HCL.HR

Video: 4FUN

Novi serijal otrkiva zanimljive ideje kroz koje je Resident Evil 7 prošao prije izlaska

Juraj Bevandić prije 4 dana

Jeste li znali da je Resident Evil 7 jedno vrijeme bila igra iz trećeg lica ili imala mehaniku disanja? Novi dokumentarni serijal otkriva slične zanimljivosti.

PC port Nier Automate je dobar, ali igrači s kontrolerom su u očitoj prednosti

Juraj Bevandić prije 1 tjedan

Iako je PC port Nier Automate sasvim solidan i igra izgleda bolje nego na konzolama, miš i tipkovnica su se pokazali kao manjkava metoda kontroliranja igre u usporedbi s kontrolerom.

Pogledajte kakve ljepotice i zvijeri možete stvoriti u Mass Effect Andromedi

Juraj Bevandić 16.03.2017.

Izrada svojih likova u Mass Effect Andromedi izgleda dovoljno detaljno da dizajniramo avanturiste iz snova ili pak čudovišta iz noćnih mora.

Uništeni Nintendo Switch prodan za skoro duplo više nego novi iz trgovine

Juraj Bevandić 15.03.2017.

Nintendo Switch se u ovom videu pokazao kao iznenađujuće otporna konzola, ali tri ogromne rupetine nije preživio, nakon čega je prodan po duplo višoj cijeni nego novi u trgovini.

Pazite ovo, rekreirana je potpuna Pokemon igra u Minecraftu

Juraj Bevandić 14.03.2017.

Nude li sveučilišta doktorate iz Minecrafta? Jer ovaj je tip skoro dvije godine programirao i prebacivao Pokemon Red u igru i sada je baš potpuno igriva… ma pogledajte video jednostavno.

Mass Effect Andromeda nas vodi na kratku svemirsku avanturu

Petra Rukav 07.03.2017.

Zakopčajte pojaseve i pripremite se na spojlere jer početak Ryderovog odnosno našeg putovanja spiralnom galaksijom Andromedom počinje ovdje.

Switch može preživjeti preko deset izravnih padova na betonsku površinu

Zoran Žalac 04.03.2017.

Prema testiranjima YouTube kanala GizmoSlip, Nintendova nova konzola prilično je izdržljiva i relativno imuna na oštećenja ekrana.

Ni najbrži čovjek na svijetu nije uspio pobjeći od Pokemona

Zoran Žalac 28.02.2017.

Pokemon Sun i Moon igre u Japanu su dobile televizijsku reklamu u kojoj trenersku ulogu preuzima najbrži čovjek na svijetu, Usain Bolt.

Baterija Nintendo Switcha može novu Zeldu izdržati dva i pol sata

Juraj Bevandić 24.02.2017.

Ekipa GameXplaina se ozbiljno uhvatila testiranja Nintendo Switcha i doznali su da baterija može izdržati dva i pol sata nove Zelde na maksimalnim detaljima.

Nintendo Switch trenutno ima malih problema s povezivanjem kontrolera

Juraj Bevandić 24.02.2017.

Nintendo Switch Joy-Con funkcionira na slabom bluetooth signalu kako bi sačuvao bateriju što u određenim situacijama može stvarati probleme s konekcijom.

Majstor granata i hot dogova radi čuda s oružjem u VR

Juraj Bevandić 23.02.2017.

U povijesti gaminga nagledali smo se svakakvih ekstremnih sportova, ali trikovi s granatama, sačmaricama i snajperima u VR su potpuno nova razina.

Nintendo napokon službeno raspakirao Switch, objasnili neke sitnice

Juraj Bevandić 23.02.2017.

Kako bi im ljudi prestali krasti konzole Nintendo je odlučio službeno raspakirati Switch pred kamerama i detaljno objasniti što dobivamo i kako funkcionira.

PS4 Pro zakrpa za Final Fantasy XV samo je učinila igru nestabilnom

Juraj Bevandić 21.02.2017.

Ideja PS4 Pro zakrpe za Final Fantasy XV bila je da ponudi viši FPS na snažnijoj konzoli, ali je samo zamijenila stabilnih 30 sličica za nestabilnih 40~50.

Nioh prijeđen u svjetski rekordnih 96 minuta

Juraj Bevandić 21.02.2017.

Twitch streamer Distortion2 koji već drži rekord u nekoliko najbrže pređenih Dark Souls igara prešao je Nioh u samo 96 minuta i siguran je da može brže.

Doom pokrenut na automobilu, igranje baš i nije praktično

Zoran Žalac 21.02.2017.

Ponovno se potvrđuje pravilo kako sve što ima ekran teoretski može pokrenuti originalni Doom, uključujući i automobil Porsche 911 na kojemu se igra uz volan, mjenjač, trubu i gas.