HCL.HR

Završilo je Hearthstone veselje u Zagrebu, svi su pobjednici

Miroslav Pervan 16.05.2016.   •   6 komentara


Pogledajte nove slike sa zadnjeg dana naše Hearthstone proslave u Zagrebu, provjerite tko je osvojio vrijedan headset i kako je prošla cijela stvar.

Iza nas je jedan interesantan vikend za igrače Hearthstonea. U trodnevnoj proslavi igre koju smo uz podršku Blizzarda organizirali u Zagrebu, posjetitelji su mogli sudjelovati u mnoštvu različitih aktivnosti vezanih uz Hearthstone – od praćenja live streama Spring Preliminariesa, preko Hearthstone kvizova do raznih mini-turnira, a čak smo i osim standardnih Blizzardovih nagrada osigurali i neke dodatne goodiese za sve zainteresirane posjetitelje. U svim aktivnostima sudjelovalo je preko 350 igrača, a osim posjetitelja iz Hrvatske, došla nam je i jedna grupa igrača i igračica skroz iz Slovenije.

U službenom natjecateljskom dijelu Tavern Heroes natjecanja u Zagrebu imali smo jednog natjecatelja – Luku “TheBeba” Bedenikovića koji se nažalost nije uspio probiti u Spring Preliminaries, no mora se reći da čovjek jednostavno nije imao sreće. Ipak, pružio je nama i svima okupljenima u Klubu SC nekoliko napetih mečeva i pomogao tako stvoriti odličnu atmosferu već prvog dana trodnevne proslave.

Naš popratni HCL Fireside turnir okupio je mnoštvo dobrih igrača u napetoj borbi za glavnu nagradu – headset Turtle Beach Ear Force 320 koji je ustupio službeni distributer Blizzard Entertainmenta, www.game-world.hr. HCL Fireside održavao se kroz sva tri dana proslave, a nakon niza kvalifikacijskih turnira, na velikom finalu u nedjelju okupilo se osam najboljih igrača. U naslovu gore pomalo sladunjavo izvjavismo da su svi posjetitelji ovog eventa pobjednici, no kao i uvijek – samo je jedan najbolji, a ovaj put to je bio igrač pod nadimkom Soptrup koji je iz Kluba SC kući otišao bogatiji za 600kn vrijedan headset. GG!


Gotovo svi ostali posjetitelji ponijeli su kući vrijednu i nadasve rijetku digitalnu nagradu, tzv. Power Core card back, a osim toga podijelili smo i 100 Hearthstone card packova kroz naše kvizeve i mini-turnire.

Bacite oko na galeriju slika da upijete malo atmosfere ako niste bili tamo. Na tim fotkama primijetit ćete i neke opake prijenosne PC mašine iz Acerove Predator serije gaming laptopa. Te zvijeri od prijenosnih računala pomogle su nam voditi cijeli event i praktički se nisu gasile tijekom sva tri dana, ali ni u jednom trenutku nisu pokazale znakove znojenja. Upravo na jednom takvom Acer Predator laptopu s punokrvnom GTX 980 grafičkom karticom, Luka “The Beba” Bedeniković odigrao je službeni Tavern Heroes turnir, no kao što svi znamo – Hearthstone nije igra u kojoj pobjeđuje igrač s najvišim framerateom, i sreća tu igra važnu ulogu.

Označeno sa: , ,

Komentari (6)

  • SemirTheChosen

    17.05.2016 - 01:06

    Svaka čast učesnicima a bome i organizatorima,ja u bih-u pa nemogoh ucetvovat ali idim da je bilo vrhunske klase!

  • Luka301294

    17.05.2016 - 10:07

    Moram priznati da sam ostao razocaran. Nekako sam se nadao da ce se gospodin s mikrofonom u ruci doci u japankama.

    • Mojsije

      @Luka301294, 17.05.2016 - 10:24

      ne, ne japanke su samo za odabrane…

  • nostro1852

    17.05.2016 - 10:48

    Ne znam jesam li nesto propustio no jos uvijek nisam dobio power core card back iako sam sudjelovao u dogadjajima prva 2 dana, hoce li se samo pojavit na accountu naknadno ili sam trebao tamo negdje zicati kod?

    • Mojsije

      @nostro1852, 18.05.2016 - 11:35

      Pojavit će se na tvom accountu naknadno. Blizzard ne zna reći kada točno jer mora proći veliku količinu prijavljenih battlenet tagova iz svih gradova gdje se odvijao HCT.

  • shtopa

    10.06.2016 - 18:20

    ne znam za ostale ali ja jos nisam dobio power core cardback pa ne znam dal ste krivi battletag poslali ili nesto

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?