HCL.HR

Hrvoje Smoljić

Strastveni igrač svega što je RPG. Kada se ne troši u nekom MMO-u, u konstantnoj je potrazi za novim gaming iskustvom koje će mu proždrijeti dušu.

Recenzije

RecenzijaCrackdown 3

Hrvoje Smoljić 23.02.2019.

Može li Terry Crews spasiti Xbox platformu od još jedne prosječne ekskluzive za koju vrijedi igrati samo u sklopu Game Passa?

RecenzijaWargroove

Hrvoje Smoljić 05.02.2019.

Provjerite jesu li tvorci Stardew Valleyja i Starbounda uspjeli napraviti još jedan hit u nizu i kako se njihov Wargroove snalazi u formatu strategije na poteze.

RecenzijaJust Cause 4

Hrvoje Smoljić 08.12.2018.

Just Cause 4 nastavlja trend serijala u kojem ne propitkujemo činjenicu da nekoga oslobađamo bezobzirnom destrukcijom i totalnim kaosom.

Vijesti

GTA 5 roleplay je nova Twitch ludnica koja privlači milijunsku publiku

Hrvoje Smoljić prije 11 sati

Fortnite ima novog Twitch konkurenta u obliku modirane inačice GTA Onlinea u kojoj igru igrate kao dio običnog radnog naroda.

Bioware na krilima odlične prodaje planira dugoročno razvijati Anthem

Hrvoje Smoljić prije 12 sati

Anthem unatoč problemima ostvaruje jako dobre prodajne rezultate pa Bioware entuzijastično uvjerava kako će popraviti postojeći i nastaviti razvijati novi sadržaj.

Notmycar je besplatna battle royale igra s do zuba naoružanim autima

Hrvoje Smoljić prije 2 dana

Notmycar je još jedan pokušaj upliva u battle royale žanr. a kao novitet nam donosi nabrijane aute. No uz tako snažnu konkurenciju, vozi li ova igra utrku za koju unaprijed zna da ne može pobijediti?

Star Wars igra stara 25 godina izgleda nevjerojatno u Unreal Engineu 4

Hrvoje Smoljić prije 2 dana

Unreal Engine 4 ponovno pokazuje što je moguće postići kada ga talentirani ljudi upotrijebe da udahnu novi život u svoje omiljene franšize.

Days Gone Photo Mode dokazat će da i zombiji mogu biti modeli

Hrvoje Smoljić prije 2 dana

Progone vas zombiji, a nitko vam ne vjeruje? Days Gone ima rješenje! Izvadite fotoaparat, nabacite filter, dodajte okvir sa srčekima i opalite pokoji selfie s krvoločnim gadovima.

Specijali

Zaigrali smo Hades – akcijski RPG s roguelike elementima

Hrvoje Smoljić 20.12.2018.

Iako ne volimo igrati igre u early access formatu, u slučaju novog naslova tvoraca Bastiona i Transistora morali smo učiniti iznimku. Evo kakve smo dojmove dobili nakon igranja Hadesa.

Igre

Nema rezultata

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?