Vijesti > Xbox 360/Xbox One > Najavljena Forza Horizon

Najavljena Forza Horizon

9
Forza Horizon stiže ove jeseni na Xbox 360, razvija je Playground Games, studio koji su napravili bivši Codemastersovci, a u njemu su i veterani nekoliko drugih studija.
Najavljena Forza Horizon
Tijekom vikenda na internetu se pojavio trailer za igru imena Forza Horizon, koji traje minutu i nema ništa gameplaya. Zbunjeno smo se počešali po glavi, no danas nam je stigla i službena Microsoftova objava - riječ je o novoj igri koja stiže na Xbox 360 ove jeseni. Igru razvija Playground Games, studio koji su 2009. godine napravili bivši Codemastersovci - Trevor Williams i Nick Wheelwright, a u njemu su i veterani Black Rock, Bizarre Creations te Slightly Mad studija.

"Ovo je kreativni i managment tim koji nam je donio Colin McRae, DiRT, GRID, kao i Tocu", pojasnio je direktor Forze 4, Greenawalt. Nisu otkriveni nikakvi detalji o gameplayu, a više informacija očekuje se u bliskoj budućnosti.
 
 
 
Escape Dead Island recenzija you made me have this game Escape Dead Island recenzija Meni se oupšte nije svideo dajem 45...Kako?Žašt... Escape Dead Island recenzija Vjerujem da bi bilo zabavnije da imaju multiplayer... HCL VIDEO: League of Shazaam se vraća! Bilo bi dobro da snime i jedan video di igraju na ... NAGRADNI NATJEČAJ: Dijelimo PlayStation 4 20th Ja sam Hrvat koji zivi u Mostaru ? Moze li to haha... HCL VIDEO: League of Shazaam se vraća! Mozeteli vi ikada napravit neki special video u ko...
 

VIDEO

 

Beam me up