HCL.HR

Živa patnja – Torment: Tides of Numenera pomaknut na 2017. godinu

Zoran Žalac 10.06.2016.   •   2 komentara


Na novu igru Torment serijala ipak će se morati pričekati barem do početka 2017. godine kako bi ista bila dovršena u pristojnom stanju.

torment

Wasteland 2 je trenutno besplatan na Steamu i to je dobra vijest. No razvojni tim InXile ima i jednu lošiju – Torment: Tides of Numenera je odgođen za 2017. godinu. Odgoda dolazi u odmakloj fazi razvoja (igra je najavljena još 2013. godine) i mogla se izbjeći, otkriva voditelj studija Brian Fargo. Međutim, studio nije htio žrtvovati dodatnu lokalizaciju igre, odnosno njezinu kvalitetu.

Naime, Torment: Tides of Numenera je igra s hrpom teksta. Okvirno – igra s milijun riječi. Posao prevođena tolike količine teksta pokazao se pravim izazovom iako InXile ne radi sam na tom poslu. Fargo priznaje da bi igru mogli dovršiti kad bi do kraja godine radili 24 sata dnevno, ali napominje da bismo tada vidjeli tehnički neispoliran naslov, a to nikome nije u interesu. Stoga se došlo na odluku da igra bude odgođena za dodatnih 2-3 mjeseca te ćemo ju sada dočekati u prvom kvartalu iduće godine.

Označeno sa: ,

Komentari (2)

  • MoGaming

    11.06.2016 - 18:22

    jesu nesposobni…

  • Shicko

    12.06.2016 - 15:47

    Ko svako dobro vino, i ova igra mora odstajat koju godinu.

    Barem se nadam, često nakon previše stajanja vino otiđe u kvasinu.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?