HCL.HR

MMO

ŽANR

„Gdje je vrpa nek se trpa“ reklo bi se žanr orijentiran isključivo multiplayeru, te grindanju sadržaja unutar njega. Volite li društveni aktivizam pri igranju, MMO je najbliže što ćete tome pronaći u svijetu igara.

MMO Recenzije

RecenzijaWorld of Warcraft: Legion

Gregor Stojev 18.09.2016.

Masivna multiplayer online igra zaslužuje i masivnu online recenziju. Je li World of Warcraftova šesta ekspanzija Legion zadovoljila naša očekivanja nakon svih tih silnih godina?

RecenzijaThe Division

Zoran Žalac 21.03.2016.

Redefinirajte svoje domoljublje prema Americi! The Division donosi patriotski party za ekipu, a mi se pitamo koliko dugo taj party može potrajati prije nego se raja raziđe.

RecenzijaBlack Desert Online

Gregor Stojev 20.03.2016.

Presudili smo hvaljenom sandbox MMO-u koji nam je nakon dvije godine napokon stigao iz Koreje – Black Desertu, najavljenog kao kralj detalja.

MMO Vijesti

Fanovi optužili Paladinse da su novom valutom postali pay-to-win

Juraj Bevandić prije 4 dana

Developer Hi-Rez su u svoju besplatnu multiplayer pucačinu ubacili novu valutu te ubrzo osjetili gnjev fanova koji osjećaju kao da igra više nije besplatna.

World of Tanks streamer preminuo tijekom dobrotvornog streama

Juraj Bevandić prije 6 dana

Brian Vigneault, World of Tanks zajednici poznatiji kao ‘Poshybrid’ preminuo je tijekom dobrotvornog streama dužeg od dvadeset sati. Trenutno nisu utvrđene poveznice između dugog igranja i smrti.

Blizzard ukida podršku za Windows XP i Vistu

Zoran Žalac prije 1 tjedan

Kultni World of Warcraft i još nekoliko Blizzardovih igara uskoro više neće biti moguće igrati na Windowsima XP i Visti.

Conan Exiles vlada Steamom, a što će tek biti sada kada krenu izlaziti modovi

Juraj Bevandić 13.02.2017.

Funcom se hvali zavidnim prodajnim rezultatima Conan Exilesa, a s novom serverskom infrastrukturom i modovima izgleda da će stvari ići samo na bolje.

Igranjem World of Warcrafta sada možete zaraditi novac za Overwatch

Zoran Žalac 07.02.2017.

Skupljanjem zlatnih novčića u World of Warcraftu možete, barem teoretski, doći do stvarnog novca s kojim možete kupiti Overwatch ili druge sadržaje u Hearthstone i Heroes of the Storm.

MMO Specijali

Doznali smo što sve donosi povratak u Morrowind

Zoran Žalac prije 6 dana

Posjetili smo ZeniMaxovu prezentaciju u Londonu kako bismo doznali detalje o službenom povratku u Morrowind te vam izvijestili što sve stiže u novoj ekspanziji za The Elder Scrolls Online.

World of Tanks – Intervju

Igor Belan 04.02.2011.

U novom ekskluzivnom razgovoru sa developerom Wargaming.net, ekipom zaslužnom za sve popularniji MMO World of Tanks, saznali smo mnoge detalje o budućnosti njihove masivne igre.

MMO Igre

Daemonical

Zoran Žalac 23.08.2016.

Asimetrična multiplayer igra u kojoj jednog od petero igrača opsjeda demon dok ga drugi nastoje ubiti s ograničenim arsenalom oružja.

Dual Universe

Zoran Žalac 22.08.2016.

Ambiciozna igra u kojoj igrači dijele veliki otvoreni svemir s višestrukim planetima na kojima grade svoje civilizacije.

Chronicles of Elyria

Zoran Žalac 17.05.2016.

MMO naslov u kojem će vaš lik postati debeli ćelavac i poslije smrti ući u povijesti igre koju igrate. Životni vijek lika bit će stvarnih 10-14 mjeseci, a svako umiranje u igri skratit će mu život za dva dana.