HCL.HR

simulacija

ŽANR

Vrsta igara koja nastoji vjerno dočarati određeni aspekt neke vještine - sporta, društvene igre, posla ili hobija. Suprotno svojoj namjeri, simulacija ne mora biti izričito realistična da bi dočarala ono što simulira.

simulacija Recenzije

RecenzijaPro Evolution Soccer 2018

Zoran Žalac prije 3 dana

Pro Evolution Soccer 2018 poručuje da se legende stvaraju u njemu, no što je točno legendarno u tom nogometu koji od vas traži brojne kompromise?

RecenzijaF1 2017

Tomo Cole prije 1 tjedan

Osma inačica službene Formula 1 igre iz Codemastersove garaže zabavna je kako je i bilo za očekivati, no je li riječ o najboljoj F1 igri ikad napravljenoj?

RecenzijaDiRT 4

Zoran Žalac 22.06.2017.

Zaprljali smo se do grla u prašini i blatu novog DiRT-a. No, jesmo li iz te kaljuže izašli veseli poput razigrane prasadi?

simulacija Vijesti

Šok i nevjerica – Despacito nije na FIFA 18 soundtracku

Zoran Žalac prije 6 dana

EA Sports je objavio popis od četrdesetak pjesama koje ćemo slušati u menijima Fife 18 i potvrdio kako soundtrack neće previše odstupati od proteklih izdanja.

Danas nam stiže FIFA 18 demo, ali ne za sve platforme

Zoran Žalac prije 1 tjedan

EA Sports je objavio informacije o demo verziji Fife 18 i iznenadio nas datumom izlaska. Demo je, naime, dostupan od danas.

EA Sports otkrio svih 100 najboljih nogometaša u Fifi 18, Ronaldo ipak nije najbolji u jednoj stvari

Zoran Žalac prije 1 tjedan

Objavljena je potpuna lista top 100 najbolje ocijenjenih nogometaša u Fifi 18. Velikih iznenađenja nema, a Hrvatska ima 12. najboljeg igrača u igri.

Počelo je odbrojavanje top 100 najboljih igrača u Fifi 18, Ronaldo bi htio ocjenu 100

Zoran Žalac 05.09.2017.

EA Sports je objavio prvih 20 igrača koji ukupnim rejtingom pripadaju među stotinu najboljih nogometaša u nadolazećoj Fifi 18.

FIFA 18 u modu karijere donosi interaktivne pregovore o transferima i još hrpu noviteta

Zoran Žalac 01.09.2017.

Glavni mod karijere u novom izdanju Fife koristit će pogodnosti Frostbite pokretača kako bi dočarao transfere i vijesti tijekom sezone.

simulacija Specijali

Kako ubaciti dresove i prava imena klubova u PES 2018?

Zoran Žalac prije 5 dana

Poznato je da Konamijev PES ima polovično licencirane ekipe i natjecanja, no postoji lijek za to – čak i na PlayStation 4 konzoli.

HCL community recenzija 07/2017: Stardew Valley

Ines Ivanko 20.08.2017.

U prvoj recenziji zajednice HCL.hr foruma doznat ćete čime bi vas indie hit Stardew Valley mogao zgrabiti bez imalo milosti.

Top 5 stvari koje FIFA mora napraviti s Journey modom

Zoran Žalac 17.07.2017.

Journey mod bio je iznenađujuće kvalitetan dodatak prošlogodišnje Fife. Uz našu listu neophodnih noviteta, druga sezona istoga također može biti uspješna.

simulacija Igre

NBA Live 18

Zoran Žalac 11.06.2017.

Povratnički naslov EA Sportsa u košarkašku zbilju hvali se novim preciznim sustavom kontroliranja kretnji te uvođenjem triju vrsta košarke – dvoransku, uličnu i školsku – u jedan paket.

Forza Motorsport 7

Zoran Žalac 09.06.2017.

Sedmo izdanje Forza Motorsport serijala velika je uzdanica nove Xbox konzole na kojoj će se vrtjeti u 4K rezoluciji i 60 sličica po sekundi.

Star Trek Bridge Crew

Igor Belan 03.06.2017.

Star Trek Bridge Crew je VR igra za sve moderne VR platforme koja vas stavlja u poziciju jednog od članova posade na potpuno novom Star Trek brodu ili na starinskom Enterpriseu za sve vas starije fanove Star Treka. Najbolje iskustvo upravljanja Star Trek brodom i sudjelovanja u jednoj Star Trek priči još od Bridge Commandera!