HCL.HR

Posljednje vijesti

Marcus iz Watch Dogs 2 vas poziva na hakerski tulum u Zagrebu

sponzorirani članak prije 18 sati

Watch Dogs 2 sutra će hakirati Boogaloo u Zagrebu kroz event nazvan DEDSEC_Hackerspace, svi ste pozvani, a dijelit će se i vrijedne nagrade.

Ubisoft za kraj jubilarne godine poklanja Assassin’s Creed 3

Juraj Bevandić prije 20 sati

Ubisoft je trideset godina proslavio dijeljenjem igara proteklih nekoliko mjeseci, a godinu zaključuje Assassin’s Creed 3 koji trenutno možete ugrabiti besplatno.

Xbox Scorpio se neće natjecati s najjačim računalima i bit će pristupačne cijene

Juraj Bevandić prije 20 sati

S obzirom da će biti znatno snažniji od PS4 Pro konzole, mnogi su očekivali da će Xbox Scorpio koštati kao PC, no iz Microsofta tvrde da neće.

Najavljena besplatna proširenja za Final Fantasy XV zvuče pomalo neobično

Juraj Bevandić prije 2 dana

Šef Final Fantasyja XV radosno je najavio je besplatna proširenja u planovima za igru, a nama dobar dio toga zvuči kao nešto što je trebalo već u njoj biti od samog početka.

Čini se da ćemo Dark Souls trilogiju moći igrati prijenosno na Nintendo Switchu

Juraj Bevandić prije 2 dana

Izvori navode da je FromSoftware uspio pokrenuti Dark Souls 3 na Nintendo Switchu te su zadovoljni performansama, a planiraju izbaciti i cijelu trilogiju ako konzola bude uspješna.

Hitman daruje besplatni božićni DLC

Juraj Bevandić prije 2 dana

U Hitmanu ćemo se pred Božić igrati ćelavog djedice koji sprječava lopove u krađi poklona, a DLC je besplatan i poziva igrače da doniraju zakladi za prevenciju karcinoma.

Veselite se narodi, ARK: Survival Evolved dostupan za PlayStation 4

Igor Belan prije 3 dana

ARK: Survival Evolved za PS4 konačno je dostupan, a svi igrači dobit će i dupli XP u znak proslave izlaska ovog izdanja igre. Evo i službenog trailera koji je poprilično varljiv, ako nas pitate.

Riješen misterij Resident Evil 7 demo verzije, odmah pronađen drugi

Juraj Bevandić prije 3 dana

Ako planirate igrati Resident Evil 7 kad izađe, preporučamo da zaigrate demo prije toga jer rješavanje njegovog misterija otključava jedan item u igri.

Final Fantasy XV se prodaje jako dobro, ali nije najbrže prodavani FF naslov

Juraj Bevandić prije 4 dana

Final Fantasy XV je čvrsto debitirao na drugom mjestu na prodajnim listama, no jedna igra u serijalu se ipak brže rasprodala. Možete li pogoditi koja?

Već ovog mjeseca ćemo igrati Resident Evil 7 i na PC-u

Juraj Bevandić prije 4 dana

Za dva tjedna će onaj Resident Evil 7 demo koji smo igrali na PlayStationu 4 ovoga ljeta doći i na PC, ali u proširenoj verziji s oružjem i više završetaka.