HCL.HR

Video: Traileri

Valkyria Chronicles 4 najavljena je za konzole

Zoran Žalac prije 13 sati

Sega je najavila kako početkom 2018. nastavlja fiktivni sukob u Valkyria Chronicles serijalu, ovoga puta s novim likovima.

Street Fighter 5 u 2018. dobiva drugi V-Trigger napad za sve borce

Zoran Žalac prije 13 sati

Street Fighter 5 dobit će besplatno ažuriranje na Arcade Edition 16. 01. iduće godine, a u sklopu istoga očekuju nas novi mjesečni izazovi, kao i drugi V-Trigger napadi za sve dostupne likove.

Deseta godišnjica Uncharted serijala podsjeća nas na neke lijepe trenutke

Zoran Žalac prije 1 dan

Uncharted serijal danas slavi (prvih) deset godina. Naughty Dog se zahvaljuje fanovima koji su podržavali njihove igre kroz čitavo desetljeće i podsjeća nas na Drakeove avanture za pamćenje.

Prekrijte uši, Minecraft je dobio super-duper mjuzikl

Zoran Žalac prije 1 dan

Minecraft će svoju super-duper 4K grafiku dobiti tek iduće godine, kasnije nego je bilo najavljeno. Umjesto toga, evo vam – mjuzikl.

Najzanimljiviji filmski traileri #91: Želimo Deadpoola za učitelja likovne umjetnosti

Zoran Žalac prije 1 dan

Titanic ponovno dolazi u kina, no to srećom nije bio svijetli trenutak filmskog svijeta proteklog tjedna. Za isti se ipak pobrinuo Marvelov lajavac Deadpool.

Novi video za Kingdom Come je pun prekrasne prirode i različitih rješenja

Zoran Žalac prije 2 dana

Bohemia, godina 1403. Napadnuta konjušarnica, prilično ukočene animacije likova. Može li Kingdom Come: Deliverance privući igrače šaljivim komentarima?

The Sims 4 od sada se može igrati i na konzolama

Zoran Žalac prije 2 dana

Electronic Arts je jučer lansirao The Sims 4 za PlayStation 4 i Xbox One konzole, pozivajući novu publiku da se pridruži igranju sa životom.

Novi Code Vein trailer izgleda kao anime verzija Dark Soulsa

Petra Rukav prije 2 dana

Novi trailer za nadolazeći Code Vein pokazao nam je malo brutalne akcije sa zastrašujućim neprijateljima te drugim likovima koji će istraživati tamnice, uključujući i naše NPC prijatelje.

Ragnarok ekspanzija stigla u Titan Quest nakon 11 godina

Petra Rukav prije 3 dana

Ovoga tjedna THQ Nordic povukao je zanimljiv potez – lansirao je novu ekspanziju za Titan Quest, akcijski RPG koji je prvi puta izašao još 2006. godine.

Dwayne Johnson i druge ogromne zvijeri stigle su u Rampage film

Petra Rukav prije 3 dana

Rampage film temelji se na arkadnoj igri iz osamdesetih godina prošloga stoljeća, a u svojem prvom traileru otkrio nam je da će glavnog junaka igrati Dwayne Johnson, poznat pod nadimkom The Rock.

Igra Sea of Thieves želi da budete pirati, ali tako da ne piratizirate igru

Zoran Žalac prije 4 dana

Microsoftova ekskluziva Sea of Thieves još je jednom pokazala svoje prekrasne vizuale uz poruku da se pripremimo za razvijanje piratskih navika koje nemaju veze s ilegalnim distribuiranjem igara.

The Surge ekspanzija vodi nas u izopačeni zabavni park

Petra Rukav prije 4 dana

A Walk in the Park ekspanzija pokazat će nam sve grozote zabavnih parkova poput spasilačkih timova koji su poludjeli i robotskih maskota koje rade što žele; a najgore od svega je da vas svi strpljivo čekaju kako bi vam priredili smrtonosnu dobrodošlicu.

Battlefield 1 dobio konkurenciju, WW1 igra Tannenberg je vani

Zoran Žalac prije 5 dana

Ako vam je skakanje po krilima aviona u Battlefieldu 1 nerealistično, igra zvana Tannenberg regrutira zainteresirane za sukob na istočnom bojištu.

Spasite vlastitu kćer od strahota rata u This War of Mine ekspanziji

Petra Rukav prije 5 dana

Depresivan svijet This War of Mine igre će vam kroz novi DLC oslikati priču o obiteljskoj borbi za očuvanjem posljednjih komadića ljudskosti u vremenima velikog očaja i teške okrutnosti.

Project Hospital bit će igra za sve nesuđene ravnatelje bolnica

Zoran Žalac prije 6 dana

Kultni Theme Hospital iz iz 1997. dobit će svog spiritualnog nasljednika u obliku indie igre Project Hospital.