HCL.HR

Ženski duh iz P.T.-a plašit će protivnike u Metal Gear Solidu 5

Stjepan Fikter 24.09.2014.   •   7 komentara


Ako ste se plašili duha žene u bijelom iz Silent Hills P.T demoa, dobro je znati kako ćete i u Metal Gear Solidu 5 moći zbunjivati protivnike njezinom pojavom.

Igrali ste P.T. odnosno Silent Hills Playable Teaser? Onda vam je možda u sjećanju ostala Lisa, strašljivi duh u bijeloj opravi. I dok je u teaseru za Silent Hills imala funkciju da igraču bude neugodno tijekom igranja, u Metal Gear Solidu 5: The Phantom Pain služit će da zbuni protivnike na bojištu. Kako Hideo sudjeluje u razvoju oba naslova, ovo zapravo i nije ništa čudno jer smo i prije u MGS serijalu vidjeli paletu neobičnih stvari koje iskaču iz okvira “realnosti” serijala.

Lisu ćemo moći prizvati napravicom iz Snakeovog arsenala, a osim što će moći odvraćati ili privlačiti protivnike, također će se moći iskoristiti i kao jedna vrsta oružja. Kako to točno izgleda u akciji, provjerite u priloženom videu.

Komentari (7)

  • RedEy3

    24.09.2014 - 16:14

    Ova igra iz videa u video kao da je nekakva zajebancija. Ne sviđa mi se na koji smjer idu sa ovom igrom, MGS serijal je oduvijek bio ozbiljan sa tek par ''zajebancija'' koje su zaokruživale ovu igru, a u ovoj se čini kao da ništa ne može biti normalno. Počeći od kutija sa nacrtanim curama/podizanjem krava sa padobranom u svemir/ovim magičnim lutkama koje se napušu u dvije sekunde pa na dalje..

    • Red Falcon 2

      @RedEy3, 24.09.2014 - 17:14

      Ma to je sve izborno. Mislim, mora biti. Vjerojatno kad kupuješ se pojavi opcija što ćeš kupiti (u igri, ne). Vjerojatno će bit normalna verzija kutije za uzet, a krave ne moraš uzet sa sobom. A možda će biti stavljeno kao cheat.

    • Maki

      @RedEy3, 24.09.2014 - 18:22

      Ako si ikada igrao MGS onda znaš da je takav humor oduvijek bio prisutan. I sam Kojima je rekao da je MGS V jako mračna i ozbiljna igra i da je sam gameplay takav, igru ne bi bilo zabavno za igrati tako da kutije i ostale stvari održavaju balans. I nitko te ne tjera da to koristiš.

    • RedEy3

      @RedEy3, 25.09.2014 - 22:20

      da ali tjera te da koristiš glupost s padobranom, ako hoćeš dismissati konja moraš to upotrijebit i onda slijedi komična scena gdje konj poleti u hemisferu… Igrao sam apsolutno sve MGS-ove, samo jedinicu sam prošao najmanje 4-5 puta… Nadam se da će sve biti opcionalno jer ne mislim te gluposti koristiti

  • MomoKiid

    24.09.2014 - 18:54

    očito nisi shvatio poantu ovih videa, a to je da se pokaže da igra ima i "zabavnu" stranu", naravno da nece pokazat gameplay koji je vezan za priču i spoilat, radije pokaže elemente igre koji su ne vezani za story, sve te pizdarije, cucak, te lutke, kutija i tko zna kaj još ce bit u igri su opcionalni, ako oš koristi ako ne ne

  • alen1990

    24.09.2014 - 20:42

    jbt.. kad će izaći ovo više?

  • cwenda123

    24.09.2014 - 22:12

    Sjećam li se Lise?Zbog nje sam skoro "infarkt" dobio hahaha 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?