HCL.HR

Stjepan Fikter

Jedini u redakciji s DDR 2 memorijom. Prvi će pisati o manje poznatim, čudnim i drugačijim igrama. Jednako preferira PC i konzolaške naslove te je druga osoba jednog od najstarijih hrvatskih klanova, a suborcima poznatiji kao mili vođa.

Recenzije

RecenzijaJalopy

Stjepan Fikter 26.04.2018.

Vožnja istočnim blokom može biti zabavno, ali ponekada i naporno iskustvo jer Laika traži puno ljubavi, pažnje i ulaganja novca kako bi nas sretno prevozila iz države u državu.

RecenzijaNorthgard

Stjepan Fikter 27.03.2018.

Prirodne sile ponekada mogu biti strašniji protivnik nego što je to suparnički klan, a Northgard nam to najbolje demonstrira svojim sustavom resursa i dolaskom hladnih dana.

RecenzijaRailway Empire

Stjepan Fikter 21.03.2018.

Upravljanje željezničkim carstvom nije najjednostavnija stvar na svijetu, ali je poprilično zabavna što nam dokazuje i Railway Empire u razdoblju kada su parni vlakovi bili žila kucavica cijele nacije.

Vijesti

GOG nam omogućuje besplatno napucavanje po tamnicama Ziggurata

Stjepan Fikter prije 7 dana

Tijekom putovanja kroz tamnice Ziggurata iz perspektive prvog lica susretat ćemo šaroliku paletu protivnika koji samo čekaju da ih pošaljemo dva metra pod zemlju.

Nasilno ubijanje sa stilom glavni je motiv Devolverove nove igre My Friend Pedro

Stjepan Fikter prije 7 dana

Baletno napucavanje gdje se protivnike još može ubiti s ljudskom glavom ili skejtom samo su djelić onoga što nam Devolver Digital priprema za iduću godinu.

U izradi bi mogla biti nova Diablo igra

Stjepan Fikter 06.06.2018.

Gledajući po oglasu za posao, umjetnik za tamnice bi radio na nenajavljenom projektu vezanom uz Diablo serijal što može značiti novu igru, Diablo 3 na Switchu ili nešto sasvim drugo.

Novčanike na sunce – započela je ljetna GOG rasprodaja, jednu igru dobivate besplatno

Stjepan Fikter 04.06.2018.

Prije odlaska na more, ili gdje god da ste isplanirali svoj ljetni odmor, opskrbite se jeftinijim igrama kako bi ste se imali čemu radovati tijekom povratka na užareni beton.

Od devetog mjeseca na PC-u počinje puškaranje u Insurgency: Sandstorm

Stjepan Fikter 03.06.2018.

Iako je Insurgency: Sandstorm najavljen i za PS4 te Xbox One, konzolaši će se morati strpjeti do prve polovice iduće godine kako bi imali jednako kvalitetno iskustvo kakvo će pružiti PC verzija.

Specijali

Awakening of Heroes – developeri o prvoj MOBA igri iz Srbije

Stjepan Fikter 05.02.2015.

U moru raznoraznih MOBA igara teško se istaknuti, no srpski COFA Games studio možda ima idealnu formulu – prgave bakice i vatrene ćufte!

Hawken

Stjepan Fikter 02.11.2012.

GAMEPLAY VIDEO – Sređivanje metalne grdosije? Prisutno. Stavljanje razornih igračaka na nju? Tu je. Borba protiv drugih igrača? Isto. Hawken? Stiže u prosincu, a mi smo igrali i snimali closed betu!

World of Warplanes – intervju s voditeljom projekta (Wargaming.net)

Stjepan Fikter 25.02.2012.

Pričali smo s Alexanderom Zezulinom, voditeljom projekta World of Warplanes, nove igre iz studia koji nam je donio MMO zarazu World of Tanks.

Igre

Generation Zero

Stjepan Fikter prije 3 dana

Smješten u Švedsku 1980., Generation Zero ponudit će nam otvoreni svijet gdje ćemo biti lovac ili lovina protiv robota bilo to samostalno ili kooperativno.

Total War: Three Kingdoms

Stjepan Fikter prije 3 dana

Novi nastavak popularnog Total War serijala odvodi nas u Kinu gdje ćemo moći izazivati protivničke generale u bitke jedan na jedan.

The Quiet Man

Stjepan Fikter prije 4 dana

Square Enix je potiho najavio igru zvanu The Quiet Man u kojoj gluhonijemi mladić dijeli pravdu šakama i nogama.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?