HCL.HR

Posljednje vijesti

Majka sinu kupila Call of Duty, dobila pornić u kutiji

Juraj Bevandić prije 2 sata

Majku u Engleskoj iznenadio je omot pornografskog DVD-a u rabljenoj kutiji Call of Duty igre, ali čini se da će se traumatizirana obitelj uspješno oporaviti.

Nintendo obećava čvrstu third-party podršku za Switch, a developer Titanfalla 2 se tome smije

Juraj Bevandić prije 22 sata

Reggie iz Nintenda kaže da će sa Switchom ostvariti third-party podršku kakvu Wii U nije uspio, a dizajner Titalfalla 2 se tome smije u intervjuu podmazanom alkoholom.

Call of Duty: Infinite Warfare je najprodavanija igra 2016.

Juraj Bevandić prije 1 dan

Tvrtka za tržišna istraživanja NPD Group otkrili su nam što se najbolje prodavalo u gamingu 2016. godine, a neki rezultati su nas blago iznenadili.

Microsoft ukinuo podršku za Minecraft na vlastitoj platformi

Juraj Bevandić prije 2 dana

Izgleda da Microsoft odustaje od Windows Phone ideje, s obzirom da njihovi pametni telefoni s verzijama 8.1 i Mobile 10 neće više dobivati ažuriranja za Minecraft Pocket Edition.

Kontroler u štihu Resident Evil 7 nije baš praktičan, ali je strašno kul

Juraj Bevandić prije 3 dana

Jedan fan radi kontrolere inspirirane igrama i kaže da rade, ali su više za gledanje nego diranje, a vidjevši njegov rad inspiriran Resident Evil 7 mi se u potpunosti slažemo.

Sniper Ghost Warrior 3 ulazi u otvorenu betu idućeg mjeseca

Zoran Žalac prije 3 dana

Želite li prije izlaska provjeriti obećava li Sniper Ghost Warrior 3 bolju kvalitetu igranja od svojih prethodnika, moći ćete to učiniti već od idućeg mjeseca.

Watch Dogs 2 idućeg tjedna možete zaigrati besplatno na tri sata

Zoran Žalac prije 3 dana

Vlasnici PlayStation 4 te Xbox One konzola idućeg će utorka moći besplatno zaigrati Ubisoftov Watch Dogs 2 na ograničeno vrijeme.

U Mass Effect Andromedi moći ćemo craftati čekiće za mlaćenje protivnika

Juraj Bevandić prije 4 dana

Mass Effect Andromeda dobiva prvi crafting sustav u serijalu koji će biti puno drugačiji od onog iz Dragon Agea, a moći ćemo između ostalog izrađivati nova oružja.

Developeri Prison Architecta mogli su i sami završiti u zatvoru zbog jednog crvenog križa

Zoran Žalac prije 4 dana

Tvorci indie hita Prison Architect pomalo su ironično došli u probleme s Crvenim križom zbog korištenja – crvenog križa.

Resident Evil 7 imat će hrpu dodatnog sadržaja

Zoran Žalac prije 4 dana

Premda nema multiplayer komponentu, Resident Evil 7 će do kraja ove godine biti obogaćen sa sedam epizoda dodatnog sadržaja.