HCL.HR

Zoran Žalac

Dežurno čangrizalo. Primarno je na PC-u, no konzolaškog je porijekla. Voli kad igre filozofiraju, gunđa kad ne idu u 60 frejmova. Najtekstualniji recenzent HCL portala, a u slobodno vrijeme magistar opskurne znanosti koja se naziva kulturologijom. Nije isključiv, ali...

Recenzije

RecenzijaNeed for Speed Heat

Zoran Žalac prije 4 dana

Serijal Need for Speed slavi 25 godina postojanja. Velika je to obljetnica, ali veliko je i pitanje obilježava li ju NFS Heat na dostojan način.

RecenzijaDeath Stranding

Zoran Žalac 01.11.2019.

Došlo je vrijeme da provjerite je li Death Stranding na PlayStation 4 nasukao dosadu ili je s njime na površinu isplivala neobuzdana originalnost.

RecenzijaMediEvil

Zoran Žalac 23.10.2019.

Voljeni akcijski platformer s kraja devedesetih vraća nam se u novom ruhu. Je li drugi pokušaj oživljavanja MediEvila bolji nego Resurrection iz 2005.?

Vijesti

Najavljena je hrpetina igara za Xbox Game Pass, uz pretplatu dolazi i besplatni Discord Nitro

Zoran Žalac prije 10 sati

Microsoft je za ovu jesen složio jednu od najboljih ponuda u povijesti Xboxa. Game Pass za jedan dolar donosi čak četiri različite pretplate.

Prikazan je Age of Empires 4, izgleda fantastično

Zoran Žalac prije 11 sati

U prvom prikazu gameplaya iz Age of Empires IV doznali smo eru u kojoj će se igra odvijati te prve frakcije s kojima će se igrati.

Grounded je minijaturno preživljavanje koje spaja ideje Supralanda i Fortnitea

Zoran Žalac prije 11 sati

Razvojni tim Obsidian Entertainment okušat će se u žanru igara preživaljavanja s avanturom koja će igrače postaviti u minijaturno izdanje.

Najavljen je Everwild, istraživački naslov u magičnom svijetu

Zoran Žalac prije 11 sati

Tvorci Sea of Thievesa najavili su svoj novi projekt zvan Everwild, igru istraživanja divljine s fantastičnim elementima.

The Witcher 3 dolazi na Xbox Game Pass

Zoran Žalac prije 17 sati

Microsoftu je jedna najava pobjegla prije vremena. Čini se kako The Witcher 3: Wild Hunt uskoro možemo očekivati i u sklopu pretplatničke usluge Xbox Game Pass.

Specijali

Pročitajte ove savjete prije nego krenete igrati Death Stranding

Zoran Žalac prije 1 tjedan

Death Stranding je neobična igra pa nije čudno da imamo nekoliko savjeta koji bi vam mogli pomoći da ju doživite na najbolji način.

Najzanimljivije nove igre – 11/2019

Zoran Žalac 02.11.2019.

Jedanaesti mjesec neće vas iznevjeriti ni ove godine. U ponudi za studeni nalazi se sve i svašta, od utrkivanja, strateškog osvajanja preko hvatanja Pokemona, komadanja lightsaberom do dostavljanja pošiljki.

Novim konzolama skupi SSD ne garantira brže pokretanje igara

Zoran Žalac 12.10.2019.

Iduća generacija PlayStation i Xbox konzola obećava nam brže pokretanje igara. No, brzina u konačnici neće ovisiti isključivo o hardveru.

Igre

Yooka-Laylee and the Impossible Lair

Zoran Žalac prije 17 sati

Vratio se agilni duo guštera i šišmiša, ovoga puta u staromodnom 2D izdanju i zanimljivim konceptom “nemogućeg” levela.

Trine 4: The Nightmare Prince

Zoran Žalac prije 2 dana

Povratkom na prokušani recept prva dva dijela, Trine 4: The Nightmare Prince donosi izazovne zagonetke u prekrasnom ambijentu i druženje s poznatim karizmatičnim triom.

Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020

Zoran Žalac 04.11.2019.

Mario, Sonic i njihova ekipa ponovno se natječu u olimpijskim disciplinama poput atletike, gimnastike, ragbija, streljaštva, nogometa i sportskog jahanja.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?