Vijesti > Multiplatform > Dead Space 3 Awakened DLC stiže idućeg tjedna, provjerite trailer

Dead Space 3 Awakened DLC stiže idućeg tjedna, provjerite trailer

2
Awakened DLC stiže 12. ožujka na Origin i Xbox Live, dan kasnije na europski PSN i trebao bi biti prilično strašljiv. A mi volimo strašljivost.
Dead Space 3 Awakened DLC stiže idućeg tjedna, provjerite trailer
Ukoliko vam u Dead Spaceu 3 kronično nedostaje horor atmosfere i situacija u kojima naš Isaac doživljava vesele halucinacijice te sumnja u svoju vlastitu prisebnost, radujte se narodi! Kad čujete glas. Da se... Dobro, dosta.

Igrin Awakened DLC stiže sljedećeg tjedna (12. ožujka na Origin i Xbox Live, dan kasnije na europski PSN), a obećava da će nam ponuditi "najmračnija poglavlja čitave franšize". Kako bi to trebalo izgledati, otkrijte sami u traileriću koji prilažemo u nastavku.
 
 
 
PES 2015 demo odgođen Ovaj novi pes je cudo od nogometa PES 2015 demo odgođen Znam da su igraci igraci pesa uzasno nestrpljivi (... PES 2015 demo odgođen Pa treba napraviti nalog nov i tamo staviti zemlju... PES 2015 demo odgođen Evo svi ćemo svršiti od uzbuđenja što si s nam... Final Fantasy XV demo stiže sljedeće godine s Za tvoju informaciju, ta sranja čitam od 9-10 uju... Final Fantasy XV demo stiže sljedeće godine s Čovječe čitaš li ti što je ovdje uopće napis...
 

PRIDRUŽI SE

 

Beam me up