Vijesti > Xbox 360/Xbox One > Najavljena Forza Horizon

Najavljena Forza Horizon

9
Forza Horizon stiže ove jeseni na Xbox 360, razvija je Playground Games, studio koji su napravili bivši Codemastersovci, a u njemu su i veterani nekoliko drugih studija.
Najavljena Forza Horizon
Tijekom vikenda na internetu se pojavio trailer za igru imena Forza Horizon, koji traje minutu i nema ništa gameplaya. Zbunjeno smo se počešali po glavi, no danas nam je stigla i službena Microsoftova objava - riječ je o novoj igri koja stiže na Xbox 360 ove jeseni. Igru razvija Playground Games, studio koji su 2009. godine napravili bivši Codemastersovci - Trevor Williams i Nick Wheelwright, a u njemu su i veterani Black Rock, Bizarre Creations te Slightly Mad studija.

"Ovo je kreativni i managment tim koji nam je donio Colin McRae, DiRT, GRID, kao i Tocu", pojasnio je direktor Forze 4, Greenawalt. Nisu otkriveni nikakvi detalji o gameplayu, a više informacija očekuje se u bliskoj budućnosti.
 
 
 
HCL VIDEO: Tajna uspjeha Clash of Clansa Bila mi je u planu nakon sto sam odgledao reklamu ... HCL VIDEO: Tajna uspjeha Clash of Clansa heroji,zmajevi znaju skrenut sa rute bez razloga.I... Prvi DLC paket za Batman: Arkham Knight stiže Igra je oborila sve rekorede prdaje unatoč fijask... HCL VIDEO: Tajna uspjeha Clash of Clansa oprobao sam bio jednom na 5 minuta pa obrisao. kon... HCL VIDEO: Tajna uspjeha Clash of Clansa rekli su ti superbowl, sve što ameri vide tokom s... HCL VIDEO: Tajna uspjeha Clash of Clansa Ja ga igram godinu dana, ni lipe nisam dao, a sab ...
 

VIDEO

 

Beam me up