HCL.HR

Posljednji Web Videozapisi

Football Manager 2018 daje vam nove načine drečanja na vaše nogometaše

Zoran Žalac prije 1 dan

Doživljaj utakmice u Football Manageru 2018 nadopunjen je novim alatima, ali i dotjeranim prikazom koji sada podržava i DirectX 11.

Punisher otkrio kada njegova potraga za istinom konačno počinje

Petra Rukav prije 2 dana

Novi trailer za nadolazeću seriju The Punisher fokusira se na životnu priču Franka Castlea te nam poručuje da će osvetnik tražiti pravdu tek sljedećeg mjeseca, točnije 17. 11.

Zelenilo je prekrilo Cities: Skylines, dostupna je nova ekspanzija

Zoran Žalac prije 2 dana

Preko tristotinjak novih stvari donosi nam Green Cities ekspanzija za odlični Cities: Skylines, a ekološki osviještena gradnja promijenit će vaš gameplay iz temelja.

Gamepires pojasnio sve što vas je zanimalo o njihovoj igri SCUM

Zoran Žalac prije 2 dana

U prvoj epizodi odgovaranja na pitanja zajednice, razvojni tim Gamepires približit će vam mehanike svjesnosti i taktiziranja u svojoj vojnoj igri SCUM.

Kampanja za jednog igrača mogla bi biti najbolji dio Star Wars Battlefronta 2

Zoran Žalac prije 2 dana

Nakon upitnog multiplayera koji se bazira na kutijama s lootom, interes igrača za Star Wars Battlefront 2 mogao bi skrenuti na singleplayer kampanju.

Domaća obrada pjesme iz Witchera 3 podsjetit će vas na slatke uspomene

Zoran Žalac prije 2 dana

Da Witcher serijal ima fenomenalnu glazbu – to ste već znali. Da glazbenici s naših prostora obrađuju tu glazbu – to ćete sada doznati.

Najavljen Warhammer: Vermintide 2

Zoran Žalac prije 3 dana

Štetočina još nije potamanjena pa ćete se u novom Vermintideu vratiti da u kooperativnom modu počistite svijet Warhammera.

U Dead by Daylight svratit će još jedan poznati ubojica

Zoran Žalac prije 3 dana

Nakon Mikea Myersa i Leatherfacea, asimetrična horor igra Dead by Daylight dobit će još jednog poznatog antagonista iz filmskog klasika.

Moonlighter je indie igra koja oponaša Zeldu, na klasičan način

Zoran Žalac prije 3 dana

Akcijski RPG Moonlighter za PC i Switch jednog će trgovca odvesti na herojsku pustolovinu kada se u malom selu otvore vrata do drugih dimenzija.

Luigi zapalio gaće u traileru za ultra izazovni DLC Mario + Rabbids Kingdom Battlea

Petra Rukav prije 4 dana

Isprobajte osam novih ultra teških izazova i pet ekskluzivnih co-op mapa u Mario + Rabbids Kingdom Battle za otprilike 45 kuna, ako ne posjedujete Season Pass.