HCL.HR

Posljednje vijesti

Izdavač Dark Soulsa izazvao VR igrače da zavire kolegici pod suknju

Juraj Bevandić prije 12 sati

Bandai Namco možda najpopularniji po izdavanju Dark Souls igara, nakon trilogije je odmorio jednim sasvim drugačijim VR naslovom u kojem je izazov čučnuti da zavirite kolegici pod suknju.

Battlefield 1 obara vlastite rekorde po broju igrača

Juraj Bevandić prije 13 sati

Battlefield 1 je na svojim surovim ratištima prvog dana okupio duplo više boraca nego popularni i dugo iščekivani Battlefront prošle godine. Mogla bi ovo biti najpopularnija Battlefield igra ikada.

Nevjerojatno, ali izgleda da ćemo napokon zaigrati The Last Guardian

Juraj Bevandić prije 13 sati

Uštipnite se da provjerite sanjate li, jer smo dobili dobre vijesti da je The Last Guardian u gold fazi i napokon će biti spreman za tržište. Pravo je pitanje jesmo li mi spremni za igru.

Shadow Warrior 2 dobit će nova oružja, misije, likove i postavke težine

Juraj Bevandić prije 14 sati

Iako već ima toliko zabavnih oružja da ih je teško pratiti, Shadow Warrior 2 će ubuduće biti opskrbljivan dodatnim oružjima, ali i misijama, likovima, itemima i postavkama težine.

Zabavite li Ubisoft kratkim videom možete osvojiti pedeset tisuća eura i PS4

Juraj Bevandić prije 1 dan

Povodom izlaska Watch Dogs 2 Ubisoft je osmislio filmski festival čija zvijezda možete biti i vi. Snimite kratki video i osvojite li publiku možete dobiti do 50 tisuća eura i PS4 konzole.

Rezolucija Battlefielda 1 na konzolama pada do šokantnih 160×90 piksela

Filip Galeković prije 1 dan

Battlefield 1 na konzolama muči bug koji poremeti dinamični sustav razlučivosti, pa prikazuje igru u bolnih 160×90 piksela.

HCL VideoBattlefield 1 je napokon vani! Evo što donosi

sponzorirani članak prije 1 dan

Dočekali smo i taj dan – službeni datum izlaska Battlefielda 1 za sve tri vodeće platforme. Pročitajte ukratko što igra donosi i kakvi su prvi dojmovi.

PlayStation 4 Pro ima dodatnih 1GB RAM-a

Igor Belan prije 2 dana

PlayStation 4 Pro izlazi uskoro, no bit će još malo sposobnija konzola nego je prvotno najavljeno. Sada ima i dodatnih 1GB RAM-a u odnosu na obični PlayStation 4 – evo zašto.

Novi Elusive target stigao u Hitmana, iznenadio igrače

Igor Belan prije 2 dana

Hitman se mora ponovno vratiti u Pariz da usmrti čovjeka što krade identitete uokolo, a ima punih sedam dana da uspješno završi misiju.

Pogledajte prvi Red Dead Redemption 2 trailer

Igor Belan prije 2 dana

Svega jedna minuta bila je potrebna da ovaj Red Dead Redemption 2 trailer dosegne 60 000 pogleda na Rockstarovom YouTube kanalu. Pogledajte o čemu se radi.