HCL.HR

Posljednje vijesti

Božićna atmosfera vratila se u Killing Floor 2 s Yuletide Horror nadogradnjom

Stjepan Fikter 12.12.2019.

Osim božićnih uniformi koje su Zedovi još jednom obukli, ovogodišnja blagdanska nadogradnja predstavlja novog bossa, mapu i oružja kako bi još bolje mogli eliminirati hrpe neprijatelja.

Killing Floor 2 ljeto započinje besplatnim vikendom i mnoštvom novog sadržaja

Hrvoje Smoljić 21.06.2019.

Vani je vruće pa i Killing Floor 2 podiže temperaturu novim ljetnim steampunk događajem koji osim besplatnog vikenda donosi i hrpu novih igračaka.

Glumac Gary Busey dolazi kao Badass Santa ovih blagadna u Killing Floor 2

Stjepan Fikter 09.11.2018.

Nakon što je u Hitmanu bio meta za eliminaciju, glumac Gary Busey stiže i u Killing Floor 2 kao kako bi obogatio postavu dostupnih likova i pri tome posudio svoj glas.

Provedite besplatni vikend uz Killing Floor 2 i upoznajte Krampusa

Petra Rukav 13.12.2017.

Killing Floor 2 dobio je božićno ažuriranje koje donosi novu mapu, oružja, kostime i produženi besplatni vikend za isprobavanje.

Killing Floor je još danas i sutra besplatan na The Humble Storeu

Juraj Bevandić 23.06.2017.

Opičena co-op pucačina Killing Floor je do sutra popodne besplatna za preuzimanje zauvijek, a ako vam se svidi i nastavak je na velikom popustu.

Killing Floor 2 potvrdio izlazak za 11. mjesec

Zoran Žalac 15.08.2016.

Razvojni studio Tripwire Interactive obznanio je da njihov Killing Floor 2 izlazi iz early access faze te u prodaju kreće u 11. mjesecu ove godine.

Dostupna Incinerate ‘N Detonate nadogradnja za Killing Floor 2

Stjepan Fikter 02.09.2015.

Da ubijanje Zedova bude još zabavnije i krvavije pobrinut će se dvije nove klase, a tu su i dvije nove mape. Također, ovog vikenda svi će moći isprobati kakav je osjećaj napucavati klonirana čudovišta.

HCL VideoOtkriveni PC zahtjevi za Killing Floor 2

Igor Belan 16.04.2015.

Nastavak popularne zombie koljačine nedavno smo isprobali i možemo potvrditi da obećava krvavo dobru zabavu, ali čini se da unatoč krasnim vizualima neće zahtjevati snažan i skup PC.

HCL VideoHCL VIDEO: Komadamo čudovišta u Killing Flooru 2

Igor Belan 15.04.2015.

Dobili smo priliku zaigrati impresivni novi Killing Floor naslov prije nego se uopće pojavi na Steam Early Accessu. U predivnih 60 FPS-a pogledajte kako je divno komadati čudovišta dok s kolegama pokušavate preživjeti.

Killing Floor 2 dobio datum izlaska Early Access verzije

Stjepan Fikter 08.04.2015.

Čekali smo, čekali i napokon dočekali. Tripwire Interactive otkriva kako ćemo od 21. travnja ubijati i rezuckati Zedove u ranoj verziji Killing Floora 2.

VIDEO: Novi razvojni dnevnik za Killing Floor 2 fokusira se na oružja i perkove

Stjepan Fikter 13.03.2015.

Može li Tripwire nadmašiti sam sebe kada su u pitanju oružja? Sudeći po prezentiranim informacijama koliko se detalja posvećuje za određene segmente – itekako mogu.

Pogledajte krvlju natopljene screenshote iz Killing Floora 2

Renato Pedišić 08.01.2015.

Zanima vas kako razvoj drugog Killing Floora napreduje? Pa, zašto onda odmah ne bacite oko na set novih screenshota iz igre koji obiluju krvlju, komadima mesa i fantastično inovativnim oružjem.

VIDEO: Drugi razvojni dnevnik za Killing Floor 2 objašnjava krvavi MEAT sistem

Stjepan Fikter 09.10.2014.

Novi video za kooperativno ubijanje čudovišta fokusira se na MEAT sistem koji nam zorno prikazuje kakvu brutalnost možemo očekivati unutar igre.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?