HCL.HR

Zove li se nova Deus Ex igra Deus Ex: Mankind Divided?

ToxarE 31.03.2014.   •   1 komentara


Square Enix priprema nešto u Deux Ex univerzumu s podnaslovom Mankind Divided, a čini nam se da bi to mogao biti novi glavni nastavak serijala za PC i next-gen konzole.

Na internet je magično isplivalo da je izdavač Square Enix službeno registrirao i zaštitio naziv ‘Deus Ex: Mankind Divided’ u Ujedinjenom Kraljevstvu. Budući da ništa s takvim podnaslovom još nije službeno najavljeno, možemo samo pretpostavljati o čemu se zapravo radi. Ipak, djeluje nam nekako najizglednije da se radi o novom glavnom nastavku Deus Ex serijala, koji se potvrđeno razvija za next-gen konzole i PC.

Potvrdu da je novi nastavak u izradi za next-gen platforme dobili smo još u listopadu 2013. godine ravno od Squarea i Eidosa Montreal, zajedno s prvim detaljima za koje sada vidimo da su u skladu s nazivom ‘Mankind Divided’. Naime, tada je objavljena slika artworka za koju je David Anfossi iz Eidosa kazao da predstavlja ‘geto grad’ namjerno sagrađen kako bi podijelio klase ljudi u svijetu nove igre.

Bliži nam se E3 sajam, a pojava ovog trademarka možda sugerira kako bi Square Enix mogao službeno najaviti next-gen Deus Ex igru upravo na tom sajmu ili čak prije njega.

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?