Vijesti > Multiplatform > Otkriven prvi Tomb Raider DLC, prvo stiže za X360

Otkriven prvi Tomb Raider DLC, prvo stiže za X360

23
Caves & Cliffs DLC donijet će tri nove arene za Tomb Raider multiplayer, a prvo će izaći za Xbox 360, 19. ožujka, po cijeno od 400 Microsoft Pointsa.
Otkriven prvi Tomb Raider DLC, prvo stiže za X360
Square Enix je otkrio detalje o prvom komadu Tomb Raider DLC-a, imena Caves & Cliffs. Gameri koji ga odluče preuzeti dobit će na raspolaganje tri nove multiplayer arene, na kojima će moći igrati sva četiri igrina online moda, a imena arena su: Scavenger Caverns, Cliff Shantytown te The Burning Village.

Kao što je obećano na prošlogodišnjem E3-u, DLC će prvo izaći za Xbox 360 - i to 19. ožujka, po cijeni od 400 Microsoft Pointsa (pet dolara). Datumi izlaska za PS3 i PC još nisu poznati. Naša Tomb Raider recenzija još se šije, ali ne biste trebali čekati još pretjerano dugo.
 
 
 
VIDEO: Razbijeni mitovi Titanfalla Na forumu imaš temu za takve stvari - http://www.... VIDEO: Razbijeni mitovi Titanfalla path of exile ti je najbolja free to play na steam... VIDEO: Razbijeni mitovi Titanfalla Dajte recite neku dobru igru na steamu za skinut d... Kiselo grožđe: Facebookov VR zanimljiv članak, ali mislim da se ne piše "... Pogledajte screenshote iz pomorske istraživač Ovo je odlično! ^_^ Napokon nešto drugačije i s... The Crew najava prema ss-ovima koji su prilozeni uz text igra izgl...
 

PRIDRUŽI SE

 

Beam me up