HCL.HR

Zelda i Animal Crossing DLC obogatit će Mario Kart 8

Stjepan Fikter 27.08.2014.   •   0 komentara


Mariu i ostaloj karting ekipi pridružit će se Link i Animal Crossing Villager kroz dva nova DLC paketa uz koje će još stići novi kupovi te staze.

Uz već poznati Mario Kart 8 Mercedes Benz DLC koji baš i ne spada u Nintendov univerzum, najavljena su i dva nova tematska DLC paketa koja su ipak puno bliža Nintendovom svijetu.

Radi se o The Legend of Zelda X Mario Kart 8 i Animal Crossing X Mario Kart 8 paketima, a oba će predstaviti dva nova kupa s po četiri utrke, četiri nova karta kao i nove likove te staze. Svaki paket koštat će nešto manje od devet eura, no postoji i mogućnost kupovine oba po cijeni od oko 14 eura. Ako ih kupite ranije, tada ćete još otključati osam raznobojnih Yoshia i Shy Guysa koje možete odmah koristiti u vožnji.

The Legend of Zelda X Mario Kart 8 DLC stiže već u studenom te će obogatiti postavu vozača s Linkom, Tanooki Mariom i Cat Peachom. Uz likove stiže i čak osam novih staza od kojih će barem jedna biti Zelda tematike te se vraća Wario’s Gold Mine kojeg smo vozili u Mario Kart Wii, a također stiže i novi kart iz F-Zero univerzuma.

Animal Crossing X Mario Kart 8 planiran je za svibanj iduće godine, a obogatit će igru s Villagerom iz Animal Crossinga, kao i s Isabelle te Dry Bowser likovima. Baš poput Zeldinog DLC-a, i ovaj svibanjski imat će barem jednu stazu iz Animal Crossing svijeta. U tom paketu će se također naći i prerađene staze iz prijašnjih Mario Kart naslova kao i neke potpuno nove, no nije još poznato koji će novi kartovi stići s ovim paketom.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?