Vijesti > Multiplatform > Otkriven prvi Tomb Raider DLC, prvo stiže za X360

Otkriven prvi Tomb Raider DLC, prvo stiže za X360

23
Caves & Cliffs DLC donijet će tri nove arene za Tomb Raider multiplayer, a prvo će izaći za Xbox 360, 19. ožujka, po cijeno od 400 Microsoft Pointsa.
Otkriven prvi Tomb Raider DLC, prvo stiže za X360
Square Enix je otkrio detalje o prvom komadu Tomb Raider DLC-a, imena Caves & Cliffs. Gameri koji ga odluče preuzeti dobit će na raspolaganje tri nove multiplayer arene, na kojima će moći igrati sva četiri igrina online moda, a imena arena su: Scavenger Caverns, Cliff Shantytown te The Burning Village.

Kao što je obećano na prošlogodišnjem E3-u, DLC će prvo izaći za Xbox 360 - i to 19. ožujka, po cijeni od 400 Microsoft Pointsa (pet dolara). Datumi izlaska za PS3 i PC još nisu poznati. Naša Tomb Raider recenzija još se šije, ali ne biste trebali čekati još pretjerano dugo.
 
 
 
HCL VIDEO: GTA 5 Online - velika provala u Huma Da ti budem iskren već me ta ovisnost o drugima m... HCL VIDEO: GTA 5 Online - velika provala u Huma Teško je s random ljudima - baš moraš igrati s ... Steam od sada prodaje modove, Skyrim besplatan Nisam zaboravio te postotke, smatram da oni u cije... HCL VIDEO: GTA 5 Online - velika provala u Huma Jučer sam igrao taj heist cijeli dan i nisam ga z... Resident Evil HD Remaster prodan u milijun prim Slažem se stobom oko toga , Sa guštom sam odigra... Steam od sada prodaje modove, Skyrim besplatan 100 dolara puno za modove u koje je utrošeno stot...
 

VIDEO

 

Beam me up