Vijesti > Multiplatform > Otkriven prvi Tomb Raider DLC, prvo stiže za X360

Otkriven prvi Tomb Raider DLC, prvo stiže za X360

23
Caves & Cliffs DLC donijet će tri nove arene za Tomb Raider multiplayer, a prvo će izaći za Xbox 360, 19. ožujka, po cijeno od 400 Microsoft Pointsa.
Otkriven prvi Tomb Raider DLC, prvo stiže za X360
Square Enix je otkrio detalje o prvom komadu Tomb Raider DLC-a, imena Caves & Cliffs. Gameri koji ga odluče preuzeti dobit će na raspolaganje tri nove multiplayer arene, na kojima će moći igrati sva četiri igrina online moda, a imena arena su: Scavenger Caverns, Cliff Shantytown te The Burning Village.

Kao što je obećano na prošlogodišnjem E3-u, DLC će prvo izaći za Xbox 360 - i to 19. ožujka, po cijeni od 400 Microsoft Pointsa (pet dolara). Datumi izlaska za PS3 i PC još nisu poznati. Naša Tomb Raider recenzija još se šije, ali ne biste trebali čekati još pretjerano dugo.
 
 
 
Završio Go4LoL Balkans #7, evo pobjednika sto su slabe,izvadi ti 250 eura Nvidia službeno lansirala GeForce GTX 960 kart "Za ljude koji "postuju" Nvidiu i k... Emitiranje Xbox igara na PC-u možda vodi i do Sto se tice Kinecta, mnogi su se bunili jer je Kin... Emitiranje Xbox igara na PC-u možda vodi i do Kako nece moci prozvakati? Jesi li ti ikada cuo za... Resident Evil HD Remaster recenzija Jednostavno mi je drago da su vratili prvi dio u ... DirectX 12 neće vas tražiti novu grafičku, b Pardon: http://blogs.nvidia.com/blog/2015/01/21/w...
 

Beam me up