HCL.HR

Video: 4FUN

PlayStation 4 dobio totalno praktični kontroler veći od većine televizora

Juraj Bevandić prije 2 dana

Sonyjeva zgrada u Tokiju dobila je novog člana, divovski PlayStation 4 kontroler koji je funkcionalan iako ne i sasvim praktičan.

Igrač završio Diablo 2 bez da je napao ijednog protivnika

Zoran Žalac prije 3 dana

Novi speedrunner koncept u Diablu 2 je takozvano pacifističko igranje prilikom kojega je cilj prijeći igru bez napadanja protivnika.

Facebook lansirao svoju prvu VR aplikaciju za Oculus Rift

Zoran Žalac prije 4 dana

Facebook Spaces po prvi put odvodi najkorišteniju društvenu mrežu u svijet virtualne stvarnosti, a od vaših prijatelja pravi animirane likove.

Smash Melee meč nas podsjeća koliko nemilosrdan kompetitivni gaming može biti

Juraj Bevandić prije 6 dana

O pobjedi u finalu nedavnog Super Smash Bros. Melee turnira odlučila je jedna šezdesetina sekunde, jer su igrači pokrenuli potez u savršenom trenutku. Bolno.

Pogledajte kako je nastao Horizon Zero Dawn

Zoran Žalac prije 6 dana

Nizozemska je ponosna na svoj razvojni tim Guerilla Games pa je o njihovom novom proizvodu snimila čitavu dokumentarnu emisiju. Dio dokumentarca vjerojatno nećete razumjeti zbog jezika, ali ćete dobiti uvid kako je razvijan Horizon: Zero Dawn.

Igrač gurao NPC-a preko cijele Zelde: Breath of the Wild kako bi upoznao samoga sebe

Juraj Bevandić prije 6 dana

Jedan lik u Zeldi: Breath of the Wild pojavljuje se na više mjesta u igri, pa ga je ovaj igrač gurao korak po korak preko cijele mape i upoznao ga sa samim sobom.

Da nije bilo Horizon: Zero Dawna igrali bismo superherojsku steampunk igru

Zoran Žalac prije 1 tjedan

Voditelj Guerilla Gamesa Hermen Hulst porazgovarao je sa scenaristom Naughty Doga te otkrio niz zanimljivih detalja, uključujući i to da smo umjesto Horizona mogli dobiti steampunk igru nalik The Orderu 1866.

Novi bedasti izazov je igranje Dark Soulsa 3 uz pomoć banana

Zoran Žalac 12.04.2017.

Vidjeli smo kako se Skyrim može igrati pomoću krumpira, a sada nam Twitch korisnik TheSuperScrubs demonstrira može li se Dark Souls 3 kontrolirati koristeći devet banana.

Najnoviji pametni telefoni mogu pokretati Game Cube i Wii igre

Juraj Bevandić 11.04.2017.

Stabilnost mobilne verzije Dolphin emulatora i hardver najnovijih pametnih telefona došli su do toga da možemo glatko pokretati igre za Game Cube i Wii na Samsung Galaxy S8.

Ne možemo prestati gledati rušenje Yoshija od 16 tisuća domino pločica

Zoran Žalac 10.04.2017.

Pet dana trebalo je YouTuberu The Domino King da posloži točno 16 tisuća i 636 domino pločica u čast jednog od najpoznatijih likova iz Super Mario franšize. Dvije minute bile su potrebne da se sve pločice sruše.

Dobili smo mali podsjetnik zašto je Zelda Breath of the Wild toliko zakon

Juraj Bevandić 09.04.2017.

Uočili smo video jednog igrača nove Zelde koji pametno kombinira brojne mehanike u igri ne bi li “kršio” njena pravila i to nas je podsjetilo zašto je igra zakon.

Izašao novi Firewatch, izdavač originala ga isprdao na genijalan način

Zoran Žalac 07.04.2017.

Firewatch je ovih dana dobio svoj nastavak koji je sve samo ne služben. Lopovluk je brzo otkriven i uklonjen, ali ne prije nego je New Firewatch propisno osramoćen.

Evo kako su se zaposlenici Nintenda snašli u stvarnoj mužnji krava

Zoran Žalac 06.04.2017.

Tvorci igre 1-2-Switch dokumentirali su svoja iskustva mužnje stvarnih krava, no izazov je na kraju pretvoren u reklamu za Nintendo Switch.

Kanađani su se u osamdesetima bojali crne magije iz igara

Juraj Bevandić 06.04.2017.

Prije tridesetak godina u Kanadi nečiji roditelj je u priručniku za Final Fantasy pronašao spomen crne magije i država je strahovala za budućnost svoje djece.

“Udri ga dok je na podu!” ili zašto je vrijeđanje u igrama ponekad možda okej

Juraj Bevandić 03.04.2017.

Ono što neki smatraju omalovažavanjem protivnika i nesportskim ponašanjem, drugi vide kao poštenu psihološku taktiku u kompetitivnim igrama. Pogledajte zašto i kako.