HCL.HR

Posljednje vijesti

Mafia 3 dobila demo verziju uz prvo proširenje priče

Zoran Žalac prije 9 sati

Čitav prvi akt Mafije 3 sada je igračima dostupan besplatno kroz demo verziju igre, a za one koji su priču završili stigao je i DLC Faster, Baby!

Uncharted: The Lost Legacy ekspanzija mogla je komotno biti još jedan nastavak

Juraj Bevandić prije 11 sati

Naughty Dog tvrde da su se trudili napraviti malu i kratku ekspanziju za kraj Uncharted serijala, ali jednostavno nije išlo, pa će biti velika i vrlo nezavisna.

Besplatna verzija Final Fantasy XIV postaje neograničeno ograničena

Juraj Bevandić prije 12 sati

Trial verzija Final Fantasy XIV: A Realm Reborn više nije vremenski ograničena, pa ako vam ne smeta ograničeni sadržaj možete ju igrati koliko god želite.

Ark: Survival Evolved ovog četvrtka dobiva potpuno nove izbornike

Juraj Bevandić prije 12 sati

U idućem updateu Ark: Survival Evolveda dobit ćemo nekoliko novih dinosaura, ali puno važnije i nove potpuno redizajnirane menije.

Sudbina je učinila svoje, Destiny 2 službeno potvrđen

Juraj Bevandić prije 14 sati

Nakon mjeseci špekulacija promotivni materijali koji su nedavno procurili na internet natjerali su Bungie da službeno potvrdi Destiny 2 putem Twitter profila.

RETRO DOZA #212 – King’s Field, mračnih li duša

Gregor Stojev prije 2 dana

Pođite s nama u vremeplov naziva Retro Doza i pogledajte tko je to točno asfaltirao put uspjeha svima nam toliko (ne)omiljenog Dark Soulsa.

Tvorac Wastelanda odlazi u privremenu mirovinu

Zoran Žalac prije 4 dana

Voditelj studija inXile Entertainment i tvorac brojnih igara kao što su Wasteland, Fallout i The Bard’s Tale nakon 36 godina rada uzet će pauzu.

Tvorac Witchera nije primio ni lipe od onoga što su igre zaradile

Zoran Žalac prije 4 dana

Autor Geraltova lika i djela, Andrzej Sapkowski, otkrio je zanimljivu priču kako mu uspjeh The Witcher franšize baš i nije donio posebnu korist.

Novi Crash Bandicoot treba vašu pomoć, posudite mu svoje pokrete

Zoran Žalac prije 4 dana

Fanovi Crasha Bandicoota i svi ostali zainteresirani mogu dati svoj doprinos remaster kolekciji tako da ubace animaciju svog pokreta u igru.

Street Fighter V idućeg je tjedna besplatan za PC igrače

Zoran Žalac prije 5 dana

Godina dana prošla je od izlaska Street Fightera 5 na tržište, a Capcom želi da se igrači uvjere u napredak koji je tijekom tog razdoblja ostvaren.