Vijesti > Multiplatform > Dead Space 3 Awakened DLC stiže idućeg tjedna, provjerite trailer

Dead Space 3 Awakened DLC stiže idućeg tjedna, provjerite trailer

2
Awakened DLC stiže 12. ožujka na Origin i Xbox Live, dan kasnije na europski PSN i trebao bi biti prilično strašljiv. A mi volimo strašljivost.
Dead Space 3 Awakened DLC stiže idućeg tjedna, provjerite trailer
Ukoliko vam u Dead Spaceu 3 kronično nedostaje horor atmosfere i situacija u kojima naš Isaac doživljava vesele halucinacijice te sumnja u svoju vlastitu prisebnost, radujte se narodi! Kad čujete glas. Da se... Dobro, dosta.

Igrin Awakened DLC stiže sljedećeg tjedna (12. ožujka na Origin i Xbox Live, dan kasnije na europski PSN), a obećava da će nam ponuditi "najmračnija poglavlja čitave franšize". Kako bi to trebalo izgledati, otkrijte sami u traileriću koji prilažemo u nastavku.
 
 
 
Posljednji Watch Dogs video sniman na PS4, moto a joj ukenjali su igru sa ovim robotima. HCL VIDEO: Igramo ledeni Arkham Origins DLC - C Poprilično zanimljiva igra,vrijedno ju je probati Microsoft najavio datum izlaska Xboxa One u Jap Imaju ali ne za xbox koji godinama na japanskom tr... Zuckerberg je isprobao Sonyjev Project Morpheus Pa lik je isprobo sonijev..vidio da valja...i odlu... Watch Dogs multiplayer pojašnjen u devet minut Sve mi je djelovalo kao igra stoljeća, dok nije l... Project CARS stiže u studenome 2014. (na koji način bi mogla biti bolja nego na ostali...
 

PRIDRUŽI SE

 

Beam me up