HCL.HR

Posljednje vijesti

Ubisoft priznao da imaju problema sa serverima

Juraj Bevandić 06.06.2017.

Ubisoft je priznao da imaju poteškoća s održavanjem servera i rade na popravku, a to im stvara ozbiljne probleme, jer je primjerice For Honor na Steamu napustilo 95% igrača.

For Honor ulazi u drugu sezonu s dva nova borca

Zoran Žalac 28.04.2017.

Nova sezona kompetitivnog natjecanja u For Honoru započinje idućeg mjeseca kada će se Vikinzima, vitezovima i samurajima pridružiti Centurion i Shinobi jedinice.

Ubisoft gubi bitku s Vivendiom koji će ih izgleda potpuno otkupiti ove godine

Juraj Bevandić 26.04.2017.

Unatoč snažnom otporu šefa Ubisofta, izvještaji kažu da će do kraja ove godine ipak izgubiti vlasništvo nad kompanijom koju će preuzeti Viviendi.

For Honor je pao u nečastan dio Steama

Juraj Bevandić 04.04.2017.

Ubisoft je zabrljao odnose s fanovima For Honora, pa je njihova igra na Steamu u posljednje vrijeme označena uglavnom negativnim ocjenama.

Igrači For Honora bojkotiraju kako bi natjerali Ubisoft na promjenu mikrotransakcija

Juraj Bevandić 30.03.2017.

U For Honoru zadnjih dana ima svega samo ne časti; igrači prijete bojkotom, a Ubisoft mijenja model mikrotransakcija kako ne bi doživio opću pobunu.

Ubisoft odgovara na kritike o mikrotransakcijama u For Honoru

Juraj Bevandić 23.03.2017.

Damien Kieken iz Ubisofta u nedavnom razgovoru je odgovorio na kritike o mikrotransakcijama u For Honoru, ali neki fanovi i dalje nisu zadovoljni objašnjenjem.

Kakve mikrotransakcije? Pa treba vam “samo” dvije i pol godine da otključate sve u igri

Juraj Bevandić 20.03.2017.

Igrači For Honora izračunali su da bi im za otključavanje svih dodataka u igri trebalo 732 dolara povrh cijene same igre ili dvije i pol godine svakodnevnog igranja.

Polovica igrača već napustila For Honor na Steamu

Juraj Bevandić 07.03.2017.

Od punog izlaska prije tri tjedna For Honor je na Steamu nečasno napustilo više od polovicu igrača što nije prvi puta da se događa Ubisoftovim multiplayer naslovima.

U For Honoru možete dobiti ban čak i ako uopće nemate igru

Juraj Bevandić 25.02.2017.

For Honor koristi sustav kažnjavanja cheatera i nepristojnih igrača koji nema milosti niti prema prvim prekršiteljima niti prema ljudima koji uopće ne posjeduju igru.

Kreativni igrači rade lude ambleme u For Honoru

Juraj Bevandić 17.02.2017.

Ima li išta autentičnije od samuraja s Poke loptom na prsima ili vikinga sa štitom Kapetana Amerike? Vjerojatno ima, ali kreativni igrači For Honora imaju još hrpu ideja.