HCL.HR

Duje Kozomara

Umirovljeni haceelov doktor lošeg humora. Još voli Plejstejšn, ali mnogo više priča o GDPR-u.

Recenzije

RecenzijaOri and the Blind Forest

Duje Kozomara 25.03.2015.

Možda je slijepa, ali Orijeva šuma je vrlo lako moguće najimpresivnija kojom ste ikada imali priliku proskakutati u svijetu igara.

RecenzijaGrow Home

Duje Kozomara 22.02.2015.

Uživali smo uspinjući se u šarene poligonalne visine sa smotanom bebom robotom u opuštajućem Ubisoftovom eksperimentu dječjeg šarma.

RecenzijaAssassin’s Creed: Rogue

Duje Kozomara 03.12.2014.

Igrali smo novi Assassin’s Creed. Ne, ne, onaj drugi novi Assassin’s Creed. S lošim irskim naglaskom, manje bugova, više snijega i najmanje gameplay promjena ikada.

Vijesti

Assassin’s Creed Origins patch donosi novu težinu, mod i skaliranje neprijatelja

Duje Kozomara 12.12.2017.

Nightmare težina, Horde mod, skaliranje neprijatelja na level igrača – posljednji Assassin’s Creed Origins patch ima sve što je nedostajalo tvrdokornom gameru.

Ni No Kuni 2 još jednom odgođen

Duje Kozomara 12.12.2017.

Druga, nadamo se i posljednja odgoda japanskog RPG-a stiže kako bi razvojni tim Level-5 osigurao da je cjelokupno iskustvo u skladu s njihovim “najvišim kriterijima”.

Rocket League stiže na Switch, podržava cross-network igranje

Duje Kozomara 13.06.2017.

Automobilski nogomet zaigrat ćemo na Nintendovoj posljednjoj platformi u prilično bliskoj budućnosti, a predstavljeno je i nekoliko ekskluzivnih pogodnosti za ovu verziju.

Novi Pokemon RPG najavljen za Nintendo Switch

Duje Kozomara 13.06.2017.

Datum izlaska, kao ni pravi naziv igre još uvijek ne znamo, no Switch definitivno dobiva punokrvni RPG kojeg razvija GameFreak studio.

Little Nightmares dobio gameplay trailer od čak sedam minuta

Duje Kozomara 09.02.2017.

Ideja Little Nightmaresa je prisjetiti nas fobija iz djetinjstva – jer tko se toga ne bi želio prisjetiti – a sada možemo dobiti ponešto konkretniji dojam kako ćemo ga igrati.

Specijali

Batman: Arkham Origins

Duje Kozomara 28.09.2013.

Novi dio najboljeg gaming serijala o Batmanu vraća nas u drugu godinu njegove borbe protiv kriminala po najvećem Gothamu do sada te koristeći provjerenu gameplay formulu unosi nekoliko interesantnih novina. Sve o tome, u našoj najavi.

Grand Theft Auto 5

Duje Kozomara 23.07.2013.

VIDEO NAJAVA – Sve što znamo o GTA 5 u jednom opsežnom videu i još detaljnijoj tekstualnoj najavi. Uz tri lika i ogroman svijet pripremite se za najveću GTA avanturu do sada.

Driftmoon Demo

Duje Kozomara 20.03.2013.

Driftmoon je RPG koji priča priču o Privjesku Života te procesu njegovog ponovnog kovanja. Također, otkriva nam priču o tome kako je Robert izgubio sve osim svojih kostiju, no to ga nije spriječilo. Priča je to i o malenoj krijesnici, koja je željela postati velika zvijezda, no zapela je u kripti. Ukoliko vam je išta […]

Igre

Super Mario Kart

Duje Kozomara 18.02.2016.

Otac svih kart-racing igara.

Wild

Duje Kozomara 10.02.2016.

Kreator Raymana predstavlja jedinstven neolitički svijet sa šamanima, prizivanjima bogova i preuzimanjima oblika divljih životinja.

Sea of Thieves

Duje Kozomara 10.02.2016.

“Najbolja i najambicioznija igra koju je Rare napravio” – kažu ljudi iz Rarea. Ima pirata, ima multiplayera. Ohoho, i boce ruma.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?