HCL.HR

Posljednje vijesti

Battlefield 1 obara vlastite rekorde po broju igrača

Juraj Bevandić prije 3 dana

Battlefield 1 je na svojim surovim ratištima prvog dana okupio duplo više boraca nego popularni i dugo iščekivani Battlefront prošle godine. Mogla bi ovo biti najpopularnija Battlefield igra ikada.

Shadow Warrior 2 dobit će nova oružja, misije, likove i postavke težine

Juraj Bevandić prije 3 dana

Iako već ima toliko zabavnih oružja da ih je teško pratiti, Shadow Warrior 2 će ubuduće biti opskrbljivan dodatnim oružjima, ali i misijama, likovima, itemima i postavkama težine.

Zabavite li Ubisoft kratkim videom možete osvojiti pedeset tisuća eura i PS4

Juraj Bevandić prije 3 dana

Povodom izlaska Watch Dogs 2 Ubisoft je osmislio filmski festival čija zvijezda možete biti i vi. Snimite kratki video i osvojite li publiku možete dobiti do 50 tisuća eura i PS4 konzole.

Rezolucija Battlefielda 1 na konzolama pada do šokantnih 160×90 piksela

Filip Galeković prije 4 dana

Battlefield 1 na konzolama muči bug koji poremeti dinamični sustav razlučivosti, pa prikazuje igru u bolnih 160×90 piksela.

HCL VideoBattlefield 1 je napokon vani! Evo što donosi

sponzorirani članak prije 4 dana

Dočekali smo i taj dan – službeni datum izlaska Battlefielda 1 za sve tri vodeće platforme. Pročitajte ukratko što igra donosi i kakvi su prvi dojmovi.

Novi Elusive target stigao u Hitmana, iznenadio igrače

Igor Belan prije 4 dana

Hitman se mora ponovno vratiti u Pariz da usmrti čovjeka što krade identitete uokolo, a ima punih sedam dana da uspješno završi misiju.

Pogledajte prvi Red Dead Redemption 2 trailer

Igor Belan prije 4 dana

Svega jedna minuta bila je potrebna da ovaj Red Dead Redemption 2 trailer dosegne 60 000 pogleda na Rockstarovom YouTube kanalu. Pogledajte o čemu se radi.

Evo koliko će vas koštati unajmljivanje Battlefield 1 servera

Juraj Bevandić prije 5 dana

Nakon što su potpuno preuzeli rad na infrastrukturi, EA je objavio i koliko će naplaćivati unajmljivanje Battlefield 1 servera. PC igrači će plaćati više, a admini imati manje ovlasti.

Beyond Good and Evil 2 trebala bi biti igra iz snova

Juraj Bevandić prije 5 dana

Na Beyond Good and Evil 2 čekamo već barem osam godina, a sada doznajemo da nije napravljena ranije jer zbog tehničkih poteškoća nije bila igra kakvu su developeri sanjali.

Microsoft prozvao Xbox One najprodavanijom konzolom u Americi

Juraj Bevandić prije 5 dana

Microsoft je u novoj reklami svoj Xbox One besramno prozvao najprodavanijom konzolom u Americi iako znaju da to nije u potpunosti istina.