Vijesti > Multiplatform > Dead Space 3 Awakened DLC stiže idućeg tjedna, provjerite trailer

Dead Space 3 Awakened DLC stiže idućeg tjedna, provjerite trailer

2
Awakened DLC stiže 12. ožujka na Origin i Xbox Live, dan kasnije na europski PSN i trebao bi biti prilično strašljiv. A mi volimo strašljivost.
Dead Space 3 Awakened DLC stiže idućeg tjedna, provjerite trailer
Ukoliko vam u Dead Spaceu 3 kronično nedostaje horor atmosfere i situacija u kojima naš Isaac doživljava vesele halucinacijice te sumnja u svoju vlastitu prisebnost, radujte se narodi! Kad čujete glas. Da se... Dobro, dosta.

Igrin Awakened DLC stiže sljedećeg tjedna (12. ožujka na Origin i Xbox Live, dan kasnije na europski PSN), a obećava da će nam ponuditi "najmračnija poglavlja čitave franšize". Kako bi to trebalo izgledati, otkrijte sami u traileriću koji prilažemo u nastavku.
 
 
 
Za MGS 5: The Phantom Pain od sada u prodaji i Sljedeće godine ja mislim. Pro Evolution Soccer 2016 recenzija Igrao sam Pes2016 pc, inače igram fifu godinama, ... Za MGS 5: The Phantom Pain od sada u prodaji i 8 godina sam proveo uz to, ne u komadu naravno ali... Far Cry Primal vraća serijal u doba bez vatren Još samo da doživim da u Terminator 6 umjesto da... Pro Evolution Soccer 2016 recenzija Do sada nisam komentirao na fb stranicama, portali... Za MGS 5: The Phantom Pain od sada u prodaji i Jesu javili kad izlazi online za PC ?
 

VIDEO

 

Beam me up