HCL.HR

Lovro Maroševac

Fan FPS-a i RPG-a, taktiziranja, dobrih trkačina i još boljih interaktivno-narativnih priča. U slobodno vrijeme ljudima dosađuje fotografijama vlastitog psa. Inače profesionalni ronilac i propali golmanski talent.

Recenzije

RecenzijaMotoGP 20

Lovro Maroševac 23.04.2020.

Milestone je ove godine ranije izbacio novi naslov u MotoGP serijalu. Glavni naglasak je na tehničkim specifikacijama i vizualno ljepšem utrkivanju. Je li se to uistinu ostvarilo?

Vijesti

Wraith je najpopularnija legenda Apex Legendsa

Lovro Maroševac prije 3 dana

Podaci koji su proizašli na Internetu govore kako su stare legende daleko popularnije i bolji odabiri od najnovijih pojačanja u igri Respawn Entertainmenta.

Metro Exodus je među sedam igara koje stižu na PlayStation Now

Lovro Maroševac prije 4 dana

Sony je objavio koje igre stižu na PlayStation Now i, prema svemu sudeći, kolekcija djeluje zadovoljavajuće, odnosno bolje od prethodnog mjeseca.

Valorant službeno izašao i dobio Battle Pass

Lovro Maroševac prije 4 dana

Riot Games obećaje kako njihov Battle Pass neće biti u funkciji Pay2Win modela, već će se isključivo bazirati na kozmetičkim stvarima. Dakako, postojat će dvije verzije – obična i ona uz premije.

The Outer Worlds osvojio nagradu za najbolji scenarij

Lovro Maroševac prije 4 dana

Iako je glavni favorit bio Disco Elysium, naslov studija Obsidian Entertainment uspio je osvojiti nagradu koja se od 2019. godine dodjeljuje videoigrama.

Pretplata na Trackmaniju nije pretplata, tvrdi Ubisoft

Lovro Maroševac prije 4 dana

Mnogi obožavatelji Trackamanije ostali su razočarani Ubisoftovom odlukom i radije bi željeli platiti cijenu za punu igru, a ne plaćati određenu količinu novca na godišnjoj bazi.

Specijali

Rainbow Six Siege je u petoj godini života – evo što sve trebate znati o tome

Lovro Maroševac 03.04.2020.

Ubisoft je na završenom Six Invitationalu 2020 predstavio plan i program za naredne dvije godine. Kako kažu, Year 5 bit će nekakva vrsta hibrida i služit će kao temelj nekim novim počecima R6 Siegea.

Igre

Beyond Blue

Lovro Maroševac prije 5 dana

Beyond Blue je nova igra razvojnog studija E-Line Media koja će nas staviti u kožu istraživačice Mirai, istražujući duboka prostranstva oceana. Otvoreni svijet i avanture u njemu pružit će nam iskustvo osoba koje se brinu za naš podvodni okoliš.

F1 2020

Lovro Maroševac 17.04.2020.

F1 2020 ponudit će nam kreaciju vlastite momčadi unutar karijere, čime će Codemastersov serijal po prvi puta dobiti menadžerski ton. U igru se vraćaju split-screen opcija za lokalno igranje i odabir tri dužine sezone.

MotoGP 20

Lovro Maroševac 17.04.2020.

Novi nastavak u MotoGP serijalu obećava nikad bolju karijeru, poboljšane tehničke specifikacije i ljepši vizualni doživljaj. Ove godine je naglasak na poboljšanom pristupu realizma i uzbudljivijem utrkivanju.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?