HCL.HR

Posljednje vijesti

Skinite novi Game Ready driver za Nvidia kartice, zavrtite neke nove PC igre malo bolje

Igor Belan prije 8 sati

Novi paket drivera za Nvidia grafičke kartice poboljšati će performanse u nekim novim i nekim starim PC igrama, a optimizirati će i izvršavanje novih VR naslova za PC.

Jedan od najboljih natjecatelja ikada odustao od turnira jer mu kontroler radi ispravno

Juraj Bevandić prije 9 sati

Jedan od službeno najboljih Smash Bros igrača ikada povukao se iz turnira jer nema pokvareni kontroler koji bi mu omogućio nadmoć. Dobro ste pročitali, želi pokvareni kontroler.

Nova igra FromSoftwarea bi mogla uskoro biti gotova

Juraj Bevandić prije 10 sati

Tvorci Dark Soulsa i Bloodbornea traže dizajnere za završnu ispomoć na mračnoj igri za konzole. Uskoro bismo mogli doznati o čemu se točno radi.

RETRO DOZA #217 – Tony Hawk’s Pro Skater, vatrena daska

Gregor Stojev prije 10 sati

U ovoj Retro dozi prisjećamo se dobrih starih dana Tony Hawk serijala prije nego su kotači jednostavne, ali i ozbiljno dobre zabave završili u govnu.

Multiplayer je u Call of Duty: WWII osvježen, ali se i on vraća korijenima

Juraj Bevandić prije 1 dan

Dobili smo detalje o multiplayeru novog Call of Dutyja i doznajemo da će imati neke nove načine igranja, ali će se u osnovi vratiti strateškom i brzom napucavanju.

Šef Xboxa kaže da velike igre više nemaju utjecaj kakav su imale prije

Juraj Bevandić prije 1 dan

Šef Xboxa Phil Spencer opet ima zanimljive primjedbe vezane uz industriju i budućnost naslova poput Zelde ili Horizon Zero Dawn koji više nemaju jednako snažan utjecaj.

NES Classic prestao se proizvoditi jer Nintendo nema neograničene resurse

Zoran Žalac prije 1 dan

Predsjednik američkog ogranka Nintenda ponudio je malo detaljnije pojašnjenje zašto je tvrtka prekinula proizvodnju tražene NES Classic konzole.

Persona 5 izlazi na gramofonskim pločama

Juraj Bevandić prije 1 dan

Izvrsna glazbena podloga Persone 5 doživjet će svoje posebno izdanje na gramofonskim pločama, cijenom i formatom samo za najveće ljubitelje.

Overwatch još uvijek brzo raste i ima preko 30 milijuna igrača

Juraj Bevandić prije 2 dana

Overwatch je u posljednja tri mjeseca privukao pet milijuna igrača i mogao bi naslijediti ulogu Blizzardove zlatne koke koju još uvijek za sada igra WoW.

Jedan analitičar predviđa da PlayStation 5 stiže već 2018. godine

Zoran Žalac prije 2 dana

Analitičar koji je predvidio pojavu PlayStation 4 Pro konzole sada vjeruje da Sony priprema novu generaciju PlayStationa već za 2018. godinu.