HCL.HR

Posljednje vijesti

Resident Evil 7 nas ne planira plašiti na Switchu

Juraj Bevandić prije 17 sati

Producent Resident Evila 7 kaže da je Nintendo Switch interesantan hardver s puno mogućnosti, ali njegov tim trenutno nema planova za Resident Evil igre na njemu.

GTA 6 izašao u Brazilu, za PlayStation 2

Juraj Bevandić prije 18 sati

Jedna brazilska trgovina ponosno je izložila GTA 6 i to ni više ni manje nego verziju za PlayStation 2 konzolu. Baš neobično da nas Rockstar nije upozorio da izlazi.

RETRO DOZA #203 – Resident Evil, pravi horor za naše uši

Gregor Stojev prije 1 dan

Serijal koji je bio prekretnica survival horor žanra stiže nam sa sedmicom za samo par dana. Ovu ćemo dozicu zato iskoristiti da se prisjetimo gdje je sve započelo i mane po kojima ga toliko dobro pamtimo.

Novo Steam ažuriranje olakšava održavanje urednog računala

Juraj Bevandić prije 2 dana

Najnovije Steam ažuriranje uvelike je olakšalo mijenjanje foldera u kojem su nam instalirane igre i razne druge ugodne sitnice koje nije baš da život znače, ali su ugodne.

Majka sinu kupila Call of Duty, dobila pornić u kutiji

Juraj Bevandić prije 3 dana

Majku u Engleskoj iznenadio je omot pornografskog DVD-a u rabljenoj kutiji Call of Duty igre, ali čini se da će se traumatizirana obitelj uspješno oporaviti.

Nintendo obećava čvrstu third-party podršku za Switch, a developer Titanfalla 2 se tome smije

Juraj Bevandić prije 4 dana

Reggie iz Nintenda kaže da će sa Switchom ostvariti third-party podršku kakvu Wii U nije uspio, a dizajner Titalfalla 2 se tome smije u intervjuu podmazanom alkoholom.

PlayStation VR sada se može koristiti i za 360 video sadržaje na YouTubeu

Zoran Žalac prije 4 dana

Ako niste oduševljeni idejom igranja Resident Evila 7 uz pomoć PlayStation VR-a, možda vas razveseli podrška za video sadržaje snimljene u 360 stupnjeva.

Call of Duty: Infinite Warfare je najprodavanija igra 2016.

Juraj Bevandić prije 4 dana

Tvrtka za tržišna istraživanja NPD Group otkrili su nam što se najbolje prodavalo u gamingu 2016. godine, a neki rezultati su nas blago iznenadili.

Nova igra tvoraca Journeyja dolazi već ove godine

Juraj Bevandić prije 4 dana

Tvorci sjajnog Journeyja iznenadili su fanove putem Twittera priznavši da ćemo ove godine zaigrati njihovu novu igru, ali još uvijek ne znamo skoro ništa o njoj.

Ovog vikenda je posljednja prilika za besplatno zaigrate Nioh prije izlaska

Juraj Bevandić prije 5 dana

Nioh je osvanuo besplatno u PS Storeu, ali samo kao trial verzija koju možete skinuti i pripremiti za ovaj vikend kada će biti dostupna za igranje na jedan dan.