HCL.HR

Video: Traileri

Nintendo Switch može ograničavanje igranja učiniti dražesnim

Juraj Bevandić prije 2 dana

Parental Control smartphone aplikacija za Nintendo Switch omogućuje novim generacijama roditelja puno efikasniji odgoj djece, bilo da se radi o kažnjavanju ili zbližavanju s klincima.

Novi filmski traileri #53: Drugo lice američkog sustava pravde

Zoran Žalac prije 2 dana

Među istaknutim ovotjednim trailerima razdijelile su se teme netipičnih američkih policijskih snaga te mladeži s nadnaravnim moćima.

I Gravity Rush 2 koristi mačke za svoju promociju

Zoran Žalac prije 3 dana

Nakon što je Ubisoft mjauknuo igranim trailerom za novi Ghost Recon, Sony je napravio sličnu stvar promovirajući svoj Gravity Rush uz pomoć mačke koja prkosi gravitaciji.

Preživjeli ste petak 13., a sad preživite i gameplay iz te igre

Zoran Žalac prije 3 dana

Friday the 13th: The Videogame prikazao je djelić svog gameplayja na simboličan datum, a možda i zabrinuo fanove više nego ih je preplašio.

Zaigrajte Torment: Tides of Numenera kroz interaktivni trailer

Juraj Bevandić prije 4 dana

Evo dobre ideje za reklamiranje igre – učiniti ju igrivom odmah u traileru na YouTubeu, a upravo to je i doživio tematski nasljednik Planescape Tormenta.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild ne treba HDR podršku da bi izgledao predivno

Zoran Žalac prije 4 dana

The Legend of Zelda: Breath of the Wild dobila je precizan datum izlaska, a u novom traileru po prvi put čujemo kako zvuči gluma unutar igre.

Najavljene igre za Nintendo Switch – naslovi ostalih developera

Zoran Žalac prije 4 dana

Ponuda igara ostalih developera za Nintendo Switch na prvu ruku nije baš bajna, no nadajmo se da će se stvari popraviti kad konzola bude puštena u prodaju.

Najavljene igre za Nintendo Switch – ekskluzive

Zoran Žalac prije 4 dana

Nintendova Switch platforma u svojoj prvoj godini postojanja trebala bi imati vrlo sadržajnu ponudu ekskluzivnih igara koje uključuju poznate serijale, ali i sasvim originalne ideje.

Life of Black Tiger veselo i krvoločno će doskakutati na PS4 konzole

Juraj Bevandić prije 5 dana

Znate kako se ponekad kaže – ne diraj tigra, nije to igra; a u slučaju Life of Black Tiger gotovo pa stvarno to i nije igra koliko se nama čini po ovom traileru koji opasno konkurira za trailer godine.

Resident Evil 7 zaželio nam je dobrodošlicu kući

Zoran Žalac prije 5 dana

Capcom nam neposredno prije izlaska Resident Evila 7 izražava toplu dobrodošlicu “kući” i otkriva što je na meniju za večeru.

Styx u novom traileru pokazao kako se krade na goblinski način

Zoran Žalac prije 5 dana

Goblinska stealth avantura Styx: Shards of Darkness dobila je okvirni datum izlaska te vrlo uspored trailer razbacanih kadrova.

Diluvion nas početkom idućeg mjeseca vodi u podmorničarsku avanturu

Stjepan Fikter prije 5 dana

Život ispod mora nije nimalo bezazlen niti lagan što će nam demonstrirati Diluvion kada nas posjedne u kapetansku stolicu vlastite podmornice.

Molitva vam neće pomoći u Horizon: Zero Dawn

Zoran Žalac prije 6 dana

Stigao nam je novi, vjerojatno i pretposljednji trailer za nadolazeću PlayStation 4 ekskluzivu Horizon: New Dawn koji nas uvodi u plemenske odnose te SF avanture.

Komunikacija među igračima bit će ključ uspjeha u Sea of Thieves

Zoran Žalac prije 6 dana

Rare je otkrio kako funkcioniraju elementi kooperativnog gameplayja u njihovoj igri Sea of Thieves te usput prikazao navigiranje velikim otvorenim svijetom.

Provjerite kako izgleda početak simpatične avanture Rime

Stjepan Fikter prije 6 dana

Napokon je stigao prvi pravi gameplay prikaz za Rime s koji nam je potvrdio kako je u pitanju vizualno predivna avantura čiji svijet samo čeka na otkrivanje.