Vijesti > Multiplatform > Dead Space 3 Awakened DLC stiže idućeg tjedna, provjerite trailer

Dead Space 3 Awakened DLC stiže idućeg tjedna, provjerite trailer

2
Awakened DLC stiže 12. ožujka na Origin i Xbox Live, dan kasnije na europski PSN i trebao bi biti prilično strašljiv. A mi volimo strašljivost.
Dead Space 3 Awakened DLC stiže idućeg tjedna, provjerite trailer
Ukoliko vam u Dead Spaceu 3 kronično nedostaje horor atmosfere i situacija u kojima naš Isaac doživljava vesele halucinacijice te sumnja u svoju vlastitu prisebnost, radujte se narodi! Kad čujete glas. Da se... Dobro, dosta.

Igrin Awakened DLC stiže sljedećeg tjedna (12. ožujka na Origin i Xbox Live, dan kasnije na europski PSN), a obećava da će nam ponuditi "najmračnija poglavlja čitave franšize". Kako bi to trebalo izgledati, otkrijte sami u traileriću koji prilažemo u nastavku.
 
 
 
Dreamfall Chapters recenzija Avanture, kao i jos nekoliko 'kompleksnijih&#... Dreamfall Chapters recenzija Mislim, čisto jedna tipka s dodatnim komentarom l... Dreamfall Chapters recenzija Pa baš i ne. Uostalom, ako se dobro sjećam čak ... Dreamfall Chapters recenzija to je isto bila moja prva reakcija kad sam citao p... Metallica će svirati na BlizzConu 2014 Yeaaaaaa B| Metallica će svirati na BlizzConu 2014 https://www.youtube.com/watch?v=U2yvZM1wn04
 

MARKETING

 

Beam me up