Vijesti > Xbox 360/Xbox One > Pogledajte Gears of War: Judgment launch trailer

Pogledajte Gears of War: Judgment launch trailer

4
Za dva tjedna na police stiže Gears of War: Judgment, a Microsoft je tim povodom odlučio izbaciti igrin napet i krvav launch trailer.
Pogledajte Gears of War: Judgment launch trailer
Gears of War: Judgment moći ćemo zaigrati od 22. ožujka, a Microsoft je uoči izlaska odlučio s nama podijeliti vizualno impresivan te napet igrin launch trailer. Fanovi će imati šansu pristupiti igrinom novom OverRun modeu te zarađivati XP već 19. ožujka, putem demoa ekskluzivnog za Xbox Live Gold članove. Pravi hardcore fanovi za 1600 Microsoft Pointsa moći će kupiti VIP Season Pass, koji će im osigurati šest multiplayer mapa, dva nova modea te devet ekskluzivnih značajki koje će biti otključane u budućnosti.
 
 
 
Suarezova kazna za ugriz našla se i u Fifi 15 Onda neka naprave igrače nedostupnima i svaki put... Spec Ops: The Line recenzija Odlična igra. Samo zbog priče zaslužuje 95 od m... VIDEO: Prvih 15 minuta Forze Horizon 2 čini se kao čista uživancija od igre :) Wasteland 2 recenzija Još 2-3 patcha kad izađu i bit će to popriličn... Wasteland 2 recenzija Možda nisi znao, ali takvo nešto je bilo debelo ... Bug u Destinyju otkrio buduće DLC proširenje Šta je pisac htio reći?? Da su konzole za djecu,...
 

PRIDRUŽI SE

 

Beam me up