Vijesti > Xbox 360/Xbox One > Pogledajte Gears of War: Judgment launch trailer

Pogledajte Gears of War: Judgment launch trailer

4
Za dva tjedna na police stiže Gears of War: Judgment, a Microsoft je tim povodom odlučio izbaciti igrin napet i krvav launch trailer.
Pogledajte Gears of War: Judgment launch trailer
Gears of War: Judgment moći ćemo zaigrati od 22. ožujka, a Microsoft je uoči izlaska odlučio s nama podijeliti vizualno impresivan te napet igrin launch trailer. Fanovi će imati šansu pristupiti igrinom novom OverRun modeu te zarađivati XP već 19. ožujka, putem demoa ekskluzivnog za Xbox Live Gold članove. Pravi hardcore fanovi za 1600 Microsoft Pointsa moći će kupiti VIP Season Pass, koji će im osigurati šest multiplayer mapa, dva nova modea te devet ekskluzivnih značajki koje će biti otključane u budućnosti.
 
 
 
VIDEO: Novi Bloodborne trailer je fokusiran na Dark Souls II ne bio igra godine da se sa glasanje... Alien: Isolation recenzija svako ima pravo na misljenje ako je normalno narav... Driveclub recenzija Jesi ti uopće pročitao tekst recenziju? Jer u nj... Driveclub recenzija sve loše nabroja i opet 70? ja dok sam gledo oče... VIDEO: Novi Bloodborne trailer je fokusiran na Nisam ni mislio na grafiku, nego cjelokupno fenome... Prema The Golden Joystick Awardsu, Dark Souls 2 To sve što si nabrojao su prosječni naslovi najh...
 

MARKETING

 

Beam me up