HCL.HR

Posljednje vijesti

Nioh milijun prodanih primjeraka slavi besplatnim zlatnim oklopima

Juraj Bevandić prije 14 sati

Koei Tecmo i Team Ninja pohvalili su se s impresivnih milijun prodanih primjeraka Nioha, a za proslavu će svim igračima podijeliti poseban zlatni oklop.

Fanovi optužili Paladinse da su novom valutom postali pay-to-win

Juraj Bevandić prije 14 sati

Developer Hi-Rez su u svoju besplatnu multiplayer pucačinu ubacili novu valutu te ubrzo osjetili gnjev fanova koji osjećaju kao da igra više nije besplatna.

Nintendo se na dan izlaska Switcha ne želi suočavati s prošlošću

Juraj Bevandić prije 15 sati

Nintendo Switch će na dan izlaska dobiti pozadinski update koji će omogućiti eShop s par naslova i povezivanje Nintendo korisničkog računa, ali ne i Virtual Console.

Humble Freedom Bundle sakupio 6.73 milijuna dolara

Juraj Bevandić prije 16 sati

Najvrijedniji Humble Bundle sakupio je preko šest i pol milijuna dolara koje će podijeliti u dobrotvorne svrhe čime su svi na dobitku.

Šef Xboxa kaže da treba slaviti Sonyjeve i Nintendove ekskluzive

Zoran Žalac prije 21 sat

U odgovoru zabrinutim fanovima Xbox One platforme zbog manjka ekskluzivnih igara, šef Xboxa Phil Spencer tvrdi kako Sonyjeve ekskluzive ne štete Xboxu.

Tvorci BioShocka su živi i radit će kao tim pod imenom Ghost Story

Zoran Žalac prije 21 sat

Bivši Irrational Games nakon raspada se jednim dijelom uspio održati na okupu te su pod vodstvom Kena Levinea osnovali studio koji je dobio naziv Ghost Story.

Konačno možemo vidjeti kako ARK izgleda u virtualnoj stvarnosti

Zoran Žalac prije 22 sata

Ekipa iza ARK Survival Evolveda posjetila je razvojni tim Snail Games i provjerila kako teče razvoj Ark Parka, VR igre u kojoj ćemo se izbliza družiti s T-Rexom i ostalim živinama iz Arka.

Nova Zelda navodno ima duplo veću mapu od Skyrima

Zoran Žalac prije 22 sata

Prva igra The Legend of Zelda serijala koja ima potpuno otvoreni svijet bit će ujedno i igra s najviše sadržaja, ako je vjerovati onima koji su već zaigrali Breath of the Wild.

AMD će konačno lansirati Ryzen procesore u trećem mjesecu

Zoran Žalac prije 2 dana

Tvrtka AMD nakon gotovo pet godina vraća se u borbu na tržištu procesora s Ryzen 7 linijom, počevši s tri modela od kojih je najsnažniji duplo jeftiniji od Intelove konkurencije.

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy možda ne bude PlayStation ekskluziva

Juraj Bevandić prije 2 dana

Već smo se naučili da je Crash Bandicoot Sonyjeva ekskluziva, ali PlayStation Ireland je na Twitteru možda potvrdio da remake trilogije neće izaći samo za PlayStation.