HCL.HR

Video: Traileri

Dungeons 3 pokušat će privući igrače novom seksi protagonisticom

Zoran Žalac prije 15 sati

Kalypso Media i Realmforge Studios najavili su treći nastavak Dungeons serijala humorističnim trailerom i novom protagonisticom koja će proširiti vladavinu Dungeon Lorda.

Lightfield je futirističko utrkivanje bez određenog puta kojim trebate ići

Zoran Žalac prije 16 sati

Hiperfuturističko utrkivanje pod nazivom Lightfield spaja arkadnu vožnju i letenje, a metaforički promatrano izgleda kao epileptični doživljaj komarca nakon što ga pošaljete prema drugom životu.

Trailer za NieR: Automatu otkrio datum izlaska PC verzije pa je naknadno povučen

Zoran Žalac prije 18 sati

Službeni trailer za arsenal elegantne destrukcije u nadolazećoj igri NieR: Automata osim datuma izlaska PS4 verzije naveo je da PC verzija stiže 10. 03., ali je ta informacija ubrzo uklonjena.

Goblin Styx trudi se biti sarkastični komičar u svojoj novoj avanturi

Zoran Žalac prije 19 sati

Goblin u naslovnoj ulozi igre Styx: Shards of Darkness u svakoj će prilici pokušati zadržati humor, što će ponekad značiti i direktno obraćanje igraču koji ga kontrolira.

Igor potvrdio svoj nastup u Personi 5

Zoran Žalac prije 19 sati

Jezivi birokrat dugog nosa i šiljatih ušiju koji nema nikakve veze s našim glavnim urednikom gost je novog trailera za Personu 5, zajedno s ostalim osobnostima koje ćemo morati žrtvovati.

My Memory of Us ispričat će priču o nacističkim robotima bez ispaljenog metka

Zoran Žalac prije 2 dana

Dok iščekujemo Ubisoftov Valiant Hearts 2 iz nezavisnog poljskog studija stiže nam slična igra u kojoj dvoje djece bježi iz židovskog geta za vrijeme 2. svjetskog rata.

Tvorci Rogue Legacyja najavili novi projekt pod nazivom Full Metal Furies

Zoran Žalac prije 2 dana

Full Metal Furies je kooperativna igra koja vas poziva da slijedite njezina pravila prije nego bude tražila da ih kompletno prekršite.

Pillars of Eternity 2 pokazao bogatstva i siromaštva svog najvećeg grada

Zoran Žalac prije 2 dana

Upoznajte prva dva kvarta glavnog i najvećeg grada u Pillars of Eternity 2, kišovite i tmurne Neketake.

Ubisoft želi da upoznate Boliviju prije Ghost Recon Wildlandsa

Zoran Žalac prije 2 dana

Do izlaska Ghost Recon Wildlandsa dijele nas još samo dva tjedna, a to si vrijeme možete skratiti istraživajući mapu Bolivije u interaktivnoj mini-igri zvanoj World with no Heroes.

Kona stiže na konzole taman prije proljeća

Zoran Žalac prije 4 dana

Istraživačka avantura zvana Kona izlazi iz Early Access programa 17. 03., kada će se osim na PC-u pojaviti i u verzijama za PlayStation 4 te Xbox One konzole.

Novi filmski traileri #58: I kockanjem se može doći do diplome

Zoran Žalac prije 4 dana

U filmskom tjednu iza nas Scarlett Johansson pokazala je što ima ispod lijepog lica, a životni trik upitne koristi otkrio nam je Will Ferell u nastojanju da kćer pošalje na fakultet.

Novi mode Battlefielda 1 je najveći do sada

Juraj Bevandić prije 5 dana

Prvi DLC za Battlefield 1 osim francuske vojske i novih mapa, vozila i oružja u igru će ubaciti i novi game mode koji je kombinacija Conquesta i Rusha.

Cities: Skylines dolazi na Xbox ovog proljeća

Zoran Žalac prije 5 dana

Hvaljeni simulator gradonačelničkog života priprema se za izlazak na konzolama ovog proljeća. Pogledajte kako izgleda novo sučelje i kontroliranje Cities Skylinesa na Xbox One platformi.

DiRT Rally je sada podržan za PlayStation VR

Zoran Žalac prije 5 dana

DiRT Rally postao je druga velika igra s punom podrškom za PlayStation VR, a u sklopu te podrške došao je i novi kooperativni mod u kojemu po prvi put u serijalu igrač uzima ulogu suvozača.

Prvi DLC za Watch Dogs 2 dodaje pet sati misija

Juraj Bevandić prije 5 dana

Idućeg tjedna stiže prvi DLC za Watch Dogs 2, a Ubisoft tvrdi da će nam nove misije dati pet sati sadržaja, a dva nova područja još puno više od toga.