HCL.HR

Avanture koje si igrači sami stvore u novoj Zeldi zanimljivije su od onih što je Nintendo smislio

Juraj Bevandić 27.05.2017.   •   4 komentara


Igrač Zelde: Breath of the Wild žrtvovao je puno živaca i vremena da liku koji ne bi trebao napustiti svoje selo pokaže svijet, a unatoč tragičnom završetku avantura se totalno isplatila.

Zelda avantura

Možda najimpresivnija stvar u vezi Zelde: Breath of the Wild je njena otvorenost koju ne možete u potpunosti cijeniti dok sami ne isprobate igru. Igrači stalno pronalaze nove kreativne načine kombiniranja svih mogućnosti na Linkovom repertoaru i putem doživljavaju nezaboravne avanture, pa se tako Reddit korisnik BOOXMOWO posvetio odvođenju NPC-eva ondje gdje ne bi trebali biti.

samopos

Njegova avantura nam je zapela za oko jer se odlučio odvesti plahu Payu koja ne želi napustiti svoje Kakariko selo sve do dvorca Hyrule. Prvo je iz raznih kampova po mapi ukrao dvadeset metalnih kutija i korak po korak ih nosio do sela, zatim je njima stvarao sitne labirinte za Payu preko cijele mape kako bi ju doveo do Hyrule Castlea. Čitavu avanturu zabilježio je u zabavnom i uzbudljivom albumu na Imguru koji se definitivno isplati provrtjeti.

paya2

Nakon sedam sati rada da bi samo sakupio kutije i onda još puno puno više posla da bi Payu polako doveo do Hyrule Castlea pritom ju braneći od najtežih protivnika u igri dogodila se tragedija. U jednom dijelu Hyrule Castlea morao je visoko skočiti kako bi uništio jedan zid koji im je blokirao prolaz, a pritom se previše udaljio od Paye, pa se ona teleportirala natrag u svoje selo.

Komentari (4)

  • ShadowZer4o

    27.05.2017 - 17:36

  • SemirTheChosen

    27.05.2017 - 18:03

    pa svaka cast za upornost i trud,ocigledno je momak veliki fan zelde!

  • Smoolex

    28.05.2017 - 00:32

    Otvori se multiplayer, skupi se ekipa, ubace se dva gola i pomična lopta na nekoj od zelenih livada i peri deri nogoša.

    • Smoolex

      @Smoolex, 28.05.2017 - 00:33

      *Ili stative mogu biti npc likovi.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?