HCL.HR

Gregor Stojev

Kad nema mačku na glavi, sa zadovoljstvom se prepušta atmosferičnim hororcima. Lokalni nostalgičar koji žive mrtvace vidi kao slatkiše, voli akcijske pustolovine i poneku mozgalicu dok pokušava zaobići sve stvari PvP.

Recenzije

RecenzijaConan Exiles

Gregor Stojev 14.05.2018.

Ratnik srca hrabra koji oružjem vlada napokon je izašao iz Early Accessa. Saznajte je li barbarski svijet u Conan Exilesu jedan vrijedan preživljavanja.

RecenzijaExtinction

Gregor Stojev 19.04.2018.

Naše veselje sjeckanju golemih Raveniija u Extinctionu nije dugo potrajalo, a jedina stvar koja će ubrzo izumrijeti vjerojatno će biti upravo ova igra.

RecenzijaLost Sphear

Gregor Stojev 08.02.2018.

“I Am Setsuna” dobiva spiritualnog nasljednika kako bi nam studio Tokyo RPG Factory dokazao da ambiciozni napredak izgleda ipak nije jedna od točaka u njihovom razvoju.

Vijesti

RETRO DOZA #272 – Vektorska grafika i Vectrex konzola

Gregor Stojev prije 6 dana

Svratite s nama u daleku prošlost i prisjetite se kako su nam igre nekada izgledale na skromnom vektorskom prikazu jedne Vectrex konzole.

RETRO DOZA #271: Bloody Roar serijal

Gregor Stojev 13.05.2018.

Svratite s nama u starije dane i prisjetite se kako su se krvoločne zvijeri nekada mlatile u serijalu Bloody Roara.

RETRO DOZA #270: Arx Fatalis – podzemno puzanje

Gregor Stojev 06.05.2018.

Sjećate se Arx Fatalisa? Izlazak paralelno uz TES 3: Morrowind nije mu pomogao no svima koji su je zaigrali igra je ostala u pamćenju. To je zvučno ime nekada kružilo po naslovnicama gaming časopisa, a mi se danas prisjećamo o čemu se tu radilo.

RETRO DOZA #269: Ecco the Dolphin

Gregor Stojev 29.04.2018.

Svratite s nama u prošlost i prisjetite se kako smo se s ribama nekad družili u Ecco the Dolphinu, jednoj od napoznatijih ekskluziva za Segu Mega Drive.

RETRO DOZA #268: Descent serijal – let kroz zatvoreni svemir

Gregor Stojev 22.04.2018.

U današnjoj se Retro Dozi prisjećamo Descent serijala, svemirskih 3D pucačina u kojima smo od 1994. i na dalje letjeli kroz labirinte s potpunom slobodom kretanja.

Specijali

The Crew: Wild Run

Gregor Stojev 01.11.2015.

Ako vam se nije dalo ili jednostavno niste bili u mogućnosti skidati 20 GB radi par dana bete, donosimo vam naše dojmove pokušaja izvlačenja The Crewa iz jame u koju se ukopao.

Igre

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?