HCL.HR

Posljednje vijesti

Analitičari predviđaju da će Nintendo prodati 40 milijuna Switch konzola u četiri godine

Juraj Bevandić prije 1 dan

Tržišni analitičari predviđaju da će se Nintendo Switch prodati puno bolje od prethodnika, a kažu da bi potražnja za ovogodišnje blagdane mogla biti ključna pri tome.

Nintendo Switch po izlasku neće podržavati igre s prošlih konzola i još jako puno stvari

Juraj Bevandić prije 3 dana

Nintendo je u teškom intervjuu priznao da Switch neće podržavati: medijske aplikacije, igre i periferiju s prošlih konzola, vanjske HDD ni dijeljenje videa. Na njemu ćemo samo igrati nove igre.

Microsoft ukinuo podršku za Minecraft na vlastitoj platformi

Juraj Bevandić prije 4 dana

Izgleda da Microsoft odustaje od Windows Phone ideje, s obzirom da njihovi pametni telefoni s verzijama 8.1 i Mobile 10 neće više dobivati ažuriranja za Minecraft Pocket Edition.

Potvrđene razlike između nove Zelde na Wii u i Switchu nisu pretjerano drastične

Juraj Bevandić prije 5 dana

Zelda: Breath of the Wild će nešto bolje izgledati i zvučati na Switchu u usporedbi s Wii U verzijom, ali službeno potvrđene razlike tu završavaju.

Nintendo kaže da je Switch u srži kućna konzola koja će dobiti puno igara

Juraj Bevandić prije 1 tjedan

Predsjednik američkog ogranka Nintenda tvrdi da je Switch u srcu kućna konzola i da će puno češće dobivati kritične naslove nego je to bio slučaj s Wii U.

Super Mario odlazi u stvarni svijet u novoj igri Super Mario Odyssey

Igor Belan 13.01.2017.

Super Mario Odyssey vodi najpoznatijeg vodoinstalatera na svijetu u New York, ali i mnoge druga stvarne i ne baš tako stvarne lokacije diljem svijeta. Donosimo prvi trailer i više informacija!

Opcionalni dodaci za Nintendo Switch neće biti baš jeftini

Zoran Žalac 13.01.2017.

Želite li uz Nintendo Switch konzolu kupiti barem jednu igru, zamjenski Pro kontroler ili dodatno postolje za konzolu, pripremite se da bi vam cijena mogla dosegnuti do 500 dolara.

Nintendo će naplaćivati online igranje na Switchu

Zoran Žalac 13.01.2017.

Besplatno igranje u online okružju na konzolama trenutne generacije odlazi u povijest nakon što je Nintendo najavio kako će naplaćivati online uslugu za svoju Switch platformu.

Najavljene igre za Nintendo Switch – naslovi ostalih developera

Zoran Žalac 13.01.2017.

Ponuda igara ostalih developera za Nintendo Switch na prvu ruku nije baš bajna, no nadajmo se da će se stvari popraviti kad konzola bude puštena u prodaju.

Najavljene igre za Nintendo Switch – ekskluzive

Zoran Žalac 13.01.2017.

Nintendova Switch platforma u svojoj prvoj godini postojanja trebala bi imati vrlo sadržajnu ponudu ekskluzivnih igara koje uključuju poznate serijale, ali i sasvim originalne ideje.