HCL.HR

Posljednje vijesti

Nintendo ima velike planove za E3 sajam

Zoran Žalac prije 3 dana

Premda još uvijek nije poznato hoće li Nintendo održati klasičnu konferenciju na E3 sajmu, znamo da će tvrtka prezentirati raznovrsnu ponudu igara za Switch i 3DS.

Nintendo je prihvatio poziv na natjecanje u mužnji krava

Juraj Bevandić prije 4 dana

Zaposlenici jedne američke farme smatraju da je Nintendo olako shvatio mužnju krava, pa su ih izazvali na dvoboj i Nintendo je pristao.

YouTuber JonTron naknadno izbačen iz igre zbog anti-imigrantskih stavova

Zoran Žalac prije 6 dana

Nakon što je zbog političkih stavova izgubio manji broj pretplatnika na YouTubeu, JonTron je izgubio i angažman u igri Yooka-Laylee.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild već bi idućeg mjeseca mogla biti potpuno igriva na PC-u

Zoran Žalac prije 7 dana

Proces emuliranja nove Zelde ostvaruje sve brži i sve veći napredak. Kompletna igra mogla bi biti igriva na PC-u već u idućem izdanju CEMU emulatora početkom idućeg mjeseca.

Nasljednik Castlevanije stiže na Switch, ali Wii U verzije neće biti

Zoran Žalac prije 1 tjedan

Kickstarter uspješnica Bloodstained: Ritual of the Night više nije u planu za Nintendo Wii U konzolu, potvrdio je tvorac Castlevanije.

Nintendo Switch bi mogla postati jedna od najprodavanijih konzola ikada

Juraj Bevandić prije 1 tjedan

Direktor prodaje GameStop lanca trgovina kaže da bi se prema inicijalnoj potražnji Switch mogao prodati u više primjeraka nego Nintendova najprodavanija kućna konzola Wii.

Nintendo Switch je navodno skoro bio tablet na Androidu

Juraj Bevandić prije 1 tjedan

Predsjednik propale kompanije Cyanogen tvrdi da je Nintendo htio njihovu pomoć u izradi Android operativnog sustava za Switch, ali ih je on oštro odbio.

Čini se da se možda ipak spremaju novi Pokemoni za Switch

Juraj Bevandić prije 1 tjedan

Developeri popularnih Pokemon igara raspirali su natječaj za posao na “svjetski popularnom RPG-u s čudnovatim bićima za konzolu poput Vite i Wii U”. Baš se pitamo što bi to moglo biti.

Američki student ispunio je svoj san i pomogao stvoriti čaroliju nove Zelde

Juraj Bevandić 19.03.2017.

U odjavnoj špici nove Zelde pojavilo se ime jednog Amerikanca koji je davne 2007. na forumima pisao o svom snu izrade igara za Nintendo u Japanu i tražio pomoć oko preseljenja i učenja jezika.

Nova Sonic igra zove se Sonic Forces

Zoran Žalac 17.03.2017.

Sonic će ove godine biti prisutan na sceni uz dvije igre. Ranije najavljena Sonic Mania dobila je manju odgodu izlaska, dok je Project Sonic preimenovan u Sonic Forces.