HCL.HR

Posljednje vijesti

Tvorci Rogue Legacyja najavili novi projekt pod nazivom Full Metal Furies

Zoran Žalac prije 8 sati

Full Metal Furies je kooperativna igra koja vas poziva da slijedite njezina pravila prije nego bude tražila da ih kompletno prekršite.

Osvanuli su puni PC zahtjevi za Ghost Recon Wildlands

Zoran Žalac prije 8 sati

Nvidija je prije vremena otkrila svojim korisnicima kakvu zahtjevnost po pitanju hardvera mogu očekivati od novog Ghost Recona, a sada nam je stigla puna lista sa zahtjevima i za AMD.

Ubisoft želi da upoznate Boliviju prije Ghost Recon Wildlandsa

Zoran Žalac prije 1 dan

Do izlaska Ghost Recon Wildlandsa dijele nas još samo dva tjedna, a to si vrijeme možete skratiti istraživajući mapu Bolivije u interaktivnoj mini-igri zvanoj World with no Heroes.

Fallout 4 VR je gotovo dovršen, a uskoro možda doznamo i kada ćemo ga zaigrati

Juraj Bevandić prije 1 dan

Fallout 4 VR igra je navodno u potpuno igrivom stanju, ali developeri moraju još ispeglati neke bitne stvari prije nego ju mi možemo zaigrati, što bi moglo čak biti uskoro.

Kreatori Skyrima rade na dvije nove igre koje su im najveće do sada

Juraj Bevandić prije 1 dan

Šef Bethesde Todd Howard kaže da njegovi timovi rade na dvije klasične Bethesda igre koje su im najveće do sada, ali i nešto drugačije od prijašnjih.

Microsoft se raduje uzbudljivoj godini s novim konzolama i ekskluzivama

Juraj Bevandić prije 2 dana

Šef Xboxa nabrijan je oko izlaska njihove najjače konzole, a uzbuđuje ga veća i šarenija postava ekskluzivnih naslova ove godine, ali nije nas baš zarazio entuzijazmom.

Sredite i vozite motore po pustoši Fallouta 4 ovim modom

Juraj Bevandić prije 3 dana

Ako ste umorni od trčanja mapom Fallouta 4, na PC-u možete skinuti mod koji u igru ubacuje potpuno funkionalni motor koji možete i sređivati iako vožnja izgleda malo glupo.

FlatOut 4 oživljava ludi serijal već ovog proljeća

Juraj Bevandić prije 4 dana

Nekada popularni serijal u kojem smo se utrkivali, rabijali ili igrali pikado automobilima vraća se u četvrtom mjesecu, deset godina nakon zadnje prave igre u serijalu

Kreativni igrači rade lude ambleme u For Honoru

Juraj Bevandić prije 4 dana

Ima li išta autentičnije od samuraja s Poke loptom na prsima ili vikinga sa štitom Kapetana Amerike? Vjerojatno ima, ali kreativni igrači For Honora imaju još hrpu ideja.

G2A predstavlja svoju mjesečnu uslugu, prva ponuda se itekako isplati

Juraj Bevandić prije 5 dana

Stranica G2A je predstavila svoju mjesečnu pretplatu, a prvi mjeseci za svega tri eura nudi Lords of the Fallen, Superhot, DiRT 3 te Syberiu 1 i 2 za Steam.