HCL.HR

Video: 4FUN

TV reklama za Rocket League ukratko pojašnjava igru svim neupućenim osobama

Zoran Žalac prije 2 dana

Rocket League zaigralo je preko 30 milijuna igrača, no apetiti razvojnog tima Psyonix ne staju na tome. Za preostalih sedam milijardi ljudi na planeti napravljena je TV reklama koja pojašnjava zašto je Rocket League tako popularan.

Kako vam izgleda prvi attack-defend mode serijala u Destiny 2?

Juraj Bevandić prije 5 dana

Destiny 2 će osvježiti serijal za igrače koji se radije natječu nego surađuju, a novim modeom će se približiti već postojećim online pucačinama na tržištu.

Skateboard s bacačem plamena izgleda kao nešto što je ispalo iz THPS igara

Zoran Žalac prije 5 dana

Skejtovi su u različitim igrama Tonyja Hawka prilikom gridnanja proizvodili svakakve efekte, no puštanje vatre prilikom skejtanja zapravo i nije toliko neostvariv trik.

Tip nagovorio oca da oponaša likove iz Overwatcha pred kamerom

Igor Belan 13.05.2017.

Voljeli vi Overwatch ili ne, ovaj video morate pogledati jer pršti čistom, neiskvarenom simpatičnošću. Možda i najjači moment dolazi odmah na početku – kada staroga pozdravi susjed koji naravno da ne kuži kakve to pokrete ovaj izvodi.

Poslušajte totalno zaraznu pjesmu smiksanu od zvukova oružja u igrama

Igor Belan 13.05.2017.

Netko s puno slobodnog vremena, volje i živaca smiksao je zaraznu drum and bass stvar koristeći isključivo zvukove oružja iz nekih pucačina iz prvog i trećeg lica. Prepoznajete li sve igre u videu?

Ako nikada niste gledali Terminator 2, pogledajte ga sada cijelog u GTA 5

Juraj Bevandić 12.05.2017.

Jedna stvar je kada čarolijom modova ubacite poznate likove u igre, ali sasvim druga kada snimite cijeli film poput Terminatora 2 u GTA 5, što se upravo dogodilo.

Big Smoke iz GTA: San Andreasa stvarno je naručio previše hrane

Zoran Žalac 12.05.2017.

Jedan YouTuber odlučio je provjeriti koju je količinu hrane točno naručio Big Smoke u svojoj redikuloznoj epizodi u GTA San Andreasu. Ispalo je da je narudžba sadržavala velikih 9050 kalorija kroz hranu i piće.

Južnokorejci rezultate svojih izbora prikazuju fotomontažom Game of Thronesa

Juraj Bevandić 10.05.2017.

Reklamne kampanje za predsjedničke izbore u Južnoj Koreji su nam već donijele par bisera, ali televizijski prikaz rezultata s političarima ubačenim u Game of Thrones je vrhunac.

Južnokorejska političarka za predizborni spot iskoristila Overwatchev Play of the Game

Zoran Žalac 06.05.2017.

Promotivni video jedne kandidatkinje za predsjednicu Južne Koreje izgleda i zvuči posebno poznato svima koji su zaigrali Overwatch.

Conan O’Brien ostao razočaran u virtualnoj stvarnosti igre Wilson’s Heart

Zoran Žalac 29.04.2017.

Poznati američki TV voditelj nije osobito oduševljen idejom virtualne stvarnosti u kojoj nema seksualnih sadržaja, a igra Wilson’s Heart izvodi se u crno-bijelim tonovima.

Nakon dva DLC-a svjetski rekord prelaska Dark Souls 3 je i dalje kraći od 90 minuta

Juraj Bevandić 27.04.2017.

Dok jednima dva DLC-a za Dark Souls 3 znače još desetak sati muke, svjetski rekorder ih prijeđe skupa s ostatkom igre za manje od devedeset minuta.

Usporedba GTA 5 i Google Eartha pokazuje da je Rockstarov svijet prilično realističan

Juraj Bevandić 26.04.2017.

Videoigre i Google Earthov 3D prikaz istovremeno postaju sve realističniji, a u ovom sudaru titana pokazalo se da se Rockstarov GTA 5 i 3D Los Angeles dosta dobro slažu.

Popularni bubnjar na YouTubeu obradio glazbenu temu iz Sonica

Zoran Žalac 25.04.2017.

Ako ste ljubitelj glazbe iz retro igara, a k tome još i fan bubnjeva, bubnjar Andrea Vadrucci izvest će vam osmominutnu idilu za ušne kanale na temu Sonic the Hedgehoga.

PlayStation 4 dobio totalno praktični kontroler veći od većine televizora

Juraj Bevandić 21.04.2017.

Sonyjeva zgrada u Tokiju dobila je novog člana, divovski PlayStation 4 kontroler koji je funkcionalan iako ne i sasvim praktičan.

Igrač završio Diablo 2 bez da je napao ijednog protivnika

Zoran Žalac 20.04.2017.

Novi speedrunner koncept u Diablu 2 je takozvano pacifističko igranje prilikom kojega je cilj prijeći igru bez napadanja protivnika.