HCL.HR

Posljednji Web Videozapisi

Nemojte propustiti ni ove trailere s Gamescoma 2017

Zoran Žalac prije 7 minuta

Osim istaknutih trailera koje smo vam već prenijeli, Gamescom sajam i ove nam je godine donio nekoliko trailera koji su umalo prošli ispod radara, a doista to ne zaslužuju.

Divinity: Original Sin 2 demonstrirao divote zločestog igranja

Zoran Žalac prije 36 minuta

Kooperativno igranje u Divinity: Original Sin 2 unosi potpuno neskriptirane zaplete u kojima jedan igrač može zapapriti život preostaloj trojici.

Off-road igra Gravel vodi nas na najluđa mjesta na planetu

Petra Rukav prije 14 sati

Gravel nas vodi u kratak obilazak diljem svijeta da nas pripremi na ekstremna i luda mjesta koja će nam ponuditi pravo off-road iskustvo.

Rainbow Six Siege bit će besplatan ovog vikenda

Zoran Žalac prije 21 sat

Ako još ne pripadate zajednici od 20 milijuna igrača koji su zaigrali Rainbow Six Siege, ovoga vikenda imate priliku pridružiti im se bez potrošene lipe.

Evo čime ćemo se zagrijavati u Call of Duty WW2 Headquartersu

Zoran Žalac prije 22 sata

Activision je lansirao trailer kojim nam pokazuje kakve nas sve aktivnosti čekaju u novom Headquarters lobbyju prije odlaska u mrežne obračune.

Farming Simulator ove će godine živjeti kroz Platinum ekspanziju

Zoran Žalac prije 22 sata

Ove godine Farming Simulator neće dobiti skroz novo izdanje već će proširiti prošlogodišnje uz Platinum ekspanziju s kojom dolazi mapa u Južnoj Americi, a zajedno s njom nove životinje i vozila.

Šok i vjeverica među divljači – theHunter: Call of the Wild dolazi na konzole

Zoran Žalac prije 23 sata

Vizualno prekrasna simulacija lova s PC-ja seli na konzole početkom desetog mjeseca ove godine. Uz samu igru dolaze i dva DLC paketa.

Pogledajte kako izgleda tajna South Park misija u striptiz klubu

Zoran Žalac prije 24 sata

Novi klinac infiltrirao se u klub za odraslu publiku kako bi se dočepao gin tonika i omamio DJ-a koji predstavlja striptizete. Ako vam zvuči urnebesno – tako i izgleda.

Destiny 2 je spreman za izlazak, barem ako je suditi po zadnjem traileru

Zoran Žalac prije 2 dana

Destiny 2 dobio je zadnji trailer prije izlaska, premda je taj izlazak udaljen još dva tjedna. No, dobro je znati da igra neće biti odgođena.

Priču Final Fantasy XV doživjet ćemo i na svojim pametnim telefonima

Petra Rukav prije 2 dana

Fanovi Final Fantasy igara će ove jeseni moći ponovno doživjeti priču posljednjeg nastavka iz serijala u Final Fantasy XV: Pocket Editionu za pametne telefone.