HCL.HR

akcijska avantura

ŽANR

Akcijske avanture obuhvaćaju čitavu lepezu različitih iskustava, no generalno ih vežemo uz dinamične segmente u kojima fokus nije isključivo na napucavanju, već savladavanju neprijatelja na bilo koji dostupan način.

akcijska avantura Recenzije

RecenzijaThe Surge

Juraj Bevandić 24.05.2017.

The Surge je naoko hrabar i proračunat korak naprijed developera koji su već jednom promašili sličnom igrom. Ali, kada mu skinete prvi lak, otkrijete u jednakoj mjeri džumbus loših odluka.

RecenzijaThe Legend of Zelda: Breath of the Wild

Juraj Bevandić 04.05.2017.

Unatoč tome što je nastavak jednog od najdužih serijala, The Legend of Zelda: Breath of the Wild uspijeva istovremeno biti istinska Zelda igra i pravi dašak svježine pun dobrih ideja.

RecenzijaMass Effect Andromeda

Zoran Žalac 28.03.2017.

Ekspedicija koja je poslana u novu galaksiju između drugog i trećeg Mass Effecta prespavala je šesto godina da bi se probudila u igri koja se nije odmakla daleko od svojih prethodnika.

akcijska avantura Vijesti

Agents of Mayhem promovira se na pornografskim stranicama u sklopu svoje viralne kampanje

Zoran Žalac prije 4 sata

Izdavačka kuća Deep Silver i razvojni tim Volition odlučili su svoju nadolazeću igru Agents of Mayhem reklamirati na netipičan način, pomalo i neukusnom strategijom.

God of War se radi s tehnikama animiranja kakve su do sada korištene samo u filmovima

Zoran Žalac prije 5 sati

Tvorci God of Wara žele da njihova igra u potpunosti iskoristi sposobnost PlayStation 4 konzole kako bi postigli fotorealističan prikaz.

Uncharted: The Lost Legacy je dovršen, jeste li spremni pozdraviti se sa serijalom?

Zoran Žalac prije 5 dana

Naughty Dog je poručio da je završio s radom na zadnjem poglavlju Uncharted sage te da Lost Legacy upravo kreće u fazu umnožavanja.

Strijele će u Assassin’s Creed Origins poštivati zakone fizike, sve dok nisu na daljinsko upravljanje

Petra Rukav prije 5 dana

Iako ćemo uz straljaštvo u AC Originsu imati i neke nesvakidašnje mogućnosti, samo korištenje luka i strijele zahtjevat će malo prilagodbe pri ciljanju.

U Marvelu su shvatili zašto igre rađene po filmovima ne ispadnu dobre

Zoran Žalac prije 5 dana

Budućnost superherojskih igara malo je svjetlija nakon što je Marvel ponovno krenuo s velikim projektima u virtualnom svijetu.

akcijska avantura Specijali

Top 5 stvari koje želimo vidjeti u Assassin’s Creed: Empire

Zoran Žalac 02.04.2017.

U godini dana pauze od Assassin’s Creed serijala dovoljno smo se zaželjeli Ubisoftove perjanice da ju sada očekujemo s nestrpljenjem, ali i zabrinutošću što će nam taj povratak donijeti.

Igrali smo Watch Dogs 2, mogao bi vam hakirati mozgove

Zoran Žalac 11.07.2016.

Watch Dogs 2 trebao bi biti sve što jedinica nije bila – čista, neiskvarena, neograničena zabava s hakiranjem u velikom gradu. Ako uspije u svemu što smjera, hakirat će nam mozgove da ga igramo satima i satima.

Vidjeli smo demo novog God of Wara iza zatvorenih vrata

Aleksandar Roknić 17.06.2016.

Kratos je promijenio kameru kojom gleda na svijet, malo ostario i pustio bradu, a iako će neki reći da je omekšao zbog sina, po svemu što smo vidjeli na E3 sajmu brutalan je kao i uvijek.

akcijska avantura Igre

Monster Hunter World

Zoran Žalac 14.06.2017.

Capcom obećava da će Monster Hunter World biti smješten na velike mape između kojih neće biti mnogo učitavanja, a podržavat će sasvim novi sustav multiplayera za troje igrača po jednoj regiji.

The Evil Within 2

Zoran Žalac 11.06.2017.

Tvorac Resident Evila radi na nastavku The Evil Withina iz 2014. te nam zasigurno priprema različite gadosti kojima nas želi preplašiti.

Anthem

Zoran Žalac 10.06.2017.

Anthem je novi projekt ekipe iz BioWarea, najavljen kao spoj fantazije i znanstvene fantastike.