HCL.HR

Video: 4FUN

Stvarni haker hakirao mobitel iz Watch Dogsa

Zoran Žalac prije 6 dana

Mađarski haker pod nadimkom Planetleak napravio je ironičnu stvar – hakirao je igru o hakiranju, napravivši aplikaciju kojom upravlja aplikacijama na mobitelu u igri.

iPhone danas slavi deset godina, prisjetite se otkrivanja mobilne revolucije

Zoran Žalac prije 1 tjedan

Revolucionarni uređaj tvrtke Apple danas je napunio točno deset godina od svog prvog predstavljanja svijetu.

Procurila tajna prije izlaska – u Resident Evilu 7 igrate bez glave

Zoran Žalac prije 1 tjedan

Modding zajednica pročešljala je demo verziju Resident Evila 7 i prebacivanjem igre u pogled iz trećeg lica otkrila zanimljivu stvar – lik kojim upravljate nema modeliranu glavu.

RETRO DOZA #200 – FantaVision, vatromet za sve

Gregor Stojev 02.01.2017.

Jeste li znali da je jedan od launch naslova za PlayStation 2 bio i FantaVision? Ne, ne radi se o igri u kojoj gledate gazirana pića, već se radi o igri u kojoj pucate vatromet.

RETRO DOZA #199 – Parasite Eve, božićna groznica

Gregor Stojev 26.12.2016.

Kroz hladne zimske noći virusi su obično nešto što pokušavamo izbjeći, no ove Retro Doze prisjećamo se jedne Badnje večeri i parazita kojega smo susreli u PSX klasiku Parasite Eve.

Pogledajte kako bi Super Mario Run izgledao uživo

Juraj Bevandić 25.12.2016.

Ovaj spoj mobilnog hita Super Mario Run i parkoura uživo je pomalo jeziv na trenutke, ali su likovi i radnja sasvim simpatični pa dobiva prolaznu ocjenu od nas.

Dobili smo još snimki iz nesuđenog Battlefronta 3

Juraj Bevandić 23.12.2016.

Star Wars: Battlefront 3 nažalost nikada nije izašao, ali po snimkama koje svako malo procure u javnost izgleda kao da je igra bila gotovo dovršena.

Za Guitar Hero uživo vam treba osam ljudi i mašinerija

Juraj Bevandić 22.12.2016.

S obzirom na to kako je ovaj YouTuber zamislio Guitar Hero uživo, bilo bi možda lakše osnovati bend i postati prava rock zvijezda nego organiziriati nešto ovakvo.

Pogledajte kako je Until Dawn izgledao dok je bio FPS za PS3

Igor Belan 20.12.2016.

Jeste li znali da je popularni Until Dawn počeo život kao first-person igra za PS3 koju smo trebali kontrolirati Move kontrolerom? Evo gotovo 40 minuta gameplaya iz te rane verzije koje nikad nismo trebali vidjeti.

Doom 2 pokrenut na ekrančiću jedne tipke na tipkovnici

Juraj Bevandić 14.12.2016.

Postoji tipkovnica na kojoj svaka tipka ima svoj mali zaslon, a prošla je i neizbježni test pokretanja Dooma 2 na zaslonu samo jedne tipke.

Zaposlenici gaming trgovine pokazali svoje veliko srce za Božić

Juraj Bevandić 12.12.2016.

Zaposlenici američkog Best Buya skupili su novac za Wii U kao božićni poklon dečku koji je svaki dan dolazio u dućan igrati Super Smash Bros. na izloženoj konzoli.

Igre su bile u pravu, košarka je zabavnija i lakša s vatrenim loptama

Juraj Bevandić 10.12.2016.

U istraživanju realističnosti NBA Jam serijala sudjelovali su igrači koji nikad nisu igrali košarku, ali imaju iskustva sa zapaljenjem vlastite glave.

Conan O’Brien i Terry Crews intenzivno zaigrali Battlefield 1

Juraj Bevandić 09.12.2016.

Conan O’Brien je pozvao Terryja Crewsa na kampanju Battlefielda 1 koja je postala toliko napeta da su morali naručiti slatke kuniće za smirenje… dvaput.

Jimmy Fallon se raspametio oko Super Mario Runa, probao Nintendo Switch

Igor Belan 08.12.2016.

Nintendova nova konzola nije još ni propisno predstavljena, no Jimmy Fallon ju je jučer isprobao u svom popularnom showu i totalno se raspametio, kako to inače i biva.

Napokon je dekriptiran tajanstveni P.T. demo za otkazani Silent Hills

Juraj Bevandić 05.12.2016.

Vjerni fanovi su dvije godine nakon izlaska uspjeli potpuno raskopati igrivi teaser za otkazanu Kojiminu igru i onda raditi sulude stvari s neiskorištenim modelima.