Vijesti > Multiplatform > Dead Space 3 Awakened DLC stiže idućeg tjedna, provjerite trailer

Dead Space 3 Awakened DLC stiže idućeg tjedna, provjerite trailer

2
Awakened DLC stiže 12. ožujka na Origin i Xbox Live, dan kasnije na europski PSN i trebao bi biti prilično strašljiv. A mi volimo strašljivost.
Dead Space 3 Awakened DLC stiže idućeg tjedna, provjerite trailer
Ukoliko vam u Dead Spaceu 3 kronično nedostaje horor atmosfere i situacija u kojima naš Isaac doživljava vesele halucinacijice te sumnja u svoju vlastitu prisebnost, radujte se narodi! Kad čujete glas. Da se... Dobro, dosta.

Igrin Awakened DLC stiže sljedećeg tjedna (12. ožujka na Origin i Xbox Live, dan kasnije na europski PSN), a obećava da će nam ponuditi "najmračnija poglavlja čitave franšize". Kako bi to trebalo izgledati, otkrijte sami u traileriću koji prilažemo u nastavku.
 
 
 
Alien: Isolation najava Ne treba o ovoj igri pisati nista,prethodni je bio... Alien: Isolation najava izgleda solidno Alien: Isolation najava Djeluje zanimljivo ako bude kako kazete, tj. kako ... Alien: Isolation najava Djeluje zanimljivo... Alien: Isolation najava Ja mislim da stvari dolaze na svoje,to je to,ovo j... Alien: Isolation najava Ne znam da li će biti najstrašnija, al znam da j...
 

VIDEO

 

Beam me up