HCL.HR

Posljednji Web Videozapisi

Call of Duty: WWII dobio prvi trailer, imamo sve ključne detalje

Zoran Žalac prije 8 sati

Prilikom otkrivanja nove Call of Duty igre doznali smo detalje o glavnoj kampanji, povratku zombija te promjenama koje nas čekaju u multiplayeru.

PS Plus u petom mjesecu ustvari ima prilično dobar izbor besplatnih igara

Juraj Bevandić prije 9 sati

PS Plus pretplatnici će u petom mjesecu dobiti dosta zanimljiv izbor igara koje se definitivno isplati zaigrati poput Abzua i Tales from the Borderlands za PS4.

Little Nightmares je vani i ne želite znati od čega pravi kobasice

Zoran Žalac prije 10 sati

Jezivi platformer Little Nightmares u svom zadnjem traileru neodoljivo podsjeća na prošlogodišnji hit Inside u svom njegovom grotesknom stilu.

Shadow of War ima loot i sustav opreme s jedinstvenim oklopima i oružjem

Juraj Bevandić prije 15 sati

Za razliku od prethodnika, Middle-Earth: Shadow of War ima loot i razmjeno dubok sustav opreme koja mijenja izgled lika, ali i mogućnosti ovisno o trenutnim potrebama.

Horor avantura Wilson’s Heart nadomjestit će izostanak Resident Evila 7 s Oculus Rifta

Zoran Žalac prije 16 sati

PlayStation VR za sada prednjači u kvalitetnim horor iskustvima, no Oculus Rift je upravo dobio novu avanturu Wilson’s Heart koja se može pohvaliti dobrom glumačkom postavom.

Super Mario je ponovno u Skyrimu, nije zaobišao ni Special Edition

Zoran Žalac prije 17 sati

Super Skyrim Bros modifikacija od nedavno je dostupna za remaster verziju Bethesdine igre i još uvijek nudi više izazova nego neke igre Nintendovog serijala.

Final Fantasy XII Zodiac Age slavi proljeće, ali izlazi tek na ljeto

Zoran Žalac prije 17 sati

Remaster Final Fantasyja 12 stiže nam 11. 07. ove godine na PlayStation 4. Prisjetite se kako su izgledale adolescentske drame kapetana Bascha iz Dalmaske. I ne slušajte Ondorove laži.

Usporedba GTA 5 i Google Eartha pokazuje da je Rockstarov svijet prilično realističan

Juraj Bevandić prije 18 sati

Videoigre i Google Earthov 3D prikaz istovremeno postaju sve realističniji, a u ovom sudaru titana pokazalo se da se Rockstarov GTA 5 i 3D Los Angeles dosta dobro slažu.

Marvel vs. Capcom Infinite suprotstavit će heroje sredinom devetog mjeseca

Zoran Žalac prije 1 dan

Novi trailer za Marvel vs. Capcom: Infinite otkrio je kako ćemo Hulka i Thora zaratiti s Mega Manom i Chrisom Redfieldom od 19. 09. ove godine.

Popularni bubnjar na YouTubeu obradio glazbenu temu iz Sonica

Zoran Žalac prije 2 dana

Ako ste ljubitelj glazbe iz retro igara, a k tome još i fan bubnjeva, bubnjar Andrea Vadrucci izvest će vam osmominutnu idilu za ušne kanale na temu Sonic the Hedgehoga.