HCL.HR

Posljednje vijesti

Ubisoft za kraj jubilarne godine poklanja Assassin’s Creed 3

Juraj Bevandić prije 1 dan

Ubisoft je trideset godina proslavio dijeljenjem igara proteklih nekoliko mjeseci, a godinu zaključuje Assassin’s Creed 3 koji trenutno možete ugrabiti besplatno.

Čini se da ćemo Dark Souls trilogiju moći igrati prijenosno na Nintendo Switchu

Juraj Bevandić prije 2 dana

Izvori navode da je FromSoftware uspio pokrenuti Dark Souls 3 na Nintendo Switchu te su zadovoljni performansama, a planiraju izbaciti i cijelu trilogiju ako konzola bude uspješna.

Stardew Valley stiže na konzole i to taman za Božić

Filip Galeković prije 1 tjedan

Jedna od najboljih i najzaraznijih farming igara ikad napravljenih će uskoro dobiti port na Xbox One i PS4, nakon što je izazvala opću pomutnju kod PC gamera.

Idućeg mjeseca besplatno se dijeli Assassin’s Creed 3

Zoran Žalac prije 1 tjedan

Prije nego odete u kino pogledati filmsku adaptaciju Assassin’s Creeda provjerite si kolekciju igara iz tog serijala jer tijekom 12. mjeseca treći dio možete dobiti besplatno.

Pokemon Sun and Moon se prodaju k’o ludi

Juraj Bevandić 28.11.2016.

Pokemon Sun and Moon su u samo tjedan dana osvojii srca gotovo dva milijuna trenera i usput oborili Nintendove povijesne prodajne rekorde.

RETRO DOZA #195 – Myst, tajanstveni otok u magli

Gregor Stojev 28.11.2016.

Tko sam? Gdje sam? To su samo neka od pitanja na koje tražimo odgovor ovoga vikenda u Retro Dozi s kojom putujemo na otok Mysta punog čudnovatih zagonetaka i još više pitanja.

Pokemoni s 3DS-a dolaze i na Nintendo Switch?

Igor Belan 19.11.2016.

Pokemon Sun i Moon kucaju na vrata Europe, ali prije nego ih pustimo unutra poslušajmo na miru jednu novu glasinu koja kaže da je već u pripremi treća verzija tih igara – i to za Nintendo Switch.

Nova Zelda neće biti spremna za izlazak Nintendo Switcha

Juraj Bevandić 16.11.2016.

Nova Zelda koju smo već vidjeli u akciji ipak neće biti spremna za izlazak Nintendo Switcha, ali bi zato konzola mogla izaći uz novi Super Mario, Skyrim i Splatoon.

Nintendo Switch će navodno izaći po pristupačnoj cijeni

Juraj Bevandić 14.11.2016.

Pouzdani izvori iz nekoliko velikih distributera i trgovina otkrili su slične informacije o prihvatljivoj i razumnoj cijeni Nintendove nove konzole.

Capcomove multiplatform igre vjerojatno se neće pojaviti na Nintendo Switchu

Zoran Žalac 07.11.2016.

Ne očekujte vidjeti Resident Evil 7 ili bilo koje druge Capcomove igre s PlayStationa i Xboxa na Nintendovoj novoj konzoli.