HCL.HR

Posljednji Web Videozapisi

Astroneer obećava istraživanje proceduralnog svemira, sakupljanje resursa i slično. Zvuči poznato?

Filip Galeković prije 14 sati

Iako je No Man’s Sky neispunenim obećanima uspio razjariti gotovo čitavu gaming zajednicu, ovaj podžanr ne pokazuje znakove posustajanja, a Astroneer bi mogao biti igra koja je NMS trebao biti.

Profesionalni streetballer iz Srbije mora da je nekakav čarobnjak

Juraj Bevandić prije 15 sati

Srpski streetballer koristi svoje vještine kako bi zabavio i podučio mlade uživo i putem interneta, a nas je osvojio balansiranjem lopte koja se vrti na nevjerojatnim predmetima.

Igre su bile u pravu, košarka je zabavnija i lakša s vatrenim loptama

Juraj Bevandić prije 16 sati

U istraživanju realističnosti NBA Jam serijala sudjelovali su igrači koji nikad nisu igrali košarku, ali imaju iskustva sa zapaljenjem vlastite glave.

Upravljajte trailerom za Need for Speed No Limits VR

Juraj Bevandić prije 2 dana

Najavljen je Need for Speed No Limits VR i to ni više ni manje nego VR trailerom kojim možete upravljati i ako nemate VR uređaj.

Ovako ćemo preživljavati, graditi kuće i upošljavati robove u Conan: Exiles

Gregor Stojev prije 2 dana

Novom videom Funcom demonstrira kako ćemo zanimljivim novim mehanikama porobljavati protivnike kako bi gradili i štitili naše sagrađene baze.

Conan O’Brien i Terry Crews intenzivno zaigrali Battlefield 1

Juraj Bevandić prije 2 dana

Conan O’Brien je pozvao Terryja Crewsa na kampanju Battlefielda 1 koja je postala toliko napeta da su morali naručiti slatke kuniće za smirenje… dvaput.

Upoznajte heroje South Park: The Fractured But Wholea

Juraj Bevandić prije 3 dana

Novi trailer za South Part: The Fractured But Whole predstavlja likove i njihove supermoći, a glavni lik kojim ćemo upravljati može prdežom zaustaviti vrijeme.

Jimmy Fallon se raspametio oko Super Mario Runa, probao Nintendo Switch

Igor Belan prije 3 dana

Nintendova nova konzola nije još ni propisno predstavljena, no Jimmy Fallon ju je jučer isprobao u svom popularnom showu i totalno se raspametio, kako to inače i biva.

Veselite se narodi, ARK: Survival Evolved dostupan za PlayStation 4

Igor Belan prije 5 dana

ARK: Survival Evolved za PS4 konačno je dostupan, a svi igrači dobit će i dupli XP u znak proslave izlaska ovog izdanja igre. Evo i službenog trailera koji je poprilično varljiv, ako nas pitate.

Čovjek udara šakom u glavu klokana koji davi psa – tipična subota u Australiji

Juraj Bevandić prije 6 dana

Ako pitate ovog Australca, subotnje jutro kao da i nije dobro ako ne naletite na klokana kako vam davi psa i opalite mu fin kacot u kratkom boksačkom okršaju.