Vijesti > Multiplatform > Otkriven prvi Tomb Raider DLC, prvo stiže za X360

Otkriven prvi Tomb Raider DLC, prvo stiže za X360

23
Caves & Cliffs DLC donijet će tri nove arene za Tomb Raider multiplayer, a prvo će izaći za Xbox 360, 19. ožujka, po cijeno od 400 Microsoft Pointsa.
Otkriven prvi Tomb Raider DLC, prvo stiže za X360
Square Enix je otkrio detalje o prvom komadu Tomb Raider DLC-a, imena Caves & Cliffs. Gameri koji ga odluče preuzeti dobit će na raspolaganje tri nove multiplayer arene, na kojima će moći igrati sva četiri igrina online moda, a imena arena su: Scavenger Caverns, Cliff Shantytown te The Burning Village.

Kao što je obećano na prošlogodišnjem E3-u, DLC će prvo izaći za Xbox 360 - i to 19. ožujka, po cijeni od 400 Microsoft Pointsa (pet dolara). Datumi izlaska za PS3 i PC još nisu poznati. Naša Tomb Raider recenzija još se šije, ali ne biste trebali čekati još pretjerano dugo.
 
 
 
Alien: Isolation recenzija Završio igru i slažem se u potpunosti s recenzij... VIDEO: Novi Bloodborne trailer je fokusiran na Sve što mogu reći je da se nadam kasnijoj PC ver... Prema The Golden Joystick Awardsu, Dark Souls 2 Popravili su ga još davnih dana. No da neznam št... Prema The Golden Joystick Awardsu, Dark Souls 2 Slažem se! Pogotovo za nepodnošljivog PujDajPuja... Alien: Isolation recenzija Po čemu je to tebi pretjerivanje? Dva su komentar... VIDEO: Novi Bloodborne trailer je fokusiran na Dark Souls II ne bio igra godine da se sa glasanje...
 

MARKETING

 

Beam me up