te načina kako igru pokrenuti uz njegovu pomoć. Kako bi vam olakšali upoznavanje sa ESL Wireom i objasnili kako da ga ispravno namjestite za World of Tanks, preporučamo da pročitate ovaj članak.

Nakon nekoliko krugova taktičkog napucavanja i mnogo primljene štete, na Hrvatskom kupu najboljima su se pokazali Osvetnici, tim koje je aktivan na ESL-u još od 5. mjeseca prošle godine. Osim prolaza u finale Osvetnici su svojom fino proračunatom tenkovskom paljbom osvojili tako i 12 000 golda, po 4000 za svakog člana koji je igrao na ovom kupu.

Osim Osvetnika, u finale je prošao i drugoplasirani tim DarkSouls, koji su prisutni na ESL-u od 2. mjeseca ove godine. Njihovo drugo mjesto osiguralo im je i po 3000 golda za svakog člana ekipe koja je igrala na kupu. GG momci – sad vježbajte za finale, te grafičke se neće same osvojiti!

Pogledajte kako su prošli ostali hrvatski timovi u tablici ispod ili u punoj tablici rezultata na ESL-u.

  •  1.
4.000 x3  + ulazak u finale Osvetnici
  •  2.
3.000 x3  + ulazak u finale DarkSouls
  •  3.
2.000 x3 Elite Squad 3v3
  •  4.
1.000 x3 Scorps
  •  5-8.
500 x3 tablica rezultata
  •  9-16.
300 x3 tablica rezultata

Za nekoliko timova brojniji srpski kup protekao je također u znaku fair playa, a nakon žustre borbe na nekoliko mapa najbolje su svojim virtualnim tenkovima upravljali momci iz tima RED_S goin for NVIDIA, koji osim najboljim rezultatom na ovom kvalifikacijskom kupu već u samim nazivom jasno daju do znanja da ciljaju na one grafičke kartice koje se dijele u finalu.

Njima će se u finalu pridružiti drugoplasirani tim B00TZ 3v3, koji će sigurno tražiti svoju priliku za revanš protiv spomenute RED_S ekipe kasnije tijekom turnira, možda baš u finalnoj borbi za GTX 960 kartice. Baš kao i u hrvatskom kupu, prvi tim podijelio je 12 000 golda između svojih članova, a drugoplasirani 9000 jedinica te vrijedne in-game valute. GG ljudi – iskoristite to novostečeno bogatstvo pametno i pripremite se dobro za finale!

Pogledajte kako su prošli ostali timovi na prvim srpskim kvalifikacijama u tablici ispod ili u punoj tablici rezultata na ESL-u.

  •  1.
4.000 x3  + ulazak u finale RED_S goin for NVIDIA
  •  2.
3.000 x3  + ulazak u finale B00TZ 3v3
  •  3.
2.000 x3 RED_S Armored Fist 3v3
  •  4.
1.000 x3 pocetnici 3v3
  •  5-8.
500 x3 tablica rezultata
  •  9-16.
300 x3 tablica rezultata

Drugi Nvidia World of Tanks kvalifikacijski kup zakazan je već za srijedu, 01.04. s početkom u 18 sati, a detalje o prijavama te više informacija o kupu objavit ćemo u sljedećoj vijesti. Naravno, svi timovi koji su se ovim putem kvalificirali za finale, ne mogu sudjelovati u sljedećim kvalifikacijskim kupovima.

Sudjelovali ste u kupu? Planirate sudjelovati u sljedećem? Javite se u komentarima ili u našem World of Tanks podforumu.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?