HCL.HR

Video: Game Over

Inženjeri mogu varati u igrama poput pikada i uživo

Juraj Bevandić prije 4 dana

Bivši NASA-in inženjer dizajnirao je i napravio ploču za pikado koja se namjesti da svaka njegova strelica pogodi sredinu, a izmakne protivničkim strelicama.

Znate li vi što se događa i koja je ovo sprava u videu?

Juraj Bevandić prije 5 dana

YouTuber Allan Bradley snimio je kompilaciju korištenja VHS kaseta i probudio nostalgiju u nama, a sasvim je moguće da neki od naših čitatelja to nisu nikad vidjeli uživo.

Priprema nam se dvoboj robota koji mogu podizati aute

Juraj Bevandić 28.12.2016.

Američki MegaBots su izazvali japansku firmu Suidobashi Heavy Industries na dvoboj ogromnim robotima, pa su u videu prikazali što je njihova zvijerka već sposobna.

Evo dokaza da mačke mrze Božić, sreću i PlayStation 4

Juraj Bevandić 27.12.2016.

Momak na videu je bio izvan sebe kad je za Božić skinuo omot s PlayStationa 4, a to je prekinula njegova mačka koja ga je umalo priklala što samo dokazuje neke stvari.

Profesionalni streetballer iz Srbije mora da je nekakav čarobnjak

Juraj Bevandić 10.12.2016.

Srpski streetballer koristi svoje vještine kako bi zabavio i podučio mlade uživo i putem interneta, a nas je osvojio balansiranjem lopte koja se vrti na nevjerojatnim predmetima.

Čovjek udara šakom u glavu klokana koji davi psa – tipična subota u Australiji

Juraj Bevandić 05.12.2016.

Ako pitate ovog Australca, subotnje jutro kao da i nije dobro ako ne naletite na klokana kako vam davi psa i opalite mu fin kacot u kratkom boksačkom okršaju.

Budimo zahvalni što današnji CGI više ne izgleda ovako

Juraj Bevandić 26.11.2016.

Ova kratka montaža nas podsjeća na grozan CGI u trailerima filmova iz devedesetih što bi trebale biti najprivlačnije i najzanimljivije scene, a ustvari ih je bolno gledati.

Amerikanac ima kolekciju autića vrijednu preko milijun dolara

Juraj Bevandić 15.11.2016.

Sjećate li se Hot Wheels autića? Bruce Pascal im je posvetio svoj život i vlasnik je više od tri tisuće autića ukupne vrijednosti preko milijun dolara. Pogledajte kako izgleda njegov vozni park.

PlayStation 4 Pro na obdukciji, evo što moćna konzola ima ispod haube

Zoran Žalac 12.11.2016.

Mi svoj PS4 Pro nećemo rastavljati jer ga previše volimo, i vjerojatno ne bismo znali ponovno sastaviti. Srećom, ako vas zanima unutrašnjost konzole, Sony je odlučio da nema što skrivati.

Najbolja ovogodišnja Halloween maska je Pokemon GO aplikacija

Juraj Bevandić 01.11.2016.

Kome još treba Pokemon GO na mobitelu? Ovom tipu koji se za Noć vještica prerušio u potpuno igrivu verziju poznate aplikacije sigurno ne.

Tip pao s planine u VR, polomio se u stvarnosti

Juraj Bevandić 26.10.2016.

Iako nam se u virtualnoj stvarnosti sve predstavlja kao velika opasnost, jedina je prava opasnost da ćemo se osramotiti pred hrpom ljudi poput ovog nesretnika.

Pogledajte kako ovaj Japanac svira stare televizore

Igor Belan 24.10.2016.

Niste krivo pročitali, nismo krivo napisali, ovaj gospodin čovjek iz Japana pretvorio je CRT televizore u glazbeni instrument i svira ih savršeno.

Pogledajte tipa koji istovremeno radi trikove na bicikli i trči po zidu

Juraj Bevandić 21.10.2016.

Ako ste mislili da je parkour kul, pogledajte Tima koji radi BMX parkour i ostale potpuno sulude trikove na bicikli. Nas samo zanima kako ovaj perzijski princ još uvijek ima sve zube.

Skakanje sa zgrade iznad oblaka izgleda kao čisto ludilo, ali ovaj tip to radi

Igor Belan 07.10.2016.

Nazovite nas ogromnim kukavicama, ali mi ovo ne bismo pokušali ni u kakvoj igri. Pogledajte kako čovjek skače sa zgrade toliko visoke da je iznad oblaka.

Superpametni robot Deltu s vama će igrati igre i ignorirati vas

Gabriela Horvat 03.10.2016.

Ako ste ikada željeli kućnoga ljubimca koji neće tražiti previše i koji će vam biti vjerni prijatelj, onda robot Deltu nije ljubimac za vas.