HCL.HR

Posljednje vijesti

Ovako će navodno izgledati glavni lik u Watch Dogs 2

Filip Galeković prije 13 sati

Ako je vjerovati slici što je procurila putem magije Instagrama, čini se da će Watch Dogs 2 imati novog glavnog lika.

Treći dan Reboot Developa: mamurluk, tužni japanski život te dodjela nagrada

Žarko Ćurić prije 14 sati

Nakon finalnog trećeg dana donosimo posljednje detalje s konferencija, najavljujemo još jedan intervju te uz suze u oku pjevamo A sad adio Olivera Dragojevića dok se opraštamo od Splita.

Čekanju je došao kraj – najavljen Dawn Of War 3

Stjepan Fikter prije 16 sati

Izgleda da se svi snovi ispunjavaju ljubiteljima Warhammer univerzuma jer uz poveći broj izašlih i najavljenih naslova, sada je službeno potvrđen i Warhammer 40,000: Dawn of War 3 s CGI trailerom.

Mighty No. 9 ima potvrđen datum izlaska, najozbiljnije

Stjepan Fikter prije 19 sati

Čekanje na izlazak spiritualnog nasljednika Mega Mana bliži se kraju budući da su se developeri oglasili kako je novo postavljeni datum izlaska zapisan u kamenu što znači – nema više odgoda.

Nintendo NX neće se prodavati uz gubitak

Zoran Žalac prije 21 sat

Predsjednik Nintenda najavio je kako tvrtka za svoju iduću konzolu neće primijeniti strategiju kakvu je imao Wii U čiji su troškovi proizvodnje bili veći od cijene po kojoj se konzola prodavala.

Svi DLC-ovi za Uncharted 4 multiplayer bit će besplatni

Zoran Žalac prije 22 sata

Naughty Dog je najavio kako će podrška u obliku dodatnog sadržaja za multiplayer komponentu Uncharteda 4 potrajati godinu dana te da će svi dodatci biti besplatni.

Modern Warfare Remastered neće se moći kupiti kao zasebna igra

Zoran Žalac prije 22 sata

Za preradu originalnog Modern Warfarea morat ćete platiti dvadeset dolara više od standardne cijene jer se prerada neće moći kupiti odvojeno od Call of Duty: Infinite Warfarea.

Space Hulk: Deathwing – hoćemo li napokon dobiti dobar 40K FPS?

Filip Galeković prije 2 dana

Warhammer ovih dana praktički iskače iz paštete, ali jedna igra se izdvaja kao posebno zanimljiva – pogledajte gameplay iz FPS-a Space Hulk: Deathwing.

Take-Two Interactive registrirao igru o Judi izdajniku?

Zoran Žalac prije 2 dana

Matična tvrtka Rockstara i 2K Gamesa podnijela je zahtjev za zaštitu prava na korištenje naziva Judas za različite digitalne formate, u prvom redu videoigre.

Tvorci Dark Soulsa rade na PlayStation VR igri

Zoran Žalac prije 2 dana

Na igrama za PlayStation VR ne rade samo nezavisni timovi, što potvrđuje i From Software čija će sljedeća igra biti dostupna i na uređajima virtualne stvarnosti.