HCL.HR

Posljednje vijesti

My Memory of Us ispričat će priču o nacističkim robotima bez ispaljenog metka

Zoran Žalac prije 18 sati

Dok iščekujemo Ubisoftov Valiant Hearts 2 iz nezavisnog poljskog studija stiže nam slična igra u kojoj dvoje djece bježi iz židovskog geta za vrijeme 2. svjetskog rata.

Tvorci Rogue Legacyja najavili novi projekt pod nazivom Full Metal Furies

Zoran Žalac prije 18 sati

Full Metal Furies je kooperativna igra koja vas poziva da slijedite njezina pravila prije nego bude tražila da ih kompletno prekršite.

Osvanuli su puni PC zahtjevi za Ghost Recon Wildlands

Zoran Žalac prije 19 sati

Nvidija je prije vremena otkrila svojim korisnicima kakvu zahtjevnost po pitanju hardvera mogu očekivati od novog Ghost Recona, a sada nam je stigla puna lista sa zahtjevima i za AMD.

Izgleda da NieR: Automata neće doći na Xbox One

Juraj Bevandić prije 2 dana

Nier će novim nastavkom pobjeći iz konzolaške ekskluzivnosti na PC, ali Xbox One nije pozvan na zabavu zbog nepopularnosti konzole u Japanu.

Ubisoft želi da upoznate Boliviju prije Ghost Recon Wildlandsa

Zoran Žalac prije 2 dana

Do izlaska Ghost Recon Wildlandsa dijele nas još samo dva tjedna, a to si vrijeme možete skratiti istraživajući mapu Bolivije u interaktivnoj mini-igri zvanoj World with no Heroes.

Fallout 4 VR je gotovo dovršen, a uskoro možda doznamo i kada ćemo ga zaigrati

Juraj Bevandić prije 2 dana

Fallout 4 VR igra je navodno u potpuno igrivom stanju, ali developeri moraju još ispeglati neke bitne stvari prije nego ju mi možemo zaigrati, što bi moglo čak biti uskoro.

Kreatori Skyrima rade na dvije nove igre koje su im najveće do sada

Juraj Bevandić prije 2 dana

Šef Bethesde Todd Howard kaže da njegovi timovi rade na dvije klasične Bethesda igre koje su im najveće do sada, ali i nešto drugačije od prijašnjih.

Microsoft se raduje uzbudljivoj godini s novim konzolama i ekskluzivama

Juraj Bevandić prije 3 dana

Šef Xboxa nabrijan je oko izlaska njihove najjače konzole, a uzbuđuje ga veća i šarenija postava ekskluzivnih naslova ove godine, ali nije nas baš zarazio entuzijazmom.

Sredite i vozite motore po pustoši Fallouta 4 ovim modom

Juraj Bevandić prije 3 dana

Ako ste umorni od trčanja mapom Fallouta 4, na PC-u možete skinuti mod koji u igru ubacuje potpuno funkionalni motor koji možete i sređivati iako vožnja izgleda malo glupo.

Još jedan pisac Half-Lifea i Portala napustio Valve

Juraj Bevandić prije 4 dana

Nakon što je Valve početkom prošle godine napustio pisac prva dva Half-Lifea, sada se od njih oprostio i pisac Half-Life 2 epizoda, Portala i Left 4 Dead igara.