HCL.HR

Stjepan Fikter

Jedini u redakciji s DDR 2 memorijom. Prvi će pisati o manje poznatim, čudnim i drugačijim igrama. Jednako preferira PC i konzolaške naslove te je druga osoba jednog od najstarijih hrvatskih klanova, a suborcima poznatiji kao mili vođa.

Recenzije

RecenzijaJurassic World Evolution

Stjepan Fikter 11.07.2018.

Za sve one koji su se ikada zapitali kako bi izgledalo upravljanje tematskim parkom gdje su dinosauri glavna atrakcija, Jurassic World Evolution ponudit će odgovor kojemu ipak nedostaje mesa.

RecenzijaWarhammer 40K: Inquisitor – Martyr

Stjepan Fikter 29.06.2018.

Inkvizicija je poprilično aktivna u 41. mileniju jer Inquisitor – Martyr ima svojih načina kako će privući vojsku za uklanjanje heretika.

RecenzijaJalopy

Stjepan Fikter 26.04.2018.

Vožnja istočnim blokom može biti zabavno, ali ponekada i naporno iskustvo jer Laika traži puno ljubavi, pažnje i ulaganja novca kako bi nas sretno prevozila iz države u državu.

Vijesti

Danas počinje Dota 2 turnir godine – The International 2018

Stjepan Fikter prije 2 dana

Ljubitelji Dota 2 esports scene još jednom imat će prilike gledati najbolje od najboljih u najznačajnijem natjecanju godine – The International 2018.

Gutanje prašine u V-Rally 4 počinje u devetom mjesecu

Stjepan Fikter prije 6 dana

Ljubitelji relija i srodnih vozačkih disciplina od devetog mjeseca moći će gutati virtualnu prašinu koju će nam na ekran bacati V-Rally 4 kroz šaroliku paletu natjecanja.

Idućeg tjedna stiže još jedan Battlefield V alpha test

Stjepan Fikter prije 7 dana

Novo alpha testiranje za nadolazeći Battlefield V stavit će fokus na napredak igrača kroz vojne rankove s time kako će sadržajno sve ostati isto kao i u prvome testu.

Iz vedra neba stigla je najava za Torchligh Frontiers

Stjepan Fikter prije 7 dana

Torchlight serijal je potpuno neočekivano oživio nastavkom koji nas vodi prema dijeljenim svjetovima kako bismo još jednom sjeckali protivnike i skupljali opremu.

Kartaška igra bazirana na Doti dobila je svoj datum izlaska

Stjepan Fikter 02.08.2018.

Nakon dugo čekanja na nove informacije vezane za Dota 2 kartašku igru, sada smo ih napokon i dobili. Datum izlaska i cijena više nisu nepoznanica.

Specijali

Awakening of Heroes – developeri o prvoj MOBA igri iz Srbije

Stjepan Fikter 05.02.2015.

U moru raznoraznih MOBA igara teško se istaknuti, no srpski COFA Games studio možda ima idealnu formulu – prgave bakice i vatrene ćufte!

Hawken

Stjepan Fikter 02.11.2012.

GAMEPLAY VIDEO – Sređivanje metalne grdosije? Prisutno. Stavljanje razornih igračaka na nju? Tu je. Borba protiv drugih igrača? Isto. Hawken? Stiže u prosincu, a mi smo igrali i snimali closed betu!

World of Warplanes – intervju s voditeljom projekta (Wargaming.net)

Stjepan Fikter 25.02.2012.

Pričali smo s Alexanderom Zezulinom, voditeljom projekta World of Warplanes, nove igre iz studia koji nam je donio MMO zarazu World of Tanks.

Igre

Torchlight Frontiers

Stjepan Fikter prije 1 tjedan

Torchlight Frontiers odlazi prema “podijeljenim svjetovima” gdje ćemo u društvu nastaviti sjeckati različite protivnike i skupljati opremu.

Artifact

Stjepan Fikter 01.08.2018.

Dota 2 dobiva novo bojište koje će odvesti igrače na virtualne ploče gdje će se sukobljavati pomoću karata dok će se za kvalitetu bitka pobrinuti kreator Magic: The Gatheringa.

Planet Alpha

Stjepan Fikter 31.07.2018.

Platformer Alpha Planet u izdanju Teama 17 odvodi nas na nepoznati alienski planet gdje ćemo morati preživljavati manipulirajući danom i noći te uz to otključavati misteriju koja nas okružuje.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?