HCL.HR

Frozenbyte

Developer

Frozenbyte Recenzije

RecenzijaTrine 3: The Artifacts of Power

Zoran Žalac 27.08.2015.

U trećem dijelu platformera Trine sve se vrti oko te čarobne trojke – uključujući i prelazak u 3D okružje koji je tvorcima igre zadao triput veći razvojni trošak od prethodne igre.

RecenzijaTrine 2

Zoran Žalac 24.01.2012.

VIDEO RECENZIJA – Skladna nota fantazije, magije i junaštva ponovno je s nama. Trine 2 na dobrom glasu svog prethodnika donosi novu kooperativnu avanturu, savršenu za ove zimske dane.

RecenzijaTrine [PC, PS3]

Zoran Žalac 19.07.2009.

Tražite kooperativnu ljetnu zabavu u obliku video-igre? Fantaziju koja odiše skladnim notama magije i junaštva? Ne tražite dalje – u našoj recenziji provjerite je li Trine prava igra za vas.

Frozenbyte Vijesti

Nine Parchments je igra o čarobnjacima koji se ne žele školovati

Zoran Žalac 16.08.2016.

Tvorci serijala Trine najavili su novu kooperativnu 2D igru u kojoj četvero čarobnjaka odrađuje svoje školovanje na lakši način – praksom u divljini.

Shadwen prikazao gameplay i dobio datum izlaska

Zoran Žalac 15.04.2016.

Nova igra tvoraca Trine serijala na PC i PS4 stiže u petom mjesecu, a evo kako će izgledati i kakva će vam konfiguracija biti potrebna za njezino pokretanje.

Zaigrajte demo stealth avanture Shadwen i spustite cijenu pune igre

Stjepan Fikter 25.02.2016.

U vrijeme kada demo verzije nisu više baš uobičajena pojava, kreatori Trine serijala smislili su interesantan način kako privući potencijalne kupce na preuzimanje demo verzije Shadwena.

Tvorci Trinea najavili stealth igru Shadwen

Zoran Žalac 05.12.2015.

Trine 3 možda nije bio uspješan kako se očekivalo, ali je postavio temelje razvojnom timu Frozenbyte za nešto sasvim novo – stealth avanturu u kojoj se manipulira tijekom vremena.

Frozenbyte Specijali

Nema rezultata

Frozenbyte Igre

Nine Parchments

Zoran Žalac 22.08.2016.

Kooperativna izometrijska pucačina nalik Magicki u kojoj četvero čarobnjaka odrađuje svoje školovanje na lakši način – praksom u divljini.

Shadwen

Zoran Žalac 23.03.2016.

Tvorci šarmantnog platformera Trine odustali su od šarenih i toplih boja te svoj novi projekt zvan Shadwen smjestili u mračne kutke uz jedan jedini cilj – nitko vas u igri ne smije vidjeti.