HCL.HR

Posljednji Web Videozapisi

Možete li vjerovati da originalni Resident Evil izgleda ovako dobro iz prvog lica?

Juraj Bevandić prije 29 minuta

Resident Evil 7 možda je prva Resident Evil igra s perspektivom iz prvog lica, ali ovaj mod pokazuje da i prva igra u serijalu može to vrlo uspješno isfurati.

Bacite iznenađujuće prvi pogled na Switchov dodirni zaslon u akciji

Juraj Bevandić prije 47 minuta

Otkad smo doznali da je uistinu osjetljiv na dodir potpuno smo prestali istraživati zaslon Nintendo Switcha, pa ga tek sada dobivamo priliku vidjeti u akciji i izgleda pristojno.

Dark Souls završava u trećem mjesecu ove godine

Juraj Bevandić prije 2 sata

Napokon je otkriven ono što bi trebao biti posljedni DLC za Dark Souls 3 i ujedno zadnji komad Dark Souls serijala ikada, pogledajte napeti trailer.

Tekken 7 tuče malu djecu od šestog mjeseca ove godine

Zoran Žalac prije 1 dan

Tekken 7 dobio je novi trailer prepun teatralnosti, ali i datum izlaska koji za sve tri verzije igre glasi – 02. 06. ove godine.

Tvorci Top Elevena najavili MOBA igru Spellsouls: Duel of Legends

Zoran Žalac prije 1 dan

Beogradski studio Nordeus najavio je soft launch svoje nove mobilne igre zvane Spellsouls: Duel of Legends koja spaja najzabavnije elemente PvP-a i strateških igara.

RETRO DOZA #203 – Resident Evil, pravi horor za naše uši

Gregor Stojev prije 2 dana

Serijal koji je bio prekretnica survival horor žanra stiže nam sa sedmicom za samo par dana. Ovu ćemo dozicu zato iskoristiti da se prisjetimo gdje je sve započelo i mane po kojima ga toliko dobro pamtimo.

Novi filmski traileri #54: Power Rangeri misle da su u videoigri

Zoran Žalac prije 2 dana

Uz pomoć prošlotjednih filmskih trailera doznali smo kako Wolverine nije najpouzdanija dadilja na svijetu te da Power Rangeri ne znaju razliku između videoigre i holograma.

Pogledajte kako bi izgledale popularne igre u svijetu Limba

Juraj Bevandić prije 3 dana

Jeste li znali da ako vizualizirate ublaživač dubine u igrama bilo koja može izgledati kao Limbo? Nismo ni mi imali pojma, ali ajde recite da ne izgleda fora.

Isprobajte besplatno i možda pomognite u izradi najzanimljivije igre o prometnim i drugim znakovima

Juraj Bevandić prije 3 dana

The Pedestrian je igra bez riječi čije su zagonetke i priča postavljene kroz razne znakove, a trenutno ju možete besplatno isprobati i onda poduprijeti na Kickstarteru.

Yooka-Laylee otkrio svoje multiplayer modove

Zoran Žalac prije 4 dana

Pored kooperativnog multiplayera u glavnoj kampanji, Yooka-Laylee će ponuditi zabavu za četvero igrača kroz osam zasebno dizajniranih multiplayer modova.