HCL.HR

Posljednje vijesti

Gold pretplatnici idućeg mjeseca dobivaju besplatan Project Cars za Xbox One

Juraj Bevandić prije 3 sata

Vlasnici Xbox One konzola koji su si priuštili Gold pretplatu mogli bi biti prilično zadovoljni besplatnim igrama u drugom mjesecu 2017. ako volite co-op igre ili automobile.

Resident Evil 7 nas ne planira plašiti na Switchu

Juraj Bevandić prije 1 dan

Producent Resident Evila 7 kaže da je Nintendo Switch interesantan hardver s puno mogućnosti, ali njegov tim trenutno nema planova za Resident Evil igre na njemu.

GTA 6 izašao u Brazilu, za PlayStation 2

Juraj Bevandić prije 1 dan

Jedna brazilska trgovina ponosno je izložila GTA 6 i to ni više ni manje nego verziju za PlayStation 2 konzolu. Baš neobično da nas Rockstar nije upozorio da izlazi.

RETRO DOZA #203 – Resident Evil, pravi horor za naše uši

Gregor Stojev prije 2 dana

Serijal koji je bio prekretnica survival horor žanra stiže nam sa sedmicom za samo par dana. Ovu ćemo dozicu zato iskoristiti da se prisjetimo gdje je sve započelo i mane po kojima ga toliko dobro pamtimo.

Novo Steam ažuriranje olakšava održavanje urednog računala

Juraj Bevandić prije 2 dana

Najnovije Steam ažuriranje uvelike je olakšalo mijenjanje foldera u kojem su nam instalirane igre i razne druge ugodne sitnice koje nije baš da život znače, ali su ugodne.

Majka sinu kupila Call of Duty, dobila pornić u kutiji

Juraj Bevandić prije 3 dana

Majku u Engleskoj iznenadio je omot pornografskog DVD-a u rabljenoj kutiji Call of Duty igre, ali čini se da će se traumatizirana obitelj uspješno oporaviti.

Nintendo obećava čvrstu third-party podršku za Switch, a developer Titanfalla 2 se tome smije

Juraj Bevandić prije 4 dana

Reggie iz Nintenda kaže da će sa Switchom ostvariti third-party podršku kakvu Wii U nije uspio, a dizajner Titalfalla 2 se tome smije u intervjuu podmazanom alkoholom.

Call of Duty: Infinite Warfare je najprodavanija igra 2016.

Juraj Bevandić prije 4 dana

Tvrtka za tržišna istraživanja NPD Group otkrili su nam što se najbolje prodavalo u gamingu 2016. godine, a neki rezultati su nas blago iznenadili.

Microsoft ukinuo podršku za Minecraft na vlastitoj platformi

Juraj Bevandić prije 5 dana

Izgleda da Microsoft odustaje od Windows Phone ideje, s obzirom da njihovi pametni telefoni s verzijama 8.1 i Mobile 10 neće više dobivati ažuriranja za Minecraft Pocket Edition.

Kontroler u štihu Resident Evil 7 nije baš praktičan, ali je strašno kul

Juraj Bevandić prije 6 dana

Jedan fan radi kontrolere inspirirane igrama i kaže da rade, ali su više za gledanje nego diranje, a vidjevši njegov rad inspiriran Resident Evil 7 mi se u potpunosti slažemo.