HCL.HR

FPS

ŽANR

Pucačka igra iz prvog lica označava jednostavnu formu u kojoj je korištenje dalekometnog oružja upareno s prirodnom čovjekovom perspektivom. Bez obzira u što se pucalo, dobar dio ovakvih igara promatramo isključivo kroz ciljnik na oružju.

FPS Recenzije

RecenzijaCall of Duty: WWII

Zoran Žalac prije 4 dana

Vratio se. Ponovno je tu iako nas zapravo nikada nije ni napustio. U licu je isti kao kad ste se s njim zadnji put pozdravili. Sada je nešto stariji, ne i mnogo pametniji.

RecenzijaWolfenstein 2: The New Colossus

Žarko Ćurić 07.11.2017.

Napucavanje nacista ove se godine vraća na velika vrata, a novi se Wolfenstein ne želi igrati političke korektnosti nego brutalnost stavlja u prvi plan.

RecenzijaDestiny 2

Zoran Žalac 14.09.2017.

Dočekali smo nastavak svemirske opere koja je prije tri godine falšala u startu. Je li nakon te generalne probe Destiny 2 popravio ukupni dojam svojom izvedbom?

FPS Vijesti

Jedan analitičar kaže da su igre previše jeftine i da bi ih igrači trebali plaćati više

Zoran Žalac prije 1 dan

Tržišni analitičar tvrtke KeyBanc Capital Markets ubacio se svojim mišljenjem oko afere Star Wars Battlefronta 2, tvrdeći kako bi EA trebao podići cijenu igre.

Star Wars Battlefront 2 prodaja duplo slabija od originala

Petra Rukav prije 2 dana

Izgleda da su kontroverze vezane uz loot kutije i mikrotransakcije Star Wars Battlefronta 2 uništile njegov uspješni početak, barem ako isti usporedimo s prodajnim rezultatima originala iz 2015. godine.

Electronic Arts uklonio mikrotransakcije iz Star Wars Battlefronta II, privremeno

Zoran Žalac prije 5 dana

Igrači su izvojevali još jednu, barem privremenu pobjedu nad pay-to-win mehanikama nove Star Wars Battlefront igre.

Tvorac PUBG-a ne želi da njegov naslov dobije nagradu za igru godine

Petra Rukav prije 7 dana

Iz nekog razloga PlayerUnknown’s Battlegrounds dobio je nominaciju za igru godine od Game Awardsa, a njegov tvorac se nada da istu neće osvojiti.

Rainbow Six Siege je besplatan ovoga vikenda

Petra Rukav prije 1 tjedan

Ubisoftova timska pucačina Rainbow Six Siege bit će besplatna za igranje ovoga vikenda, a ako vam se igra svidi možete je kupiti u pola cijene.

FPS Specijali

Valja li štogod ta Call of Duty: WWII kampanja?

Zoran Žalac 04.11.2017.

Dok čekate našu punu recenziju igre Call of Duty: WWII, pročitajte što mislimo o kampanji za jednog igrača, priči i skriptiranim akcijskim dionicama.

HCL community recenzija 09/2017: BioShock

darijoman 22.10.2017.

U trećoj recenziji zajednice s HCL.hr foruma saznajte zašto se isplati zaroniti u dubine uz FPS igru BioShock.

Je li 2017. godina kada je gaming otišao kvragu?

Zoran Žalac 30.08.2017.

Čini se kako je vrag odnio šalu – najprodavanija igra 2017. godine nije dovršen proizvod i to je definitivno dalo neke ideje velikim korporacijama.

FPS Igre

Hunt: Showdown

Zoran Žalac 18.10.2017.

Nova igra tvoraca Crysisa i Far Cryja je horor naslov u kojemu dva tima idu u lov na čudovište, a kada ga srede slijedi borba za nagradu u kojoj svatko lovi svakoga.

Warhammer: Vermintide 2

Zoran Žalac 18.10.2017.

Nastavak uspješne kooperativne igre u svijetu Warhammera. Umjesto glodavaca, u dvojci ćemo tamaniti mračne pripadnike Chaos frakcije.

High Hell

Zoran Žalac 02.09.2017.

Nova pucačina kreatorice Heavy Bulletsa je igra u kojoj se pali novac i gazi korporativna kultura društva dramatičnim uletima u prostoriju.