HCL.HR

Posljednje vijesti

Ugrabite Ubisoftove igre za siću u novom Humble bundleu

Igor Belan prije 1 sat

Za svega jedan dolar možete ugrabiti tri odlične igre iz Ubisofta, a za par dolara više dobivate još tri igre, uključujući i dalje impresivni Far Cry 3.

Half Life 3 u komentarima Gabe Newella kroz 10 godina

Filip Galeković prije 13 sati

Zapanjujuća kompilacija čiji je protagonist Gabe Newell nam daje do znanja kako (ne)napreduje proizvodnja sljedeće Half-Life igre.

EA časti hrvatske kupce s popustima na tri hit igre

sponzorirani članak prije 14 sati

Iskoristite priliku i ugrabite EA Sports UFC 2, Plants vs Zombies: Garden Warfare 2 ili The Sims 4 na posebnom popustu do 12.06. ove godine.

Tvorac Monkey Islanda želi otkupiti prava na igru od Disneya

Zoran Žalac prije 20 sati

Disney je u vlasništvu starih franšiza LucasArtsa, no ne pokazuje interes da ih oživi. Tvorac Monkey Islanda Ron Gilbert stoga se ponudio da ih otkupi.

Rocket League sutra postaje prva igra s dijeljenim multiplayerom za PC i Xbox One

Zoran Žalac prije 21 sat

Igrači Rocket Leaguea na PC platformi dobit će nove suigrače i protivnike nakon sutrašnjeg ažuriranja. Pored već postojeće PS4 publike, s PC-jašima će sada moći igrati i vlasnici Xbox One verzija.

Overwatch je vani, sve važne vijesti na jednom mjestu

Igor Belan prije 22 sata

Jeste li znali da je zvuk pogotka u Overwatchu baziran na zvuku otvaranja pivske boce, ili da su vani novi driveri optimizirani za igru? Sve to i više u jednoj velikoj vijesti.

Kingdom Come: Deliverance odgođen za 2017., gorke suze ronimo

Zoran Žalac prije 2 dana

Srednjovjekovni RPG češkog tima Warhorse Studios odgođen je po četvrti put, sada za iduću godinu, bez okvirnog datuma izlaska.

Razer miš i podloga za manje od 350kn, ostala Razer periferija u ponudi

sponzorirani članak prije 2 dana

Instar Informatika nudi širok raspon Razer periferije, a za oko nam je posebno zapeo bundle u kojem dobijete Abyssus gaming miš i podlogu za manje od 400kn.

Syberia 3 je živa i dolazi krajem ove godine

Zoran Žalac prije 2 dana

Davno najavljeno treće poglavlje zapažene PNC avanture Syberia konačno je pokazalo znakove života. Uz prve kadrove gameplaya također smo dobili i datum izlaska igre.

Ni virtualna stvarnost nije slobodna od piratstva – probijena je zaštita za Oculus Rift

Zoran Žalac prije 2 dana

U pomalo ironičnom razvoju događaja, tvrtka Oculus je sama sebi pucala u nogu i novim ažuriranjem otvorila put za piratiziranje igara na Oculus Riftu.