HCL.HR

Završio CSHR Championship by HCL, pogledajte video finalnog okršaja

Igor Belan 11.03.2015.   •   1 komentara


Domaći CS:GO timovi napucavali su se za 1000kn nagrade. Provjerite tko je što osvojio i pogledajte videe s live streama.

Nedavno je završila prva sezona CSHR Championshipa by HCL, turnira za domaće CS:GO timove uz nagradni fond od 1000 kn.

Kroz četiri kvalifikacijska kupa izmijenili su se mnogi timovi – od početka su se istaknuli budući finalisti fapstersi, koji su osvojili prvi i zadnji kup te GIANT5 koji su osvojili drugi i treći.

Uz njih su zapažene rezultate imali i momci iz TEAM RAGE, koji su unatoč tome što nisu osvojili nijedan kup skupili solidna 22 boda što ih je stavilo na 3. mjesto na kraju kvalifikacija. Uz njih su se u finalni kup progurale dvije novije mix ekipe DeagLegends i ShortReflex.

U finalu su se susreli tim GIANT5 i tim fapsters, gdje su zanimljivoj seriji fapstersi odnijeli pobjedu u trećoj mapi rezultatima 9-16, 16-9, 16-4. Cijeli finalni susret između te dvije ekipe mogli ste pratiti preko live streama uz neke od najopuštenijih komentatora koje ste ikada čuli, a ako vam je ta napetost tada promakla odvojite malo vremena i pogledajte priložene videe (prebacite na 3:57 za početak meča).

Za videe s drugih live streamanih mečeva i mnogo detaljniji osvrt na cijeli turnir provjerite ovaj članak na stranicama CSHR-a.

Komentari (1)

  • R10

    11.03.2015 - 19:02

    Fapsters, kako im je to nadoslo u glavu

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?