Vijesti > Multiplatform > Otkriven prvi Tomb Raider DLC, prvo stiže za X360

Otkriven prvi Tomb Raider DLC, prvo stiže za X360

23
Caves & Cliffs DLC donijet će tri nove arene za Tomb Raider multiplayer, a prvo će izaći za Xbox 360, 19. ožujka, po cijeno od 400 Microsoft Pointsa.
Otkriven prvi Tomb Raider DLC, prvo stiže za X360
Square Enix je otkrio detalje o prvom komadu Tomb Raider DLC-a, imena Caves & Cliffs. Gameri koji ga odluče preuzeti dobit će na raspolaganje tri nove multiplayer arene, na kojima će moći igrati sva četiri igrina online moda, a imena arena su: Scavenger Caverns, Cliff Shantytown te The Burning Village.

Kao što je obećano na prošlogodišnjem E3-u, DLC će prvo izaći za Xbox 360 - i to 19. ožujka, po cijeni od 400 Microsoft Pointsa (pet dolara). Datumi izlaska za PS3 i PC još nisu poznati. Naša Tomb Raider recenzija još se šije, ali ne biste trebali čekati još pretjerano dugo.
 
 
 
Syberia 3 - otkrivena prva dva lika Samo se nadam da ju neće zasrati kao novi dreamfa... Prey 2 otkazan u Bethesdinom hranidbenom lancu Kupio sam Prey original i najžalosnije je od sveg... HCL VIDEO: Snimili smo i malo Bioshock: Infinit Onda nisi igrao puno igara :D HCL VIDEO: Snimili smo i malo Bioshock: Infinit zašto nisu davno prije ubacili ovu opciju na YT ?... HCL VIDEO: Snimili smo i malo Bioshock: Infinit Ja bih rekao jedna od nekoliko najboljih igara ika... Ryse: Son of Rome recenzija mala greškica pod minusima, nije "repetativa...
 

MARKETING

 

Beam me up