Vijesti > Xbox 360/Xbox One > Najavljena Forza Horizon

Najavljena Forza Horizon

9
Forza Horizon stiže ove jeseni na Xbox 360, razvija je Playground Games, studio koji su napravili bivši Codemastersovci, a u njemu su i veterani nekoliko drugih studija.
Najavljena Forza Horizon
Tijekom vikenda na internetu se pojavio trailer za igru imena Forza Horizon, koji traje minutu i nema ništa gameplaya. Zbunjeno smo se počešali po glavi, no danas nam je stigla i službena Microsoftova objava - riječ je o novoj igri koja stiže na Xbox 360 ove jeseni. Igru razvija Playground Games, studio koji su 2009. godine napravili bivši Codemastersovci - Trevor Williams i Nick Wheelwright, a u njemu su i veterani Black Rock, Bizarre Creations te Slightly Mad studija.

"Ovo je kreativni i managment tim koji nam je donio Colin McRae, DiRT, GRID, kao i Tocu", pojasnio je direktor Forze 4, Greenawalt. Nisu otkriveni nikakvi detalji o gameplayu, a više informacija očekuje se u bliskoj budućnosti.
 
 
 
Dreamfall Chapters recenzija to je isto bila moja prva reakcija kad sam citao p... Metallica će svirati na BlizzConu 2014 Yeaaaaaa B| Metallica će svirati na BlizzConu 2014 https://www.youtube.com/watch?v=U2yvZM1wn04 Metallica će svirati na BlizzConu 2014 hvala :) i to poslin reloada ne znam šta valja. Metallica će svirati na BlizzConu 2014 Pa... Metallica je nekad bila thrash, a sad je tra... HCL VIDEO: Virimo iza kauča i igramo The Evil bas sam doso do 6chaptera i sve ok,iako poneka zag...
 

MARKETING

 

Beam me up