HCL.HR

Lansirali smo Zlatnog Dabra 2017!

Zoran Žalac 11.12.2017.   •   HCL objave


Otvorili smo glasovanje za najbolje igre 2017. godine! Nahranite Zlatnog Dabra, pomozite svojim favoritima da dođu do pobjede, a i sami sudjelujte u nagradnoj igri!

a wild dabar_Fotor

Priznajte da to niste očekivali – Zlatni Dabar iskočio je iz loot boxa! Što je tamo tražio, pojma nemamo, ali pojava našeg zubatog prijatelja može značiti samo jednu stvar – otvoreno je glasovanje za najbolje igre 2017. godine.

Kao što smo vam prošlog tjedna pojasnili u zasebnom tekstu, ove godine glasove u Zlatnom Dabru možete ostaviti na našem forumu, no ako vam se tamo ne zalazi, u idućih dvadesetak dana na portalu ćete viđati istaknute kategorije te svoj glas možete ostaviti i ondje. Ubrzo nakon objavljivanja ove obavijesti, istaknut ćemo kategoriju za najbolju PC ekskluzivu.

Pravila smo također objasnili – imate po jedan glas za svaku od 22 kategorije, a za glasovanje vam treba Google račun. Ako želite sudjelovati u nagradnoj igri koja će pratiti Zlatnog Dabra, morate biti registrirani korisnik HCL portala te nominirati svoju igru godine odlaskom na ovu temu.

Ako ste spremni obaviti svoju gamersku dužnost prema Dabru, opalite donju tipku:

Glasovanje u Zlatnom Dabru 2017 bit će otvoreno do kraja godine. Rezultati glasovanja bit će objavljeni početkom 2018. godine.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?