HCL.HR

Završio posljednji Go4LoL Balkans kup 1. mjeseca, mjesečno finale večeras!

Igor Belan 02.02.2015.   •   0 komentara


Posljednji od četiri Go4LoL Balkans kupova priveden je kraju, a ovaj put srpski tim završio je na prvom mjestu. Pripremite se za mjesečno finale!

Naša serija Go4LoL Balkans kupova za prvi mjesec privedena je kraju pobjedom srpskog tima Nether eSports.LoL! Sad samo preostaje da najbolji timovi iz sva četiri siječanjska kupa odmjere snage u velikoj mjesečnoj završnici.

Za one koji ne znaju, radi se o seriji turnira u League of Legendsu koje naša ekipa organizira kroz ESL, a koji su otvoreni za sve igrače iz zemalja Balkans regije na ESL-u. Svaki mjesec organiziraju se četiri takva turnira, svaki sa 250 eura u RP nagradama, a sve završava velikim mjesečnim finalom u kojem sudjeluju timovi koji su završili na prva četiri mjesta u tjednim kupovima.

Posljednji takav tjedni kup za 1. mjesec odigran je prošlu subotu, a ovo je konačni poredak:

1. mjesto (5×20€ u Riot Pointsima) – Nether eSports.LoL (Srbija)
2. mjesto (5×15€ u Riot Pointsima) – Croatian Feeding Team (Hrvatska)
3. mjesto (5×10€ u Riot Pointsima) – Otpicki Kablovi (Hrvatska)
4. mjesto (5×5€ u Riot Pointsima) – Arena Gaming (Hrvatska)

Kako su ti timovi došli do najbolje četiri pozicije, odnosno koje su druge timove ostavili iza sebe na kupu, provjerite na tablici rezultata.

Ova četiri tima pridružuju se ostalim pobjednicima iz prijašnja tri kupa i zajedno s njima odlaze na mjesečnu završnicu koja se igra večeras u 20 i 30 sati. Za pregled svih 16 timova koji su kroz 1. mjesec zaradili svoj prolaz u finale kliknite ovdje i javite nam – za koga navijate?

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?