HCL.HR

Posljednje vijesti

Multiplayer je u Call of Duty: WWII osvježen, ali se i on vraća korijenima

Juraj Bevandić prije 14 sati

Dobili smo detalje o multiplayeru novog Call of Dutyja i doznajemo da će imati neke nove načine igranja, ali će se u osnovi vratiti strateškom i brzom napucavanju.

Overwatch još uvijek brzo raste i ima preko 30 milijuna igrača

Juraj Bevandić prije 18 sati

Overwatch je u posljednja tri mjeseca privukao pet milijuna igrača i mogao bi naslijediti ulogu Blizzardove zlatne koke koju još uvijek za sada igra WoW.

Rising Storm 2: Vietnam neće podići oluju oko svojih hardverskih zahtjeva

Zoran Žalac prije 2 dana

Rising Storm 2: Vietnam priprema se za skori izlazak, a u sklopu toga developeri su nas obavijestili što će nam trebati da bismo pokrenuli ovu PC ekskluzivu.

For Honor ulazi u drugu sezonu s dva nova borca

Zoran Žalac prije 2 dana

Nova sezona kompetitivnog natjecanja u For Honoru započinje idućeg mjeseca kada će se Vikinzima, vitezovima i samurajima pridružiti Centurion i Shinobi jedinice.

Provjerite kakav vam PC treba da se pretvorite u bananu u Preyju

Juraj Bevandić prije 2 dana

Današnja demo verzija Preyja ograničena je samo na konzole, ali donosimo vam specifikacije koje će vam trebati da pokrenete igru na PC-u idućeg tjedna.

Call of Duty: WWII neće imati automatsko obnavljanje zdravlja

Zoran Žalac prije 3 dana

Povratkom na svoje početke Call of Duty će se u WWII riješiti automatskog obnavljanja zdravlja u singleplayer kampanji. Sledgehammer Games tvrdi da će svaki primljeni hitac biti opasan.

Klokan koji boksa izbačen je iz Tekkena 7 zbog boraca za životinjska prava

Zoran Žalac prije 3 dana

Lik klokana Rogera Jr. neće se pojaviti u konzolaškim verzijama Tekkena 7 da se aktivisti za životinjska prava ne bi digli na noge zbog toga.

Capcom hitno uklanja Street Fighter V glazbu sa islamističkim temama

Zoran Žalac prije 3 dana

Street Figher V neko vrijeme neće biti igriv dok Capcom ne zamijeni glazbenu temu iz DLC paketa u kojoj su se slučajno našle reference na Islam.

Resident Evil 7 ipak se prodao ispod očekivanja

Zoran Žalac prije 3 dana

Uz svu hvalu fanova i optimizam ekipe iz Capcoma, Resident Evil 7 nije uspio ostvariti predviđenu prodaju. No, Japanci zbog toga nisu tužni.

Call of Duty: WWII dobio prvi trailer, imamo sve ključne detalje

Zoran Žalac prije 3 dana

Prilikom otkrivanja nove Call of Duty igre doznali smo detalje o glavnoj kampanji, povratku zombija te promjenama koje nas čekaju u multiplayeru.