HCL.HR

Video: Game Over

Frajer skočio na trampolin s 1000 mišolovki, pogledajte super-usporenu snimku

Igor Belan 13.05.2017.

Zahvaljujući internetu danas možete pogledati kako izgleda kada netko skoči na trampolin s 1000 neaktiviranih mišolovki, i to u slow motionu da ne propustite ni jednu bolnu aktivaciju zamke za male glodavce.

Netko je u kazeticama za NES htio prošvercati žive paukove u Ameriku

Zoran Žalac 11.05.2017.

Meksička granična policija zabilježila je nadasve bizaran slučaj izvoza živih primjeraka paukova koji su bili skladišteni u kutijicama igara za prvu Nintendovu konzolu.

Štapići od sladoleda mogu napraviti Wolverina od vas

Zoran Žalac 28.04.2017.

Ako vam baloni iz nekog razloga predstavljaju prijetnju u životu, naučite ih pameti tako što ćete od štapića za sladoled napraviti oružje po uzoru na kandže kakve ima mutant Wolverine.

Životinje uz pomoć montaže otpjevale temu DuckTalesa

Zoran Žalac 06.04.2017.

Vješta montaža od brojnih je životinja napravila izvođače glazbene teme kultnog crtića DuckTales. Psi, mačke i kokoši bolji su pjevači nego biste se nadali.

Urušavanje domina u 360 stupnjeva izgleda čarobno

Zoran Žalac 31.03.2017.

Neobično zadovoljstvo koje mnogi osjećaju kad gledaju urušavanje domino kockica vjerno je replicirano i u virtualnoj stvarnosti.

Pogledajte kako je radilo jedno od prvih touchscreen računala iz 1982. godine

Igor Belan 30.03.2017.

Tehnologiju ekrana osjetljivih na dodir danas uzimamo zdravo za gotovo, no ovaj video iz 1982. godine ukazat će vam na vrijeme kada su ekrani osjetljivi na dodir bili smatrani tehnologijom budućnosti, uz par primitivnih primjena.

Inženjeri mogu varati u igrama poput pikada i uživo

Juraj Bevandić 25.03.2017.

Bivši NASA-in inženjer dizajnirao je i napravio ploču za pikado koja se namjesti da svaka njegova strelica pogodi sredinu, a izmakne protivničkim strelicama.

Znate li vi što se događa i koja je ovo sprava u videu?

Juraj Bevandić 24.03.2017.

YouTuber Allan Bradley snimio je kompilaciju korištenja VHS kaseta i probudio nostalgiju u nama, a sasvim je moguće da neki od naših čitatelja to nisu nikad vidjeli uživo.

Priprema nam se dvoboj robota koji mogu podizati aute

Juraj Bevandić 28.12.2016.

Američki MegaBots su izazvali japansku firmu Suidobashi Heavy Industries na dvoboj ogromnim robotima, pa su u videu prikazali što je njihova zvijerka već sposobna.

Evo dokaza da mačke mrze Božić, sreću i PlayStation 4

Juraj Bevandić 27.12.2016.

Momak na videu je bio izvan sebe kad je za Božić skinuo omot s PlayStationa 4, a to je prekinula njegova mačka koja ga je umalo priklala što samo dokazuje neke stvari.

Profesionalni streetballer iz Srbije mora da je nekakav čarobnjak

Juraj Bevandić 10.12.2016.

Srpski streetballer koristi svoje vještine kako bi zabavio i podučio mlade uživo i putem interneta, a nas je osvojio balansiranjem lopte koja se vrti na nevjerojatnim predmetima.

Čovjek udara šakom u glavu klokana koji davi psa – tipična subota u Australiji

Juraj Bevandić 05.12.2016.

Ako pitate ovog Australca, subotnje jutro kao da i nije dobro ako ne naletite na klokana kako vam davi psa i opalite mu fin kacot u kratkom boksačkom okršaju.

Budimo zahvalni što današnji CGI više ne izgleda ovako

Juraj Bevandić 26.11.2016.

Ova kratka montaža nas podsjeća na grozan CGI u trailerima filmova iz devedesetih što bi trebale biti najprivlačnije i najzanimljivije scene, a ustvari ih je bolno gledati.

Amerikanac ima kolekciju autića vrijednu preko milijun dolara

Juraj Bevandić 15.11.2016.

Sjećate li se Hot Wheels autića? Bruce Pascal im je posvetio svoj život i vlasnik je više od tri tisuće autića ukupne vrijednosti preko milijun dolara. Pogledajte kako izgleda njegov vozni park.

PlayStation 4 Pro na obdukciji, evo što moćna konzola ima ispod haube

Zoran Žalac 12.11.2016.

Mi svoj PS4 Pro nećemo rastavljati jer ga previše volimo, i vjerojatno ne bismo znali ponovno sastaviti. Srećom, ako vas zanima unutrašnjost konzole, Sony je odlučio da nema što skrivati.