HCL.HR

Zeno Clash 2 pokazuje napredak naspram originala

nebel 26.04.2013.   •   4 komentara


Zeno Clash 2, unikatna tabačina iz prvog lica, idućeg će tjedna osvanuti na Steamu, a razvojni studio ACE Team odlučio je pokazati u čemu je to nastavak napredovao u odnosu na original.

Originalni Zeno Clash iz 2009. pamtimo kao jedan od boljih indie naslova ove generacije, ali i kao igru u kojoj smo definitivno vidjeli prostor za napredak. On nam pak dolazi u obliku nastavka, o kojemu smo do sada već pisali nekoliko puta, a čije novitete sada imamo priliku vidjeti šestominutnom video sažetku koji prikazuje početak igre.

Osim što ćete primijetiti da Zeno Clash 2 ima drugi engine (vremešni Source engine zamijenjen je Unrealom 3), vidjet ćete i da to utječe na samu strukturu igre koja je sada mnogo otvorenija pa igrač sada ima više prilike za istraživanje okoliša. Sam okoliš imamo priliku posjetiti za vrijeme dana i noći (koji se aktivno izmjenjuju), što je jedna od zanimljivih stavki jer ćemo neke sporedne zadatke morati izvršavati baš u specifično doba dana.

Od ostalih noviteta svakako treba spomenuti veću paletu napada u borbi te korištenje suboraca za vrijeme šaketanja. Zeno Clash 2 na Steam stiže 30. travnja po cijeni od 14,99 eura, a do tog dana možete ga nabaviti uz 10% popusta te s besplatnim primjerkom prvog ZC-a. Verzije za XBLA i PSN su najavljene, no njih ćemo zaigrati nešto kasnije. Kada točno? – tek trebamo doznati.

Komentari (4)

  • Adam Jensen

    26.04.2013 - 12:08

    Djeluje zanimljivo ali me odbija ovaj ludi dizajn likova. Možda se nekome to dopada ali meni je to odbojno

  • Jkuzma111

    26.04.2013 - 13:29

    Zanimljivo izgleda pa ću pribaviti kad dođe

  • tryon

    26.04.2013 - 14:43

    2h igranja uvrh glave

  • Apocalypse4987

    26.04.2013 - 16:30

    Prvi dio je bila vrhunska igra, al malo kratka, i premalo prostora za istraživanja, vidim da je povećan prostor, još samo da je malo produže

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?