HCL.HR

Posljednje vijesti

System Shock dobiva veliku nadogradnju s drugačijom završnicom

Zoran Žalac 05.04.2024.

Prerada System Shocka pred izlazak na konzolama dobit će značajnu nadogradnju koja između ostaloga donosi revidiranu završnicu igre.

Nemojte se šokirati: System Shock remake još jednom je odgođen

Stjepan Fikter 14.03.2023.

Nova odgoda za System Shock remake više ne spada u sferu šoka i nevjerice što znači kako nas Shodan ipak neće maltretirati ovaj mjesec kako je bilo ranije najavljeno.

Otkriveno je kad se vraća stari System Shock

Zoran Žalac 03.01.2023.

Developer Nightdive Studios potvrdio je kako se prerada System Shocka napokon bliži dovršetku razvoja i da je lansiranje u 2023. i dalje u planu.

Provjerite kakva će biti atmosfera System Shock Remakea s dostupnom demo verzijom

Stjepan Fikter 26.02.2021.

Nakon problematično razvoja, System Shock Remake stao je na noge i prije izlaska ovog ljeta imamo prilike doživjeti djelić igre s dostupnom demo verzijom.

System Shock remake ponovno je u igri, zakazan je za početak 2020.

Petra Rukav 26.03.2018.

Developer Night Dive Studios napokon se sam sa sobom dogovorio što doista želi od vlastite System Shock igre. Ako ponovno ne izgube smjer i viziju za dvije godine trebali bismo dobiti ono što nam je na početku obećano.

Šok sistema: Prekinut je razvoj System Shock Remastera

Zoran Žalac 17.02.2018.

Dvije godine nakon što su pokupili novac u Kickstarter kampanji za remaster System Shocka, ekipa Nightdive Studiosa priznaje da ne zna kako dovršiti tu igru.

Zaigrajte demo verziju System Shocka i sudjelujte u Kickstarter kampanji

Stjepan Fikter 29.06.2016.

Već smo svjedočili koliko nostalgija može biti snažan pokretač kod prikupljanja financija, pogotovo kada se u crowdfunding kampanju ubaci i besplatna demo verzija.

System Shock Remastered ide na Kickstarter

Filip Galeković 17.05.2016.

Remake klasika System Shock uskoro dolazi na velika vrata, ali tek nakon što proizvođač skupi sredstva. Pogledajte rane snimke gameplaya i pripremite novac za donacije.

System Shock Remastered izgleda bolje od očekivanog

Zoran Žalac 15.03.2016.

Prvi prikaz gameplaya iz prerađenog System Shocka otkriva nam kako stari klasik izgleda u Unity pokretaču i je li dobro ostario.

System Shock 3 uzdiže se iz mrtvih

Zoran Žalac 08.12.2015.

Spiritualni prethodnik BioShocka osim prerade originala dobit će i svoj treći dio – vjerojatno ako se za njega skupi dovoljno prihoda na Kickstarteru.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?