HCL.HR

Stjepan Fikter

Jedini u redakciji s DDR 2 memorijom. Prvi će pisati o manje poznatim, čudnim i drugačijim igrama. Jednako preferira PC i konzolaške naslove te je druga osoba jednog od najstarijih hrvatskih klanova, a suborcima poznatiji kao mili vođa.

Recenzije

RecenzijaPGA Tour 2K21

Stjepan Fikter prije 2 sata

Novi nastavak The Golf Club serijala sada ima novi naziv, ali je i dalje riječ o pristupačnom virtualnom udaranju golf loptice kako za amatere, tako i za profesionalce.

RecenzijaPistol Whip

Stjepan Fikter 16.09.2020.

Ako ste se ikada zapitali kako bi bilo stati u jednu čizmu od Johna Wicka, a u drugu od Nea, Pistol Whip je odgovor koji bi vas mogao zadovoljiti iako se radi o VR pucanju na tračnici.

RecenzijaSkater XL

Stjepan Fikter 22.08.2020.

Virtualni skejt entuzijasti pronaći će sreću u ovome naslovu zbog kontrola koje omogućuju realističniji prikaz skejtanja dok će se svi ostali pitati radi li se o nedovršenom ili prerano izbačenom naslovu na tržište.

Vijesti

No Man’s Sky proširuje svemir s Origin nadogradnjom

Stjepan Fikter prije 3 dana

Ako ste pomislili kako ste istražili svaki kutak svemira, s novom nadogradnjom stižu hrpe stvari među kojima je i ogromni pješčani crv koji je iz nekog razloga uvijek gladan.

Ekipa se okupila, Squad je spreman za izlazak u 1.0 verziji

Stjepan Fikter prije 3 dana

Kickstarter uspješnica koja je provela malo manje od pet godina u Early Access fazi od danas dostupna je u 1.0 verziji, a tim povodom stiže nova mapa i frakcija.

Najprodavanija PC igra 90-ih godina uskoro će zaživjeti u novome ruhu

Stjepan Fikter prije 1 tjedan

Avanturistički klasik iz 1993. godine uskoro će širiti dozu nostalgije s unaprijeđenim vizualnim prikazom te mogućnošću rješavanja zagonetki i kroz VR pogled.

Ono što se znalo, sad je potvrđeno – Godfall nam stiže kada i PlayStation 5

Stjepan Fikter prije 1 tjedan

Ljubitelji sjeckanja protivnika i skupljanja opreme moći će po izlasku nove Sonyjeve konzole zaigrati i prvi najavljeni PlayStation 5 naslov koji će uz to biti dostupan i za PC.

Idućeg tjedna gledamo PlayStation 5 prezentaciju o nadolazećim igrama nove generacije

Stjepan Fikter 12.09.2020.

Osim novih informacija o igrama koje će se moći igrati na novoj Sonyjevoj konzoli, mogli bi dobiti i informacije poput cijene te točnog datuma izlaska.

Specijali

Stali smo na skejt u igri zvanoj Session, razlijepili se po betonu

Stjepan Fikter 14.10.2019.

Nakon mnogobrojnih padova i valjanja po betonu zbog fokusa na realizam, Session nam je u Early Access skejt parku pokazao kako imamo dvije lijeve noge jer kontrole traže period navikavanja na njih.

Awakening of Heroes – developeri o prvoj MOBA igri iz Srbije

Stjepan Fikter 05.02.2015.

U moru raznoraznih MOBA igara teško se istaknuti, no srpski COFA Games studio možda ima idealnu formulu – prgave bakice i vatrene ćufte!

Hawken

Stjepan Fikter 02.11.2012.

GAMEPLAY VIDEO – Sređivanje metalne grdosije? Prisutno. Stavljanje razornih igračaka na nju? Tu je. Borba protiv drugih igrača? Isto. Hawken? Stiže u prosincu, a mi smo igrali i snimali closed betu!

Igre

PGA Tour 2K21

Stjepan Fikter prije 3 dana

Novi nastavak The Golf Club serijala ima novi naziv, više službenog PGA sadržaja s time kako je i dalje prisutan poznati element kreiranja vlastitih golf terena.

Pistol Whip

Stjepan Fikter 14.09.2020.

Pistol Whip pucanje po tračnicama s audiovizualnom kombinacijom odvodi na novu razinu jednostavnog, ali super zabavnog gameplaya.

Yakuza: Like a Dragon

Stjepan Fikter 24.08.2020.

Nova avantura u Yakuza serijalu odlazi u RPG vode pa će tako umjesto standardnog šaketanja borbe biti na poteze uz sve ostale ludosti koje stižu s ovim serijalom.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?