Vijesti > Xbox 360/Xbox One > Najavljena Forza Horizon

Najavljena Forza Horizon

9
Forza Horizon stiže ove jeseni na Xbox 360, razvija je Playground Games, studio koji su napravili bivši Codemastersovci, a u njemu su i veterani nekoliko drugih studija.
Najavljena Forza Horizon
Tijekom vikenda na internetu se pojavio trailer za igru imena Forza Horizon, koji traje minutu i nema ništa gameplaya. Zbunjeno smo se počešali po glavi, no danas nam je stigla i službena Microsoftova objava - riječ je o novoj igri koja stiže na Xbox 360 ove jeseni. Igru razvija Playground Games, studio koji su 2009. godine napravili bivši Codemastersovci - Trevor Williams i Nick Wheelwright, a u njemu su i veterani Black Rock, Bizarre Creations te Slightly Mad studija.

"Ovo je kreativni i managment tim koji nam je donio Colin McRae, DiRT, GRID, kao i Tocu", pojasnio je direktor Forze 4, Greenawalt. Nisu otkriveni nikakvi detalji o gameplayu, a više informacija očekuje se u bliskoj budućnosti.
 
 
 
VIDEO: FIFA 15 obećava bolju kontrolu i realni hahahahahahhahaah i da prije utakmice se vidi da u... VIDEO: FIFA 15 obećava bolju kontrolu i realni ako će biti tako realno hoće li messi povraćati... PlayStation u prodaji nadmašio Xbox u omjeru v Pa, zauzvrat dobijes oko 60 igara kroz godinu dana... VIDEO: FIFA 15 obećava bolju kontrolu i realni Opet idu malim koracima. Ovo sa loptom mi se sviđ... Otkriveni naslovi koji stižu u kolovozu na PS Yep. PS3 dobiva Dead space i Crysis a ja neke dosa... Otkriveni naslovi koji stižu u kolovozu na PS Mila majko, loše :(
 

PRIDRUŽI SE

 

Beam me up