HCL.HR

Posljednje vijesti

Square Enix osnovao novi studio i najavio RPG Project Prelude Rune

Zoran Žalac prije 14 sati

Prvi projekt novog japanskog studija pod nazivom Istolia bit će fantazijski RPG čiji konceptualni crteži upućuju na vitezove, zmajeve i netaknutu prirodu.

Uncharted 4 odnio prestižnu nagradu za najbolji scenarij u igrama

Zoran Žalac prije 14 sati

Udruga američkih pisaca odabrala je pobjednika za najbolji scenarij u videoigrama 2016. godine te ga udijelila ekipi Naughty Doga za njihov Uncharted 4: A Thief’s End.

Osvanuli su puni PC zahtjevi za Ghost Recon Wildlands

Zoran Žalac prije 16 sati

Nvidija je prije vremena otkrila svojim korisnicima kakvu zahtjevnost po pitanju hardvera mogu očekivati od novog Ghost Recona, a sada nam je stigla puna lista sa zahtjevima i za AMD.

Izgleda da NieR: Automata neće doći na Xbox One

Juraj Bevandić prije 1 dan

Nier će novim nastavkom pobjeći iz konzolaške ekskluzivnosti na PC, ali Xbox One nije pozvan na zabavu zbog nepopularnosti konzole u Japanu.

Ubisoft želi da upoznate Boliviju prije Ghost Recon Wildlandsa

Zoran Žalac prije 1 dan

Do izlaska Ghost Recon Wildlandsa dijele nas još samo dva tjedna, a to si vrijeme možete skratiti istraživajući mapu Bolivije u interaktivnoj mini-igri zvanoj World with no Heroes.

Fallout 4 VR je gotovo dovršen, a uskoro možda doznamo i kada ćemo ga zaigrati

Juraj Bevandić prije 1 dan

Fallout 4 VR igra je navodno u potpuno igrivom stanju, ali developeri moraju još ispeglati neke bitne stvari prije nego ju mi možemo zaigrati, što bi moglo čak biti uskoro.

Kreatori Skyrima rade na dvije nove igre koje su im najveće do sada

Juraj Bevandić prije 1 dan

Šef Bethesde Todd Howard kaže da njegovi timovi rade na dvije klasične Bethesda igre koje su im najveće do sada, ali i nešto drugačije od prijašnjih.

Gdje je više ta Horizon Zero Dawn recenzija?

Zoran Žalac prije 2 dana

Prije nego vam serviramo punu recenziju velike PS4 ekskluzive, evo kratke degustacije dojmova o našoj Horizon Zero Dawn avanturi koja je još u tijeku.

Sredite i vozite motore po pustoši Fallouta 4 ovim modom

Juraj Bevandić prije 3 dana

Ako ste umorni od trčanja mapom Fallouta 4, na PC-u možete skinuti mod koji u igru ubacuje potpuno funkionalni motor koji možete i sređivati iako vožnja izgleda malo glupo.

FlatOut 4 oživljava ludi serijal već ovog proljeća

Juraj Bevandić prije 4 dana

Nekada popularni serijal u kojem smo se utrkivali, rabijali ili igrali pikado automobilima vraća se u četvrtom mjesecu, deset godina nakon zadnje prave igre u serijalu