HCL.HR

Gregor Stojev

Kad nema mačku na glavi, sa zadovoljstvom se prepušta atmosferičnim hororcima. Lokalni nostalgičar koji žive mrtvace vidi kao slatkiše, voli akcijske pustolovine i poneku mozgalicu dok pokušava zaobići sve stvari PvP.

Recenzije

RecenzijaWorld of Warcraft: Battle for Azeroth

Gregor Stojev 26.08.2018.

World of Warcraft sa svojom najnovijom ekspanzijom opet gura dalje, a mi gledamo ima li to još nekakvog smisla u slučaju 14 godina stare igre.

RecenzijaVampyr

Gregor Stojev 17.06.2018.

Mitoloških krvopija nam u igrama već duže vrijeme nedostaje. Saznajte zato s nama je li novi Vampyr kroz godine dobro fermentirao.

RecenzijaConan Exiles

Gregor Stojev 14.05.2018.

Ratnik srca hrabra koji oružjem vlada napokon je izašao iz Early Accessa. Saznajte je li barbarski svijet u Conan Exilesu jedan vrijedan preživljavanja.

Vijesti

RETRO DOZA #289: Trespasser – ovdje bolje ne koračiti

Gregor Stojev prije 6 dana

Sjećate se Trespassera? Za naslovom koji je trebao poslužiti kao nastavak legendarnog Jurassic Parka u prikladnom stilu zato danas kopamo poput fosila.

RETRO DOZA #287: Nekadašnje šifre u video igrama – varali smo više nego političari

Gregor Stojev 09.09.2018.

Svestranom online prisutnosti varanje u igrama danas više nije isto kao što je nekad bilo. Zato se prisjećamo kako smo nekada bili prljavi prevaranti i nikoga nije bilo briga.

RETRO DOZA #286: Game.com konzola – prvi prijenosnik s internetskom vezom

Gregor Stojev 02.09.2018.

Rane prijenosne konzole davnih dana su nam bile zanimljive radi svoje osnovne svrhe, no malo njih je nečem ipak vrijedilo. Konzolu koju danas izdvajamo zato ipak nemojte pomiješati s prošlotjednim Gamescomom.

RETRO DOZA #285: Soldier of Fortune serijal

Gregor Stojev 26.08.2018.

Vraćamo se u rat s teroristima, nuklearkama i virusima! Prisjetite se kako je Soldier of Fortune taj posao započeo još prije Call of Dutya.

Znamo kada stiže Space Hulk: Tactics

Gregor Stojev 21.08.2018.

Osim otkrivanja datuma izlaska, novi trailer za Space Hulk: Tactics ovom nam prilikom još jednom demonstrira čime će nas sve moći osvojiti.

Specijali

The Crew: Wild Run

Gregor Stojev 01.11.2015.

Ako vam se nije dalo ili jednostavno niste bili u mogućnosti skidati 20 GB radi par dana bete, donosimo vam naše dojmove pokušaja izvlačenja The Crewa iz jame u koju se ukopao.

Igre

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?