HCL.HR

Posljednje vijesti

Besplatno isprobajte Steep već sljedećeg mjeseca

Petra Rukav prije 3 sata

Ubisoft je za sredinu sljedećeg mjeseca organizirao dva beta testiranja igre o ekstremno zimskim sportovima, a na Steep party ste pozvani i vi.

Hello Games na Twitteru izjavili da je No Man’s Sky bio pogreška

Juraj Bevandić prije 3 sata

Hello Games se od famoznog debakla brani šutnjom koju su neobično prekinuli izjavom da je No Man’s Sky bila pogreška. Ispada da im je netko hakirao Twitter.

Titanfall 2 neće tražiti vaš novac za dodatni sadržaj

Juraj Bevandić prije 5 sati

Sada nam je jasno zašto Titanfall 2 nije dobio season pass – EA je pomalo šokantno odlučio sav DLC dati igračima besplatno.

Ponuda PlayStation Plus naslova za 11. mjesec je atmosferična i usamljena

Juraj Bevandić prije 1 dan

Pretplatnici PlayStation Plus usluge ovog će mjeseca besplatno igrati atmosferične naslove i ekstremne sportove na dva i četiri kotača.

Novi Hearthstone kup – prijavite se za natjecanje

Igor Belan prije 1 dan

Pripremite deckove i zaigrajte Hearthstone online protiv drugih igrača iz naše cijele regije – pripremamo novi kup za ovu subotu, prijavite se na vrijeme.

Provjerite imate li dovoljno jak PC za Call of Duty: Infinite Warfare

Igor Belan prije 1 dan

Stranica na Steamu za Call of Duty: Infinite Warfare updateana je s friškim minimalnim PC zahtjevima – evo kakav komp vam je potreban za ugodno pokretanje igre.

Meteori, poplave i potresi ruše naše gradove u Cities: Skylines

Juraj Bevandić prije 2 dana

Nova ekspanzija za Cities: Skylines donosi točno ono što fali svakom uspješnom gradiću – meteore, poplave, potrese i ostale katastrofe.

Evolve nije uspio evoluirati, obustavljen rad na igri

Juraj Bevandić prije 2 dana

Nakon duge i teške developeri su priznali poraz i pomalo ironično je obustavljen razvoj Evolvea. Nedavna evolucija igre nije uvjerila 2K u vrijednost projekta.

Zadnja šansa za ugrabiti Fnatic Gear Flick G1 miševe

Dona Šeruga prije 2 dana

Prijavite se na vrijeme za naš novi LoL turnir ovog vikenda i pokažite što znate – upadnete li u mjesečno finale možete osvojiti Riot Pointse i vrijedne Fnatic Gear Flick G1 miševe!

Prijavite se na naš novi World of Tanks turnir

Igor Belan prije 2 dana

Novi WoT Adria Open kup otvorio je vrata za vaše prijave – okupite ekipu i ove subote dođite na online borbu za WoT Gold protiv drugih tenkista iz cijele regije.