HCL.HR

Stjepan Fikter

Jedini u redakciji s DDR 2 memorijom. Prvi će pisati o manje poznatim, čudnim i drugačijim igrama. Jednako preferira PC i konzolaške naslove te je druga osoba jednog od najstarijih hrvatskih klanova, a suborcima poznatiji kao mili vođa.

Recenzije

RecenzijaBattlefield 5

Stjepan Fikter 19.11.2018.

Na ratnom polju nove igre Electronic Artsa nema velike povijesne autentičnosti. No, ima li virtualne zabave?

RecenzijaGRIP: Combat Racing

Stjepan Fikter 14.11.2018.

Bazirajući se na temeljima koje je postavio Rollcage i njegov nastavak, Grip nam vraća utrkivanje i uništavanje krećući od poda preko zidova do stropa i natrag.

RecenzijaProject Warlock

Stjepan Fikter 04.11.2018.

Project Warlock za odlazak u prošlost ima kartu u jednom smjeru jer pogađa na svim poljima u onome što je definiralo pucačine početkom i sredinom devedesetih.

Vijesti

Obucite skejterske patike jer uskoro na Steam Early Access stiže Skater XL

Stjepan Fikter prije 14 sati

Nakon što su na mobilnim platformama pokazali svoje vještine u izradi skejterske igre prigodno nazvane Skater, developeri su povećali ambicije i prebacuju se na PC platformu s novom igrom iste tematike.

Konan postao general – najavljen Conan Unconquered

Stjepan Fikter prije 16 sati

Virtualnu Hyboriu u novom Konan naslovu gledat ćemo iz drugačije perspektivne gdje će poznati heroj mač zamijeniti kartom kako bi pozicionirao vojsku i branio utvrdu.

Može li vas Epic s prvim valom igara privući prema svojoj digitalnoj trgovini?

Stjepan Fikter prije 3 dana

Nakon otkrivanja vlastite digitalne trgovine, Epic je objavio listu dostupnih te uskoro dostupnih igara koje će se prodavati na njihovoj platformi.

Istraživačko akcijski RPG Ashen ugledao svjetlo dana

Stjepan Fikter prije 3 dana

Tri godine nakon predstavljanja, akcijski RPG inspiriran Souls serijalom te “pasivnim” multiplayerom kojeg smo doživjeli u Jouneryu stigao je na gaming scenu.

Serijal Parasite Eve mogao bi ponovno oživjeti

Stjepan Fikter 25.11.2018.

Agentica Aya Brea mogla bi se vratiti nakon više od sedam godina na gaming scenu jer je Square-Enix obnovio Parasite Eve zaštitni znak u Europi.

Specijali

Awakening of Heroes – developeri o prvoj MOBA igri iz Srbije

Stjepan Fikter 05.02.2015.

U moru raznoraznih MOBA igara teško se istaknuti, no srpski COFA Games studio možda ima idealnu formulu – prgave bakice i vatrene ćufte!

Hawken

Stjepan Fikter 02.11.2012.

GAMEPLAY VIDEO – Sređivanje metalne grdosije? Prisutno. Stavljanje razornih igračaka na nju? Tu je. Borba protiv drugih igrača? Isto. Hawken? Stiže u prosincu, a mi smo igrali i snimali closed betu!

World of Warplanes – intervju s voditeljom projekta (Wargaming.net)

Stjepan Fikter 25.02.2012.

Pričali smo s Alexanderom Zezulinom, voditeljom projekta World of Warplanes, nove igre iz studia koji nam je donio MMO zarazu World of Tanks.

Igre

Skater XL

Stjepan Fikter prije 15 sati

Skater XL trebao bi biti što je bio Skate na konzolama samo s još većom kontrolom i responzivnosti skejta kojeg ćemo imati pod nogama.

Conan Unconquered

Stjepan Fikter prije 1 dan

Slično kao u They Are Billions, u Conan Unconquered morat ćemo graditi utvrdu i braniti je od horde divljaka koji napadaju u valovima.

Steel Rats

Stjepan Fikter 08.11.2018.

Smješten u vizualno stilizirani retro futuristički svijet, Steel Rats odvodi nas u motornu avanturu gdje u 2.5D okruženju uništavamo alienske robote.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?